çok acil yardım lütfen

valla canım benım daha ben yenı cıktım hastaneden sedyeyle dogum yapanlar gelırdı gorurdum bende dogum yapan kadını yatagına yatırmak cok zor nasıl bagırıyorlar sankı dogum yapıyor yenıden.cok pis bısey sezeryan valla gozum cok korktu ıyıkıde normal dogum yapmısım dıyorum.

Hayırlı olsun bebişin canım Ne güzel kavuşmuşsun bebeğine... Sağlıkla kalın inşallah Bize de nasib olsun biran önce..

Ay hayırlı olsun cnm ne guzel yahu. Ben dun gıttım catı kontrolu yapıldı hıc acılma yok.8ınde kader anı

evet aynen.bende o günleri hatırlamak bile istemiyorum.bende bağırmıştım :26:
zorda kalmadıkça kimse sezeryan olmasın
maşllah diyelim sana da

rica ederim.verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
geçmiş olsun.

aaaa hadi hayırlı olsun...demek sancıların çok şiddetli değilmiş..8 cm e kadar evde durabildiysen maşallah sana..8-10 arası doğum yapılıyor çünkü..
bzm bi tanıdığın 14 cm açılmış dr böyle bişey ilk defa görüyorum demiş.kadın diyorki o kadar çabuk çıktıki nerdeyse doğru düzgün ıkınmadım bile

konuya yazdığın saate bide doğum saatine baktımda burdan çıkmış hastaneye gidip doğurmuşsun resmen

konuya yazdığın saate bide doğum saatine baktımda burdan çıkmış hastaneye gidip doğurmuşsun resmen

evet canım konuyu buraya yazdım bı evde 1saate yakın durdum hazırlandım fılan ıste sonra sancım dınmeyınce dogru doktora gıttım ve hemen dogurdum:))allahım herkese nasıp etsın böyle kolay dogumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…