• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardım !!!

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.

benim mailime de geliyor öyle mesajlar
sanki üyeliğim varmış gibi şu sitede size gönderilmiş mesajlarınız var diye

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.
Bence tepki vermeden anlayıp dinlesin bir güzelce araştırsın önce ..
Ayrıca iş yerine gidip olay çıkarırsa bu ona zarardan başka bir şey sağlamaz .

Hotmail şifresini biliyorsanız o siteye girip şifre değiştirebilir ve mesajları okuyabilirsiniz. Gerçekten üye mi yoksa spam mesaj mı onu da öğrenmiş olur arkadaşınız. Belki sevgilisi üye bile değil o siteye...

Ne alaka ya:)arkadaşın hiç mi netten alamıyor ki.Benim de posta kutuma saçma sapan yerlerden reklam amaçlı ,olta amaçlı emailler geliyor :):-)

babama bile göğüs büyütücü ilaç diye mailler gelirken bu aygara neden :KK14: hangi devirde yaşıyoruz ya hepimize gelmiyormu öyle mailler ? benim telefonuma bile geliyor mesajla :KK59:

O sitelere üye olmasanız da geliyor o mesajlar.. Hatta bana eşcinsel, shemale gibi sitelerden bile mail geliyor.
Üstelik o kadar profesyonelce yapılıyor ki, başlığı filan normal mesaj gibi görünüyor.
Mail listenizdeki arkadaşınızın adı bile yazıyor, mesela "gothicrap sizi şuraya davet ediyor, size resim gönderdi" gibi..
Hemen sevgilisini yargılayıp, günahını almasın..
Önce sakinleşip, sonra da uygun bir zamanda doğru dürüst sorsun "mailinde şu tarz şeyler gördüm" diye..
Bu kadar büyütmeye gerek yok..

arzular okşanlar kamera açıyor bana .. mailimde öyle yazıyor yani benim sözlücüğüm de beni rezil etmez inşallah:KK31:

Okşan diye isim mi kaldi artik :KK58: Bu site birazcik daha yaratici ve cagimiza uyum saglayan moda gecmeli. :KK30::KK70:

kızlar hepinize teşekkür ederim ama bu defa durum farklı galiba bende öyle söyledim fakat bir kaç defa da yanındayken erkek arkadaşının teline mesajlar gelmiş cinsel içerikli sevgilisi hemen mesajı silmiş ayrıca telefonunu hiç baktırmıyormuş bir yere gittiklerinde telefon masanın üzerinde değil sürekli kısık sesli ce cebindeymiş bunları bildiğim için bir şey söyleyemedim direk size danışmak istedim öncelikle.

kızlar hepinize teşekkür ederim ama bu defa durum farklı galiba bende öyle söyledim fakat bir kaç defa da yanındayken erkek arkadaşının teline mesajlar gelmiş cinsel içerikli sevgilisi hemen mesajı silmiş ayrıca telefonunu hiç baktırmıyormuş bir yere gittiklerinde telefon masanın üzerinde değil sürekli kısık sesli ce cebindeymiş bunları bildiğim için bir şey söyleyemedim direk size danışmak istedim öncelikle.

Sessizce uzaklaşsın arkadaşınız bence böyle esrarengiz durumlar var.
İlişkilerde güven önemlidir.
Ve bunlar henüz sevgili
Şimdiden böyle hissediyorsa hiiç vaktini harcamasın boşuna..
Ama işyerine gidip rezil etmek falan çok çirkin.
Ayıp..

hımm durumlar değişik o zaman arzunun okşanın işi değil bu :KK14: gerçekten üyeyse kız zaten direkt bıraksın bu çocuğu kurtarsın kendini yani

O zaman ayrılsın .Güvenmiyorsa iş yerine gidip rezil etmek ne demek düşman mı kazanmak istiyorsun hiç etik bir davranış değil.

arkadaş anlamıyor sanırım mailllerden falan ..yoksa bu nedir ya..maile bakıp aaa beni aldattımı olur

Back
X