çok acil yardım lütfen

sevgicik_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
68
0
86
Kayseri
kızlar sabah uyandıgımdan berı sureklı ıc camasırımı degıstırıp duruyorum idrarımı kacırıyorum ve ılk defa bu basıma gelıyor ara arada belı bıcak saplanıyor gıbı bır agrı gırıyor suanda hala karnımda sancım var ama devamlı degıl.hıc böyle olmamıstı sızce suyummu geldı?yoksa gecıcı bır ıdrar kacırmasımı?ne yapmalıyım cok kararsız kaldım ılk gebelıgım ve 39haftalık hamıleyım neolur tecrubesı olan yazsın

canım son haftandaymıssın zaten belki doğum başlamıştır doktorunu ara yada gidebiliyorsan git inş sağlıkla kavuşursun bebişine bizlerede dua etmeyi unutma

evt cnm son haftamdayım bıldıgıme göre dogum basladıgında duzenlı agrılar olurmus bnmkı duzensız ama agrı gırdıgı zamanda kalcamın usutune belıme cok kotu sancı gırıyor.1 adım bıle atamıyorum o anda.arıyorum doktorumu ah acsa bır telı anltcm derdımı:2:

kesinlikle doğumun başlamış suyun geliyordur ... allah kkurtarsın hemen hastaneye git ..........bekleme canım....

canım ama sarı yada kahve bır sıvı gelmedı beyaz yapıskan bır akıntı geldı sadece.arada AGRI Gelıyor duzenlı olarak degıl.agrım geldıgı zaman kalçamı sıkıyorum bırazda olsa agrım hafıflesıyor

Son düzenleme:
zaten renkli olması gerekmez hastaneye git düşünme bi gözük bakalım ne dicekler.....

kimsen yokmu yanına çağır beraber gidin.. yada eşini ara .. ben son doğumumda suyum geldikten sonra biraz fazla oyalandım yolda doğuruyordum nerdeyse....

cnm once o kacırdıgın ıdrarmı onu anlamaya caıs. doktorun acarsa da belırtılerden bahset. hadı bakalımteker teker doguma gıdıyoruz

hastaneye gittin mi bilmiyorum ama beklemelisin bence belirtiler aynı benim gibi su kesik kesik gelmezmiş bende öle sanmıştım sancı da belden giriyo ama kasıklara vurması gerekio sık aralıklarla bendede belden vardı öyle gittim hiç açılmam olmamasına ragmen aldılar içeri ve sezeryanla doğum yaptım ertesi güne kadar sadece 4 cm açılma oldu bebek içerde kaka yapınca sezeryana aldılar panik yapmayın bence benim gibi en ufak şeyde serin kanlı olun allah yardımcınız olsun. allah bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin benim kuzucuğum yanımda darısı size...

kızlar aralıgın 1ınde bu konuyu actım durumumu anlattım sızlere.duramadım o gun doktora gıttım 8cm acıklık var doguryorsun dedı doguma aldı doktorum benı.saat 15:00de gırdım doguma 15:15 gece bebegımı kucagıma aldım:)normal dogum yaptım dıkıs fılan atılmadı yırtıkta yok dun taburcu oldum sımdı ıkımızde cok saglıklıyız allaha sukurler olsun.allah herkese böyle kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.

gözünaydın. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ben de ilk hamileleiğimde senin gibi olmuştum meğer doğum başlamış. ne güzel kesi falan da yapılmamış. darısı bizim başımıza inşallah. Kendine iyi bak.

gözün aydın canım ne güzel kurtarmışsın bi nefeste darısı başımıza gerçi benim doktorum bu gün beni korkuttu baya bi bebek iri çok yırtılma olabilir sonra keşke sezeryan olsaydım diyor bazı anneler diye

yaa ben demiştim başlamıştır diye.. öhöm tecrübe diyelim..3 çocuğum var laf aramızda..... allah analı babalı büyütsün inş....

yaa ben demiştim başlamıştır diye.. öhöm tecrübe diyelim..3 çocuğum var laf aramızda..... allah analı babalı büyütsün inş....

evet demıstın valla ee tecrubelı olmak herzaman ayrıcalıktır canım...hatta sen ogun ole yazınca korku basmıstı benı yapamam edemem sanmıstım ama cook kolay oldu allahım sızlerede böyle kolay dogumlar nasıp etsın ıns.

ben de soruyu okuyup muhtemelen doğum başlamıştır cvp yazacaktım ki senin mesajını gördüm :)

çok sevindim,tebrik ederim

birşey sorabilir miyim?
doğumunun kolay olması için özel bir şeyler yaptın mı hamileliğinde.
mesela düzenli ve tempolu yürüyüş,egzersiz??

benim malesef sezeryan olacak ama diğer arkadaşlar için soruyorum ...

tesekkur ederım canım benım.hayır hıc bırsey yapmadım.hatta bana annem baktı sureklı corabımı bıle annem gıydırırdı ılk zamanlarda dusuk tehlıkem vardı yan gelıp yattım yuruyus fılan yapardım ama duzenlı degıl artı kısa surelı yururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…