Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çok acil yardım!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kuupp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
7
0
1
İstanbul
kızlar internette sürekli bemiks evigen be panten karışımınıi okuyorum fakat konu hakkında tam bir bilgim yok kullananlar gözlemlerini paylaşabilir mi saç dökülmesine iyi geliyor mu

kızlar internette sürekli bemiks evigen be panten karışımınıi okuyorum fakat konu hakkında tam bir bilgim yok kullananlar gözlemlerini paylaşabilir mi saç dökülmesine iyi geliyor mu

Evet cok iyi geliyor ve sac cikariyor baya unlu bir maske bu konuda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm benim ablam kullandi cok faydasini gordu fiskirdi kucuk kucuk saclar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kullandım saçlarınız yağlı bir yapıya sahipse kendi gözlemlerime göre söyleyim her saçta farklı sonuçlar alınır çünkü daha fazla dökülmeye neden oluyor bazende saç köklerinin tıkanmasına neden oluyor. Saç dökülme nedeniniz nedir?

Belli bir nedeni yok canım benim saçların kıvırcık olduğu için banyoda çok dökülüyor ben onu azaltmaya çalışıyorum yalniz seboreik dermatitim de var daha kötü olmasın saçlar

Belli bir nedeni yok canım benim saçların kıvırcık olduğu için banyoda çok dökülüyor ben onu azaltmaya çalışıyorum yalniz seboreik dermatitim de var daha kötü olmasın saçlar

Canm sen bana diğer konuda cevap yazmışsın minoxil 5-6 aydan sonra dökülmeyi tamamen durduruyor diye. Sen minox kullanmıyor musun dökülmen durmadı mı neden başka yollara yöneldin ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

minoksili ben geçen sene kullandım bırakınca tekrar saç dökülmesi artıyor ki 6 aydan fazla da kullandırmadı doktor

Onu hiç denemedim ama benimde 7-8 ay önce saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Doktor dead sea spa mineral shapoo diye bir şampuanı tavsiye etti. 6 ay kullan demişti. Biraz pahalı bir şampuan 82 TL'ye aldım ama iyi ki almışım ilk kullandığım gün bile banyodan sonra elimde kalan saçların miktarı azaldı. Artık saçlarım normal miktarda dökülüyor.Öyle ciddi bir dökülme problemin varsa tavsiye ederim benim hayatımı kurtardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…