çok acil yardımınza ihtiyacım var zor durumdayım şikayetçi olmalımıyım

polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
Yanlış anlaşılmak istemem ama yoksa evli mi?

Belki babalık konusunda devlet birsey yapmaz ama tehdit olduğu için şikayet ederseniz işinden bile olabilir . Yazık ya üzüldüm adınıza

Hayatıma zorla girip derken ?
Niye kimse benim hayatıma zorla girmedi ?

Hayatına zorla girdi diyelim çocuğu da zorla yapacak hali yok .

Hayatına severek girmiştir ve cinsellik zorla olmuştur .. bu şekilde an

anladığım kadarıyla siz babalık açısından değil hakaretleri yüzünden şikayetçi olmak istiyorsunuz ?
evet çok zoruma gitti söyledikleri ben kendisinden hiç birşey beklemedim zaten aldatıldım ayrıldım ama hayatımı mahfedecek bu bebek bu çocuk olamaz diyor sürekli beni aşağılayıp suçluyor engelledim kendisini ama tehdit ve hakaretleri nedeniyle psikolojim bozuldu unutamıyorum bunun için dava açmak istiyorum sadece soyismni dahi istemiyorum çocuğuma

Babalık davası ve tehdit davası açacaksınız bunun dışında yapacağınız bir şey yok

Malesef...

benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktu
kaderinizi el alemin eline siz kendi ellerinizle birakmissiniz suçlu aramayin bence.
cinsel hayati olan herkes cocuk istemiyorsa korunmali.
korunmadigimi biliyordu diyince suclu tek basina karsi taraf olmuyor.

benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktu
Ne akla hizmet korunmuyordunuz peki?
Kendisini uyarmıştınız demek
Kaç yaşında kadınsiniz. Böyle birşeyi sevgilinizin keyfine nasıl bırakırsınız?
Al birini vur ötekine durumu.

evet çok zoruma gitti söyledikleri ben kendisinden hiç birşey beklemedim zaten aldatıldım ayrıldım ama hayatımı mahfedecek bu bebek bu çocuk olamaz diyor sürekli beni aşağılayıp suçluyor engelledim kendisini ama tehdit ve hakaretleri nedeniyle psikolojim bozuldu unutamıyorum bunun için dava açmak istiyorum sadece soyismni dahi istemiyorum çocuğuma
Yaşi kaç

Evli demek ki bu denli tepki verdiğine göre

siz karnınızdaki çocuğa annelik yapmaya hazır mısınız?
önünüzde belli ki çok sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor
Babalık davası açıp kazanırsanız dahi anlaşılan gerçek anlamda babalık yapacak biri olmayacak o çocuk için
Tek başınıza birden fazla çocukla idare etmek çok zor olacaktır , altından kalkabilecekseniz hukuki süreçler vs. şimdiden kendinizi hazırlamalısınız
Doğmamış bebeğiniz adına çok üzüldüm , yıpranmış bir ruh haliyle , ebeveyn kavgaları arasında büyüyen bir çocuk olarak büyüyecek gibi bu gidişle
Her çocuk sevgiyle büyümeli inş orta yolu bulursunuz , tüm güzelliklerin bu süreçte yanınızda olmasını temenni ediyorum
teşekkür ederim haklısınız da dava süreci de beni yıpratacak bana doğru bir tavsiyeniz varmı sizce tam olarak ne yapmalıyım

Ne diyorsun ya?
Kaç yaşında kadınsınız, çocuğunuz var ne demek korunmuyordum? Hiçbir yöntem kullanmadan nasıl hamilelikten korunacağınızı zannediyordunuz dua ederek mi?
Normalde evlilik dışı ilişkiye de çocuğa da kötü gözle bakmam, hatta herkesin kendi hayatını yaşaması gerektiğini savunurum ama siz sorumsuzun tekisiniz.

bekar hiç evlenmemiş
Himm aranızda aşk sevgi olmadan mi oldu bu beraberlik

Şunun için diyorum sevgi varsa sakın kafayla konuşsanız
Gerçi adamda tehdit hakaret Her sey var
Çocuğu da istemiyor
Sizin bir çocuk var Bide bu olucak sizin maddi durumunuz nasıl peki

Bu islerin düşüncesizce yapılmayacağını

Korunma denen şeyin ne kadar önemli olduğunu aklınıza yazın

Bu çocuk ne olucak şimdi evlilik dışı baba istemiyor anne ne yapıcağını bilmiyor

Son pismanlikta fayda vermiyor

adam bekar siz boşanmış iki çocuklu

sizinle zaman geçiriyor ama çocuk sahibi olmak evlenmek gibi amaçları yok

adamın hayatının ortasında hamileyim hem de aldırma zamanı da geçti diyen bir kadın

dizi gibi geldi bana

10 haftalık gebelikte fark etmemek hem de aktif cinsel hayat varken zor biraz

yine daha önce de hamile kalmış az çok o süreçleri bilen birisinin bu kadar uzun süre fark etmemesinin olağan olduğuna karşı tarafı ikna etmesi zor

amacınız üzüm yemek mi bağcı dövmek mi bilmiyorum ama oturup sakinleşin

deliliniz varsa şikayetçi olursunuz hatta idari soruşturma da açarlar belki ama bunların hiçbiri sizin 3 çocukla geleceğinize bir katkı sağlamaz

teşekkür ederim haklısınız da dava süreci de beni yıpratacak bana doğru bir tavsiyeniz varmı sizce tam olarak ne yapmalıyım
Dava yıpratacak ne demek şimdi

Ayrıca aileyle neden tanıştınız yani o adam ne diyerek tanıştırdı

Back
X