ee pardonda madem sevgilisi bukadar gizli kapaklı yaşıyorsa arkadaşınız ne diye bekliyor başını onunkızlar hepinize teşekkür ederim ama bu defa durum farklı galiba bende öyle söyledim fakat bir kaç defa da yanındayken erkek arkadaşının teline mesajlar gelmiş cinsel içerikli sevgilisi hemen mesajı silmiş ayrıca telefonunu hiç baktırmıyormuş bir yere gittiklerinde telefon masanın üzerinde değil sürekli kısık sesli ce cebindeymiş bunları bildiğim için bir şey söyleyemedim direk size danışmak istedim öncelikle.
sorma kuzu performans artırıcı ilaç mailleri geliyor neyimi büyütüceksem artık
o kadar kameralar açılıyor büyütmem lazım demi karıya kıza rezil olmıyım bamyaya çıkar adım töbe töbebüyütecek bişey buluruz belki hahaahahaa
Spam maildir o banada bir sürü geliyor saçma sapan bir sürü mesaj hem de kendi ismimle düşünün artık uzun zamandır uğraşmıyorsun diye bir sürü saçma mesajlar,hatta geçenlerde telefonuma bile geldi resimime tıkla diye.Babamın telefonuna bile geldi x sitedeyim senin için özel resimlerim var diye.kızlar hepinize teşekkür ederim ama bu defa durum farklı galiba bende öyle söyledim fakat bir kaç defa da yanındayken erkek arkadaşının teline mesajlar gelmiş cinsel içerikli sevgilisi hemen mesajı silmiş ayrıca telefonunu hiç baktırmıyormuş bir yere gittiklerinde telefon masanın üzerinde değil sürekli kısık sesli ce cebindeymiş bunları bildiğim için bir şey söyleyemedim direk size danışmak istedim öncelikle.
hotmail hala var mı yaw
sEVGİLİNİN HOTMAİLİNE YA DA HERHANGİ BİR MAİLİNE NİYE BAKILIR.merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.
fakirler ölsün gmailden selamlarhotmail hala var mı yaw
o kadar kameralar açılıyor büyütmem lazım demi karıya kıza rezil olmıyım bamyaya çıkar adım töbe töbe
aman sakin olsun arkadaşınız, eski hotmail hesabıma benim de sürekli abuk subuk mailler gelirdi.. ki ben kadınım, erkekleri alakadar edecek tarzda maillerdi gelenler.. öyle bişeler olabilir bence.merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.
heheheYa yeminle işyerinde oturduğum yerde krize girdim şimdi millet neye gülüon diccek hahaha
hehehekız söyleme sakın millete minnakın adı bamyaya çıkcakmış ona gülüyorum diye bak konuyla vuruyor beni iş yerinde rezil etcen aklı sıra demi çakal seni
tamam o zaman valla millet şunları görse erkek sanar beniHahahahaayok yok demem
tamam o zaman valla millet şunları görse erkek sanar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?