Çok acil yardım!!!

FashionStil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
3.477
7.787
178
Kızlar telefonumu takside düşürdüm.Taksideyken telefonu kullandım ve cebime koydum..İndiğimde yoktu takside düştü kesin olarak..Arka koltuktaydım ve inerken koltukta hiçbirşey yoktu..Yere düştüğüne eminim..Şansıma telefonum sessizde ve ekranında kilit var..Sürekli arıyorum ama titreşimi duyan yok..Herhangi bir durağın taksisi değildi,yoldan geçen bir taksiydi..Nereye başvuracağımı bilemedim..Karakola gitsem hemen bulunur mu ne olur bilmiyorum..Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen çok acil yardımcı olabilirler mi?

Huyumdur ne zaman taksiye, şehirler arası otobüse, toplu taşıma aracına binsem plakaya bakarım. Hatta çoğu zaman eşime ya da başka bir yakınıma plakayı mesaj olarak atarım. Siz de bunu huy edinin. Şimdi plaka bilseydiniz şıp diye bulunurdu.
Şu an emniyete gitmekten başka çare yok.

Huyumdur ne zaman taksiye, şehirler arası otobüse, toplu taşıma aracına binsem plakaya bakarım. Hatta çoğu zaman eşime ya da başka bir yakınıma plakayı mesaj olarak atarım. Siz de bunu huy edinin. Şimdi plaka bilseydiniz şıp diye bulunurdu.
Şu an emniyete gitmekten başka çare yok.
Evet haklısınız keşke baksaydım ama hiç huyum değildir..Arabam arıza yaptı servise bıraktım,çıktım taksiye bindim ve kayboldu..Böyle şans olamaz gerçekten..Telefon sessizde birde ekran kilidi var üzerinde..Hepsi üst üste geldi bugün..Emniyete gidicem şimdi..

Kızlar telefonumu takside düşürdüm.Taksideyken telefonu kullandım ve cebime koydum..İndiğimde yoktu takside düştü kesin olarak..Arka koltuktaydım ve inerken koltukta hiçbirşey yoktu..Yere düştüğüne eminim..Şansıma telefonum sessizde ve ekranında kilit var..Sürekli arıyorum ama titreşimi duyan yok..Herhangi bir durağın taksisi değildi,yoldan geçen bir taksiydi..Nereye başvuracağımı bilemedim..Karakola gitsem hemen bulunur mu ne olur bilmiyorum..Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen çok acil yardımcı olabilirler mi?
Bindiğin semt hangisiyse oranın taksicisidir. Yani o çevredeki taksicidir. Emniyete gidin bindiğiniz semti söyleyin. Insallah başkası farkedip almaz. Inerken cebinizden düşmüş olmasin yere

Bindiğin semt hangisiyse oranın taksicisidir. Yani o çevredeki taksicidir. Emniyete gidin bindiğiniz semti söyleyin. Insallah başkası farkedip almaz. Inerken cebinizden düşmüş olmasin yere
Yok takside olduğuna eminim çünkü telefonu kullandım takside daha sonra cebime koydum..İner inmez eşimi arayacaktım telefona baktım yoktu..Hatta taksinin arkasından seslendim duymadı..Indigim yerde baktım yerlere yoktu..Arka koltukta yere düştü eminim çünkü elimde paketler vardı inerken onları aldım koltuğun üzeri boştu..

onların kendi aralarında kullandıkları telsiz oluyor..bir taksiciye sorabilsen sanıyorum daha çok yardımcı olurdu

Savcılığa gideceksin, telefonunun fatura numarasını savcılığa bildireceksin,
Ve savcılıkta cihazın takip sistemini devreye sokucak.
Sinyali takip edilerek bulunacak.
Karakola değil, savcılığa gidin direk bence.

Ve telefon yenimiydi bu arada?

Eğer telefonun android ise "android device manager" ile hem yerini görebilirsin hem de zilini en yüksek seste çalabilirsin.. ben de kaybettiğim telefonumu bu şekilde hiç aklıma gelmeyecek bir yerde buldum :)

Öncelikle Geçmiş olsun. Emniyet isterse eliyle koymuş gibi bulur ama sizin gibi benim gibi normal vatandaşlar için hayatta uğraşmazlar :( onlar ancak avantayı alacakları yerlerin araştırmasını yaparlar umarım iyi bir insan evladı bulur da teslim eder.

Cok gecmis olsun canim insallah bulursun. Ben bi kere taksiye bindigimde arka koltukta bir telefon görmüştüm adam aldi bakti parmak izinden sifresini bulabiliriz dedi ama sahibi telefonu aradi öyle verdi taksici..
Bazilari cebine indiriyormus direk. Insallah bulursunuz. .

Cok gecmis olsun canim insallah bulursun. Ben bi kere taksiye bindigimde arka koltukta bir telefon görmüştüm adam aldi bakti parmak izinden sifresini bulabiliriz dedi ama sahibi telefonu aradi öyle verdi taksici..
Bazilari cebine indiriyormus direk. Insallah bulursunuz. .
Sağol canım bakalım inşallah bulunur..

Savcılığa gideceksin, telefonunun fatura numarasını savcılığa bildireceksin,
Ve savcılıkta cihazın takip sistemini devreye sokucak.
Sinyali takip edilerek bulunacak.
Karakola değil, savcılığa gidin direk bence.

Ve telefon yenimiydi bu arada?
Evet yeniydi telefon..Karakoldan zaten birşey çıkmadı..Yarın dediğin gibi savcılığa gideceğiz...

Eger konum bilgileriniz aciksa telefonunuzun konumuna ulasabilirsiniz. Ama androidler haricinde bu uygulama var mi bilemiyorum...

Back
X