Çok acil yardım!!!

Tekrar gecmis olsun. Umarim cikar bir sekilde. Yine de siz cok umutlanmayin :KK43:
Çok teşekkür ederim sağolun..İnşallah bulunur ama benimde umudum kalmadı çünkü kapatmışlar telefonu..Herşeyim tüm bilgilerim işim gücüm hepsi içindeydi..Telefon gitsin hiç önemli değil ama bana içindekiler lazım bugün savcılığa gideceğim :(

ben telefonumu yeni aldığım zaman serviste düşürmüştüm.
ayy ne korkmuştum ne aramıştım anlatamam.
boşu boşuna 50 lira da taksi parası verdim.
inşallah bulunur ve inş bi sıkıntı yaşamazsınız.

taksiler bölge bölge çalışır takisye bindiğiniz bölgede en fazla iki üç taksi şirketi vardır
o bölgedeki duraklara sorsanız
Yaptık hepsini birsürü durak aradık hepsi anons geçti ama kimse bilmiyor..Ya biri buldu vermedi yada binen müşterilerden biri aldı götürdü..Telefon açıkken daha görmemişlerdir diye düşündüm ama artık kapatmışlar umudum kalmadı :(

Yaptık hepsini birsürü durak aradık hepsi anons geçti ama kimse bilmiyor..Ya biri buldu vermedi yada binen müşterilerden biri aldı götürdü..Telefon açıkken daha görmemişlerdir diye düşündüm ama artık kapatmışlar umudum kalmadı :KK43:
ı may numarasıyla bulunuyordu polise gidin bence ı may numarası değiştirilmeden

ben telefonumu yeni aldığım zaman serviste düşürmüştüm.
ayy ne korkmuştum ne aramıştım anlatamam.
boşu boşuna 50 lira da taksi parası verdim.
inşallah bulunur ve inş bi sıkıntı yaşamazsınız.
İnşallah..Artık bize ulaşmazlar telefonu kapattılar çünkü..Bulursa savcılık bulur anca..

Yaptık hepsini birsürü durak aradık hepsi anons geçti ama kimse bilmiyor..Ya biri buldu vermedi yada binen müşterilerden biri aldı götürdü..Telefon açıkken daha görmemişlerdir diye düşündüm ama artık kapatmışlar umudum kalmadı :KK43:

üzgünüm canım telefonun gitmiş görünüyor. bende bir kere otobüste düşürmüştüm ya da cebimden biri çaldı. o yağmjurda ıslana ıslana geri gittim duraklarda tek tek aramıştım çok kötyüdü:(

üzgünüm canım telefonun gitmiş görünüyor. bende bir kere otobüste düşürmüştüm ya da cebimden biri çaldı. o yağmjurda ıslana ıslana geri gittim duraklarda tek tek aramıştım çok kötyüdü:KK43:
Evet bencede öyle oldu biri görse mutlaka bize ulaşırdı :( Bugün savcılığa başvuracağım inşallah bulunur...

belki taksici hala görmemiştir.
kapalı olmasının sebebi şarjının bitmesi olabilir.
Şarjının bitmesi imkansız doluydu çünkü..Biz sürekli aradık ama yinede bitmesinin imkanı yok kullanılmadı ki telefon belki azalır ama bu kadar sürede bitemez..

Merhaba, benim eşimde taksici ve konunuzu okuduktan sonra eşimi arayıp sordum böyle bir durumda ne yapılabilir diye. Taksiciler esnaf odasını arasın dedi ama aramışsınız, plakayı almadığınız için durum biraz zor. Elinizde plaka olsaydı taksiciler esnaf odasından mutlaka bulunurdu hatta şoförün tüm bilgilerine kadar bulabilirdiniz. Şu durumda savcılığa gitmekten başka çareniz yok galiba. Eşim durak taksisi ve beni de durak taksilerine bin ve plakayı almayı unutma diye uyarır her zaman. Çünkü bazen eşimin taksisinde de telefon düşürülüyor, o durumda telefon açıksa orada kayıtlı bir numarayı arayıp bilgi veriyor ve telefonu durağa bırakıyor duraktan alabilirsiniz diye söylüyor. Durağa bağlı çalışmayan taksilerde bir şey düşürdüğünüzde aslında kişinin insafına kalmış, farketmemiş de olabilir, farketmiş ve bilinçli olarak size ulaştırmamışta. Bir de eşim durağa bağlı bir taksi değilse o semtin taksisi de olmayabilir. Oraya bir yolcu getirmiştir, sonrasında o bayanı almışta olabilir dedi.

Merhaba, benim eşimde taksici ve konunuzu okuduktan sonra eşimi arayıp sordum böyle bir durumda ne yapılabilir diye. Taksiciler esnaf odasını arasın dedi ama aramışsınız, plakayı almadığınız için durum biraz zor. Elinizde plaka olsaydı taksiciler esnaf odasından mutlaka bulunurdu hatta şoförün tüm bilgilerine kadar bulabilirdiniz. Şu durumda savcılığa gitmekten başka çareniz yok galiba. Eşim durak taksisi ve beni de durak taksilerine bin ve plakayı almayı unutma diye uyarır her zaman. Çünkü bazen eşimin taksisinde de telefon düşürülüyor, o durumda telefon açıksa orada kayıtlı bir numarayı arayıp bilgi veriyor ve telefonu durağa bırakıyor duraktan alabilirsiniz diye söylüyor. Durağa bağlı çalışmayan taksilerde bir şey düşürdüğünüzde aslında kişinin insafına kalmış, farketmemiş de olabilir, farketmiş ve bilinçli olarak size ulaştırmamışta. Bir de eşim durağa bağlı bir taksi değilse o semtin taksisi de olmayabilir. Oraya bir yolcu getirmiştir, sonrasında o bayanı almışta olabilir dedi.
Bende her zaman durak taksilerine binmeyi tercih ederim ama o kadar zor durumdaydım ki..Arabam arıza yaptı servise götürdüm..Ordan çıktım taksi durağına yürüdüm hava yağmurlu taksi kalmamış mecbur yoldan geçene binmek zorunda kaldım..Hep aksilik üst üste geldi yani..Ben büyük ihtimalle binen müşteri aldı diye düşünüyorum..Taksici bulsa bence durağa bırakırdı..Ama tabi Allah bilir belkide kötü niyetli biriydi o da olabilir..Bugün savcılığa gidip dilekçe yazacağım inşallah bulunur..Telefon dün çalıyordu aradığımızda..Eşimde dedi biraz bekleyelim belki taksici bulur arabayı temizlerken falan yerlere bakar arar bizi dedi..Ama bugün baktım telefon kapanmış artık kötü niyetli birinin elinde belli oldu...

Bende her zaman durak taksilerine binmeyi tercih ederim ama o kadar zor durumdaydım ki..Arabam arıza yaptı servise götürdüm..Ordan çıktım taksi durağına yürüdüm hava yağmurlu taksi kalmamış mecbur yoldan geçene binmek zorunda kaldım..Hep aksilik üst üste geldi yani..Ben büyük ihtimalle binen müşteri aldı diye düşünüyorum..Taksici bulsa bence durağa bırakırdı..Ama tabi Allah bilir belkide kötü niyetli biriydi o da olabilir..Bugün savcılığa gidip dilekçe yazacağım inşallah bulunur..Telefon dün çalıyordu aradığımızda..Eşimde dedi biraz bekleyelim belki taksici bulur arabayı temizlerken falan yerlere bakar arar bizi dedi..Ama bugün baktım telefon kapanmış artık kötü niyetli birinin elinde belli oldu...

Yüksek ihtimalle telefonu bulmuş olması gerekir. O bulmasa bile taksiler her gece yani gece şoförü arabayı çekmeden önce yıkatır dış yıkama ve içi de genelde süpürgeyle alırlar. Şoför bulmasa yıkamacıların bulması gerekirdi diye düşünüyorum.

Huyumdur ne zaman taksiye, şehirler arası otobüse, toplu taşıma aracına binsem plakaya bakarım. Hatta çoğu zaman eşime ya da başka bir yakınıma plakayı mesaj olarak atarım. Siz de bunu huy edinin. Şimdi plaka bilseydiniz şıp diye bulunurdu.
Şu an emniyete gitmekten başka çare yok.
:KK57:Kulağıma küpe yaptım, doğru diyorsunuz.

Yüksek ihtimalle telefonu bulmuş olması gerekir. O bulmasa bile taksiler her gece yani gece şoförü arabayı çekmeden önce yıkatır dış yıkama ve içi de genelde süpürgeyle alırlar. Şoför bulmasa yıkamacıların bulması gerekirdi diye düşünüyorum.
Evet bencede öyle..Artık Allah biliyor ne olduğunu alan kişide kimse kendi vicdanıyla hesaplaşsın..Biz gerekeni yapacağız savcılıkla zaten..İstesede kullanamayacak o telefonu..Hala açık olsaydı bir ihtimal daha bulunmadı diye düşünebilirdim ama kapatmışlar telefonu artık eminiz bulunduğuna..

Canım hepsiyle konuştuk o civardaki belki 25 tane taksi durağının internetten numarasını bulduk aradık..Hepsi anons geçti..Eskiden tüm taksilerin genel anonsu varmış,şimdi o sistem kalkmış..Her durak sadece kendi çalışanlarına anons yapabiliyormuş..Taksiciler odasını bile aradık..Tüm aradığımız yerler anons yaptı sağolsun ama bulan olmamış...
Inşallah bulursunuz ya. Bende bazen cebimde yok gibi hissediyorum o anda tüm kan akışımı şiddetle hissediyorum yani.

Babamın telefonu da kaybolmuştu savcılığa başvurdu. 1 sene sonra falan biz telefonu unutmuştuk artık telefon geldi Telefonunuz bulunmuştur diye. Bir telefoncuya satmak isterken yakalanmış satan kişi. Tabi sattığı telefoncu namuslu imiş. Adama satıcı sana telefon satıcam düşük fiyatla demiş. Dükkan sahibi de şu an para yok yarın şu saatte gel demiş ve o saatte geleceğini polise bildirmiş.

Kızlar telefonumu takside düşürdüm.Taksideyken telefonu kullandım ve cebime koydum..İndiğimde yoktu takside düştü kesin olarak..Arka koltuktaydım ve inerken koltukta hiçbirşey yoktu..Yere düştüğüne eminim..Şansıma telefonum sessizde ve ekranında kilit var..Sürekli arıyorum ama titreşimi duyan yok..Herhangi bir durağın taksisi değildi,yoldan geçen bir taksiydi..Nereye başvuracağımı bilemedim..Karakola gitsem hemen bulunur mu ne olur bilmiyorum..Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen çok acil yardımcı olabilirler mi?
Şarjı bitmezse bulunur vakit kaybetmeden karakola gidin geçmiş olsun :KK57:

inşallah bulursunuz..haberleriniz bekliyoruz

Inşallah bulursunuz ya. Bende bazen cebimde yok gibi hissediyorum o anda tüm kan akışımı şiddetle hissediyorum yani.

Babamın telefonu da kaybolmuştu savcılığa başvurdu. 1 sene sonra falan biz telefonu unutmuştuk artık telefon geldi Telefonunuz bulunmuştur diye. Bir telefoncuya satmak isterken yakalanmış satan kişi. Tabi sattığı telefoncu namuslu imiş. Adama satıcı sana telefon satıcam düşük fiyatla demiş. Dükkan sahibi de şu an para yok yarın şu saatte gel demiş ve o saatte geleceğini polise bildirmiş.

Şarjı bitmezse bulunur vakit kaybetmeden karakola gidin geçmiş olsun :KK57:
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar..Savcılığa gittim dilekçemi verdim artık yapılacak birşey kalmadı haber bekleyeceğim..Eğer bir gelişme olursa yazarım mutlaka..

Evet telefonum Iphone ama icloud şifremi unuttum sıfırlayamıyorumda bilginiz varmı hiç :KK43:

Icloud için kullandığımız ID ve parolanın haricinde esasında üye olurken kullandığımız bir e-mail adresimiz var, hangi e-mail olduğunu hatırlıyorsan şifreni oraya göndert.

Back
X