çok acil yardımınza ihtiyacım var zor durumdayım şikayetçi olmalımıyım

beni tehdit etti bu çocuk doğarsa senin iki çocuğun gider alırım elinden vs dedi sonra özür diledi ama pişmanım dedi ama kırıcı ve ağır konuşmalara devam etti
Yok daha neler kendi cocugunu istemeyen elin cocuklarini nasil alacak ?hayir alip ne yapacak senden mi kaciracak kuzum polisler diger vatandaslardan farkli bir uzaklastirma bilr basina bela olur ,,karsisinda cocuk yok

Son düzenleme:
polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
Genç kız da değilsin ki, cahillik yapmış bilememiş diyelim. 2 çocuk anası kadın nasıl korunmayı bilmez.

ailesiyle tanisiyormuşsunuz onlarla görüsun en azindan soyadi icin, evlenmeyecegi belli zaten adamin.
herkes elini tasin altina koysun gökten zembille inmedi ya bu cocuk.
kimsenin 2 dk lik zevkinin bedelini odemek zorunda degil daha hayata gelmeden.

Ne diyorsun ya?
Kaç yaşında kadınsınız, çocuğunuz var ne demek korunmuyordum? Hiçbir yöntem kullanmadan nasıl hamilelikten korunacağınızı zannediyordunuz dua ederek mi?
Normalde evlilik dışı ilişkiye de çocuğa da kötü gözle bakmam, hatta herkesin kendi hayatını yaşaması gerektiğini savunurum ama siz sorumsuzun tekisiniz.
peki siz de insan olarak yadırgamayı bıraksanız herkesin başına gelebilir ben hata yapmadım demiyorum zaten

benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktu

Ya siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Gerçekten merak ediyorum ya ciddiyim, yoklukta mıydınız bu kadar mı gözünüz karardı böyle sonuçları tahmin edemeyecek kadar? Kaçıncı yüzyıldayız hangi devirdeyiz farkında mısınız? Adamı uyarmışsınız ama kendiniz hiçbir tedbir almamışsınız, şaka gibi.

Adam zaten sizi düşünmemiş bile, siz de bile bile lades demişsiniz. Neyinden şikayetçi olacaksınız? Sevişirken güzel iş tedbir almaya gelince korunmuyordum, kendisini uyarmıştım vs vs... Hiçbir şey yapamazsınız, adam size zorla bir şey yapmamış. Olan resmen doğmamış çocuğa oldu, üzüldüm.

teşekkür ederim haklısınız da dava süreci de beni yıpratacak bana doğru bir tavsiyeniz varmı sizce tam olarak ne yapmalıyım
Bence şunu yapmalısın diye net cümleler kuramam şuan size , önünüzde , çizdiğiniz tabloya göre zorlu bir süreç olacak bu çok belli.
Ben bu durumda olsaydım öncelikle anne olmaya hazır olup olmadığımı sorardım kendime
Gelecek olaylara ve tepkilere karşı
Güçlü durabilecek miyim ? Önce bunu bir analiz ederdim , çok çok çok zor bir durum benim için bu yaşadığınız olay , keşke erkenden farkedip aldırabilseydiniz
Dışarıdan ahkam kesmeyi pek sevmiyorum herkesin yaşam tarzını şekillendiren etmenler farklı olabiliyor , bazen ailemiz bizi kabul etmez, çevremiz dışlar vs gibi peşin hükümlerle hayatımızı daha içinden çıkılamaz durumlara sokabiliyoruz
Ben sizin yerinizde olsam olayı annemle paylaşır ailemle birlikte orta yol bulmaya çalışırdım ,
Eğer böyle bir süreçte yardım alamayacağımı ve altından kalkamayacağıma emin olursam , çocuğumu devlet korumasına verirdim , hatta ne olur bana kızmayın yasal yollarla evlat edindirmeyi bile düşünürdüm

ailesiyle tanisiyormuşsunuz onlarla görüsun en azindan soyadi icin, evlenmeyecegi belli zaten adamin.
herkes elini tasin altina koysun gökten zembille inmedi ya bu cocuk.
kimsenin 2 dk lik zevkinin bedelini odemek zorunda degil daha hayata gelmeden.
evet ama ailesinin olumsuz tepksini de kaldıramam açıkçası psikolojim çok kötü

Olan olmuş artık yapacak bir şey yok ama gerçekten anlamadım.
Korunmadiginiz halde nasil hamile olabileceginizden suphelenmediniz?

Bir de neden korunmadiginizi merak ettim.

Ya siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Gerçekten merak ediyorum ya ciddiyim, yoklukta mıydınız bu kadar mı gözünüz karardı böyle sonuçları tahmin edemeyecek kadar? Kaçıncı yüzyıldayız hangi devirdeyiz farkında mısınız? Adamı uyarmışsınız ama kendiniz hiçbir tedbir almamışsınız, şaka gibi.

Adam zaten sizi düşünmemiş bile, siz de bile bile lades demişsiniz. Neyinden şikayetçi olacaksınız? Sevişirken güzel iş tedbir almaya gelince korunmuyordum, kendisini uyarmıştım vs vs... Hiçbir şey yapamazsınız, adam size zorla bir şey yapmamış. Olan resmen doğmamış çocuğa oldu, üzüldüm.
taam benimde hatam var ama olan oldu ne yapabilirim hanımefendi kimse bu duruma düşmek istemez ben güçlü bir kadınım tek de bakabilirim ama burda konu başka..

taam benimde hatam var ama olan oldu ne yapabilirim hanımefendi kimse bu duruma düşmek istemez ben güçlü bir kadınım tek de bakabilirim ama burda konu başka..

Tek de bakabilirseniz o zaman hiç uğraşmayın. Adam size değer vermiyor. Kendi çocuğunu 'yurda ver' diyecek kadar gözü dönmüş merhametsiz. Çocuğu aldırma süresi de mi geçti? Hem korunmadınız hem de hiç mi şüphelenecek bi durum oluşmadı hamilelikle ilgili? Nerden tutulsa elde kalıyor çünkü.

polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
isteğiniz dışında beraberlik olmadığı için şikayetin bi anlamı olmaz sanırım ne desem bilemiyorun çok üzüldüm

Sikayet et. Sicili yansin o zaman yapar babalik.

Hem korunmadınız hem de hiç mi şüphelenecek bi durum oluşmadı hamilelikle ilgili? Nerden tutulsa elde kalıyor çünkü.

burada bir çok konu var sürtünüp de ya hamileysem diye konu açan

ya da nikahlı eşi ile birlikte olup ya hamile kalırsam diye ertesi gün hapı almalı mıyım diye soran

korunmasız ilişki yaşayıp gebelikten hiç şüphelenmemeniz hem de 10 hafta inandırıcı değil

yani korunmasız ilişki olmuş insan yumurtlama zamanını da az çok bilir neden ertesi gün hapı gibi bir tedbir almadınız hadi onu geçtim gebeliği nasıl fark etmediniz aylarca

ben bile şüphe ile yaklaşıyorum adam da beni sırf evlenmeye zorlamak için hamile kaldı diye düşünüyor ve o nedenle bu kadar agresif

Ya hanimlar, mevzu burda kadinin birisiyle sevismesi ya da sevisirken korunup korunmamasi degil. Kadin o kisimlari gecmis, bize sunu soruyor: “bu adam beni tehdit etti. Sikayet edeyim mi etmeyeyim mi?”

ama o sevişmeyi ve bebeği anlatıyor

şikayet etmeli ama şikayet etmekteki amacı ben size hakaret ettiğimde şikayet etmeniz gibi değil

yani amacı bana bunları yaşattı, ben ondan nasıl intikam alırım üzerine yoğunlaşıyor

yoksa tehdit edildi ise şikayet etmesi gerektiğini, hele de silahı olan bir kişi olan polisin tehdidinin daha da tehlikeli olduğunun farkında

Ya hanimlar, mevzu burda kadinin birisiyle sevismesi ya da sevisirken korunup korunmamasi degil. Kadin o kisimlari gecmis, bize sunu soruyor: “bu adam beni tehdit etti. Sikayet edeyim mi etmeyeyim mi?”
Git et savcılığa dedim hem babalık hem tehdit ediyor şikayetin de bulun dedim bana dediği şu dava işleri beni yipratir başka bir şey yok mu dedi

Diğer arkadaşlarda yorumunda aynen böyle dedi

Back
X