çok acil yardımınza ihtiyacım var zor durumdayım şikayetçi olmalımıyım

burada bir çok konu var sürtünüp de ya hamileysem diye konu açan

ya da nikahlı eşi ile birlikte olup ya hamile kalırsam diye ertesi gün hapı almalı mıyım diye soran

korunmasız ilişki yaşayıp gebelikten hiç şüphelenmemeniz hem de 10 hafta inandırıcı değil

yani korunmasız ilişki olmuş insan yumurtlama zamanını da az çok bilir neden ertesi gün hapı gibi bir tedbir almadınız hadi onu geçtim gebeliği nasıl fark etmediniz aylarca

ben bile şüphe ile yaklaşıyorum adam da beni sırf evlenmeye zorlamak için hamile kaldı diye düşünüyor ve o nedenle bu kadar agresif
Benim aklıma gelen de evlilik için zorlamak amaçlı kasıtlı yaptığı.

Valla ben şunu hissettim. Boşandınız eşinizden. Bu polis çıktı karşınıza. Bile isteye seviştiniz bile isteye hamile kaldınız ki adam sizinle evlenmek zorunda kalsın. . Ama planlar tersine döndü adam sizi istemiyor.
Ben de böyle düşünüyorum zira bu şartlarda korunmamak delilik.

ya da nikahlı eşi ile birlikte olup ya hamile kalırsam diye ertesi gün hapı almalı mıyım diye soran

korunmasız ilişki yaşayıp gebelikten hiç şüphelenmemeniz hem de 10 hafta inandırıcı değil

yani korunmasız ilişki olmuş insan yumurtlama zamanını da az çok bilir neden ertesi gün hapı gibi bir tedbir almadınız hadi onu geçtim gebeliği nasıl fark etmediniz aylarca

ben bile şüphe ile yaklaşıyorum adam da beni sırf evlenmeye zorlamak için hamile kaldı diye düşünüyor ve o nedenle bu kadar agresif

Bence de, nerden tutulsa elde kalıyor. Sonuçta 10. haftaya kadar yasal süre, 2 ayı bile geçiyor. Ne bileyim insan hiç şüphelenmez mi? Regl olmadım bu ay diye hatta 2 ay. Hiç mi düşünmez? Çok saçma çünkü. Evlenmeye zorlamak için hamile kalması olabilir ama evlenmezse eğer, ailesine ne açıklayacak vs. aslında daha büyük sonuçları var. Bunu öngörmüştür diyorum, kolay değil. Yok öngördüğü halde böyle bi işe girdiyse de battı balık yan gider artık...

peki siz de insan olarak yadırgamayı bıraksanız herkesin başına gelebilir ben hata yapmadım demiyorum zaten
Valla kader kaza herkesin başına gelir ancak, rıza dahilinde korunmadan adamla birden fazla defa beraber olup, herkesin başına gelebilir demek birde sorumluluğu üzerinden atmak değil mi? Bu herkesin başına gelmez, isteyenin başına gelir.Hataysa adamda da var hata sende de, adamdan isteyebileceğin tek şey çocuk doğunca ister rıza ile ister mahkeme yolu ile çocuğu üstüne alması ve çocuğun ihtiyaçları için nafaka vermesi başka bir şey istesende alamazsın. Bunun içinde adama yalvarmana gerek yok, açarsın bir dava olur biter. Ama senin derdin adam çocuğu nüfusuna alsın değil ki; senin derdin adam çocuk yüzünden sana nikah kıysın. Çocukları nikah kıydırmak için araç olarak görüp o masumlarında hayatını zindan etmeyin artık.

Bu cok enteresan bi yaklasim olmus iste 😅
Adam ailesiyle tanıştırmış ne diyerek tanıştırdı mesela
Madem tanıştırdı kadına bu kadar tepki niye küfür niye

Başka bir şey yokmu diyor ...bas Karakolu rezil etmi diyelim desek o karakoldan kadın çıkamaz da artık :confused:

beni tehdit etti bu çocuk doğarsa senin iki çocuğun gider alırım elinden vs dedi sonra özür diledi ama pişmanım dedi ama kırıcı ve ağır konuşmalara devam etti
Nasıl alacak ki kendisinden bile olmayan çocukları elinizden. Sizi korkutmak icin yapmıs da yasal bir dayanağı yok

Ya nedense bana da öyle geldi.
Adetlerim düzenli stresten geciktiğini zannettim diyor.
Yumurtlama tarihinden ortalama 14 gün sonra regl olunuyor. Yani 3-4. haftada diyelim. Onun hamile olduğunu farketmemesi, gebeliğinin geçmesi için en az 6 7 hafta gerekiyor. Nereden baksan 2 aya yakın.
2 ay boyunca regl düzensizliği çekmeyen bir kadın reglisinin gelmemesinden hiç mi şüphelenmez.
Adamın tepkileri, tehditleri haklı demiyorum ancak adamında böyle düşünmesi gayet normal.
Üstelik dava süreci yıpratıcı, başka birşey yok mu vs demesi aslında adamla evlenmek istediğini gösteriyor. Öyle ya da böyle çocuğu kabul ettirecekti ama adam tepki gösterip tehdit etti.
Sadece kadında değil adamda da suç var. Niye korunmuyorlar anlamıyorum.

polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
daha önce doğum yapmış bir kadının çocuk sahibi olan bir annenin hamile olup olmadığını anlayamamasi gerçekten çok garip

Tehdit varsa elinde kanitin git savcılığa ifade ver.
Sen bi de karar ver bu cocugu istiyor musun istemiyor musun

Cok da agir konusacagim..ne ile korunuyorsunuz kalkan ile mi..bu nedir yahu..korunmayi bilmiyorsan beraber olma...oluyorsan sorumlulugunu alacak biri ile ol..boyle kalirsiniz iste ortada..
ben isteyerek hamile kaldığına inanıyorum adam çocuksuz işi gücü var polis olduğundan tipi de düzgündür.ideal avlanacak koca

Burada niye birlikte oldunuz, nasıl bu noktaya gelindi bilemiyorum artık, tek düşündüğüm nokta çocuğun iyiliği.

Bu çocuğun kaliteli aile yaşamına ihtiyacı var, bugün evlat sahibi olmak isteyip de olamayan pek çok aile var, onlara umut ışığı olabilirsiniz. Hiçbirşey için geç değil.

Aslinda boyle durumlar icin o kadar yazmak istedigim seyler var ki..yani yazmayayim yine..
anladık biz siz yazmadan da.16 17 yaşında ergenlikten çıkmaya başlamış çocuk mu ki üzüleceğim.2 çocuk sahibi sevgililik evlilik hayatını deneyimlemiş koskoca bir kadın.adamın asla kendisiyle ciddi düşünmeyeceğini anladı ve bu yola başvurdu diye düşünüyorum

anladık biz siz yazmadan da.16 17 yaşında ergenlikten çıkmaya başlamış çocuk mu ki üzüleceğim.2 çocuk sahibi sevgililik evlilik hayatını deneyimlemiş koskoca bir kadın.adamın asla kendisiyle ciddi düşünmeyeceğini anladı ve bu yola başvurdu diye düşünüyorum
Siz cok daha kibar yaziyorsunuz benim fikirlerime gore..yani hakikaten olacak sey degil..14 yillik esim ile beraber olurken hamile kalmamak icin turlu tedbirler aliyorum asla isimi sansa birakmam ..bunlarda burada at yalani kim yutarsa..

Siz cok daha kibar yaziyorsunuz benim fikirlerime gore..yani hakikaten olacak sey degil..14 yillik esim ile beraber olurken hamile kalmamak icin turlu tedbirler aliyorum asla isimi sansa birakmam ..bunlarda burada at yalani kim yutarsa..
diğer türlü yazarsak banlanırız napalım yumuşatarak eleştiriyoruz mecbur :KK53:

öncelikle aldirma suresini gectiyse kabullenmeye calisin.

Sizi karsı taraf sindirmeye korkutmaya calısiyor bu isin icinden sorumluluk almadan kurtulacak aklı sıra.

iki tarafinda sorumsuzluğu yuzunden hata silailesi birbirini takip etmis simdi siz onu o sizi sucluyor ama suc iki tarafinda.

Tehtitlerine boyun eğmeyin onun karşısında dik durun. Sizi cocuklarınizla tehtit etmis elinizde delil varsa savcılığa başvurun. Ayrıca bu yaptiklari tehtitleri yok yetimhaneye ver demeleri size yaptigı psikolojik siddet bunların hepsi yüz kizarticı suca girer ve devlet memurluğu tehlikeye düser. kendi de bunun farkindaki sizi korkutup sindirmeye calışiyor.

Zorla babalik yaptiramazsınız ama hatasının bedelini odeyecek. gerekirse hukuk yoluyla babalik davası acarsınız nafaka odemek zorunda hicbir sey olmamış gibi yola devam edemez.

Bence önce kendi sağlığınız için bir kadın doğum doktoruna gidin. Belki dış gebelik yaşıyorsunuz, belki kesede bebek bile yok ya da sağlıksız. Umarım en iyisi olur sizin ve çocuklarınız için.

Back
X