• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardım !!!

Bana da geliyor bu tip mailler, deli oluyorum. Hiç bir alakam olmadığı halde bir sürü abuk sabuk site...
Bence asıl çirkin olan insanların kendilerin ait olmayan bir maili karıştırma hakkını kendinde bulması. Keşke yapmasaymış...
Ve başkalarının mailine bakmak bir suç aslında.

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.
O tarz mailler geliyordu banada nişanlımada annemede kız kardeşimede tandığım herkese içini açsaydı anlardı zaten ne olduğunu yada google yazsaydı anlardı bence.

Bana da geliyor bu tip mailler, deli oluyorum. Hiç bir alakam olmadığı halde bir sürü abuk sabuk site...
Bence asıl çirkin olan insanların kendilerin ait olmayan bir maili karıştırma hakkını kendinde bulması. Keşke yapmasaymış...
bende aynısını söyledim ama kızın k.kartı extresi o maile geliyormuş o yüzden bakmış yoksa baktığım yoktu falan dedi.

bence kredi kartı da kullanmasın eğer bu maillerden hala bu zamanda haberi yoksa kredi kartı ile dolandırılması da an meselesi.
İnternet , kredi kartı v.b. herşeyden uzak dursun daha iyi ;) Böyle birşeyden nasıl bu kadar abartılır hayret.

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.az önce arkadaşım aradı çok kötü durumda sevgilisinin hotmailine bakarken gizlisev diye bir siteye üye olduğunu ve oradaki mağlum kızlarla konuştuğunu görmüş mesajlar gelmiş hotmail'e direk gidip bağırıp çağırcağım iş yerinde rezil edeceğim falan diyor.Çok ağlıyor ve beni aradı böyle anlattı benimde birden kafam durdu.Bağırmak çözüm değil diye düşünüyorum direk ayrıl desem dinlemeyecek biliyorum.Sizce nasıl bir akıl vermeliyim.Kıza bekle biraz kafamı toparlayıp dönücem ben sana dedim ama ne yapıcam nasıl yol göstericem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Not: Sadece hotmaile gelen bildirimleri görmüş mesajların içeriğinden haberimiz yok.

az daha boşanıyodum o sıte yuzunden..yavrum fake o yaaa.bana bıle geldı gecen ay....hakıkaten yazmış mı emın olsun...hatta bı kaç arkadasımın da basına geldı.

Yaaaa saçmalamasın lütfen!

Öyle mesajlar bana da geliyor sanki üyeliğim varmış gibi şu kişiden mesajınız var falan yazıyor.. tanımam etmem siteyi de bilmem... arkadaşının sewgilisine de ondan öle mesajlar geliyordur. Emin ol alakası bile yoktur... Sakın öle bişey yapmasın ne demek rezil ederim.. Adamın günahını almasın boş yere...!!!!

Oh ne güzel boşluğa düşmüşmüş... Düştüğü yerde kalsın o zaman.

evet sormuş canım o da onaylamış boşluğa düştüm böyle bir hata yaptım falan demiş.

Aaaaaaa :63: insanoğlu iştee üzüldüm açıkcası ne diyeceğimi bilemedim.... Atkadaşın ayrılsın ondan en iyisi ne medet buluyorki netten o sitelere girerek... Bıraksın bence sewgilisini.. Bugün boşluğa düşüp bunu yapan ilerde ewlennce boşluğa düştüğünde neler yapar tahmin etmek zor değil....

ben de erkek arkadaşımın hotmailinde o siteden mail gördüm. mailde rumuzun ve şifren budur diye de yazıyor. ben de girip baktım. yaşadığı şehir ve doğum tarihi doğruydu. kendini anlatan birkaç cümle ve aradığı arkadaşta istediği özellikler kısmında da bir seyler yazıyordu. onun tarzı cümlelerdi bence. şifremi unuttum kısmına girince mailine yeni şifre gönderdi falan. gösterdim ben de erkek arkadaşıma. spam o herkese gidiyor vs ikna etmeye çalıştı yeminler etti ben üye olmadım öyle bir yere diye. bu olayın üstünden 1 yıldan fazla geçti. hala aklımı kurcalar

ben de erkek arkadaşımın hotmailinde o siteden mail gördüm. mailde rumuzun ve şifren budur diye de yazıyor. ben de girip baktım. yaşadığı şehir ve doğum tarihi doğruydu. kendini anlatan birkaç cümle ve aradığı arkadaşta istediği özellikler kısmında da bir seyler yazıyordu. onun tarzı cümlelerdi bence. şifremi unuttum kısmına girince mailine yeni şifre gönderdi falan. gösterdim ben de erkek arkadaşıma. spam o herkese gidiyor vs ikna etmeye çalıştı yeminler etti ben üye olmadım öyle bir yere diye. bu olayın üstünden 1 yıldan fazla geçti. hala aklımı kurcalar

Konu hort ama sana cevap vereyim.

Ortada uyelik ve profil varsa spam mail falan degil o is.

Bosuna aklin kurcalanmasin yani, yazismis gayet.

Back
X