kasiope kalbimin komutanı Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 1.220 3 116 Diğer 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kasiope #1 bayanlar lütfen bi türlü beceremedim videodan bir bölümü kesip nete atmak istiyorum ama nasıl keseceğimi bulamadım. movie maker dediler oda sadece sesi alıyor videoyu göstermiyor hang programla nasıl yapıcam bunu yardım edermisiniz lütfeennnn
bayanlar lütfen bi türlü beceremedim videodan bir bölümü kesip nete atmak istiyorum ama nasıl keseceğimi bulamadım. movie maker dediler oda sadece sesi alıyor videoyu göstermiyor hang programla nasıl yapıcam bunu yardım edermisiniz lütfeennnn
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 46 - Yurtdışı 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kasiope #2 Movie Maker da yapabılırsınız .Bır yerlerde hata yapıyorsunuz demek kı sadece sesı alıyor demişsiniz çünkü
Movie Maker da yapabılırsınız .Bır yerlerde hata yapıyorsunuz demek kı sadece sesı alıyor demişsiniz çünkü
kasiope kalbimin komutanı Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 1.220 3 116 Diğer 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kasiope #3 nerde hata yapıyorum offf