sağ elinde sinir zedenlenmesi olabilir. Doktora gidin canım. Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar. Annemin sol eli sıcak , sağ eli ise epey bir soğuk. Yıllar önce parmağından bir operasyon geçirmişti(sağ parmağından) ve son zamanlarda bu durumda çok muzdarip , internette aradım taradım bulamadım. Sizce sorun ne olabilir ve hangi bölüme başvurmak gerekiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun..
birde doktor ve hastane önere bilirseniz çok daha mutlu olurum..
Şimdiden Allah razı olsun..
Sağol canım bende doktora götürmeyi düşündüm ama biliyorsun doktor da çok önemli..sağ elinde sinir zedenlenmesi olabilir. Doktora gidin canım. Geçmiş olsun.
öylemi dersin .. dur bir hastaneyi arayıp sorayımcanım, benim bildiğim böyle vakalara dahiliye bakıyor
kan akisinda bi problem olabilir canim muhakkak geciktirmeden bi doktora goturunMerhaba arkadaşlar. Annemin sol eli sıcak , sağ eli ise epey bir soğuk. Yıllar önce parmağından bir operasyon geçirmişti(sağ parmağından) ve son zamanlarda bu durumda çok muzdarip , internette aradım taradım bulamadım. Sizce sorun ne olabilir ve hangi bölüme başvurmak gerekiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun..
birde doktor ve hastane önere bilirseniz çok daha mutlu olurum..
Şimdiden Allah razı olsun..
baya bir tırsıyorum ya . ya hissizlik meydana gelirse..Hiç bilmiyorum nedendir, çok geçmiş olsun.
bende ondan korktum hani ilerleyen zamanlarda bir his problemi olursa diyekan akisinda bi problem olabilir canim muhakkak geciktirmeden bi doktora goturun
öylemi dersin .. dur bir hastaneyi arayıp sorayım
inşallah önemli bir şey değildir ya..
Canim damarla kan akisiyla ilgili olabilir belki geciktirmeyin hemen goturun bence amacim seni korkutmak degil sadece bende anne konusunda cok hassasimbende ondan korktum hani ilerleyen zamanlarda bir his problemi olursa diye
çok teşekkür ederim arkadaşım.. hemen yarın doktora götüreceğimya sinir sıkışması, ya damar tıkanıklığı sebebiyle az kan gitme, dolaşım bozukluğu, ya da ödem olabilir (gerçi hepsinin farklı belirtileri veya birbirine sebep olma durumları da var)
dahiliye daha yakın sanki yani ilk teşhisi koyup yönlendirme anlamında
yoksa mutlaka başka bir bölümün de incelemesi gerekebilir
Canim damarla kan akisiyla ilgili olabilir belki geciktirmeyin hemen goturun bence amacim seni korkutmak degil sadece bende anne konusunda cok hassasim
Ortapedi travmatoloji bölümü diye biliyorum , izm.in en iyi hekimi bu konuda hilmi aydınok
hemen arıyorum.. çok sağol...Tatlım 184 sağlık danışma hattı vardı hâlâ açık mı bilmiyorum. Bir dahiliye doktoruna gözükdün o yönlendirir
Canım ben tbbi sekrtrim çok bi bilgim yok , sorun nydi tam olarak , nişanlım fzyotrapist sorabilirim ona uygun bir zmanda ? Hareket kısıtlılığı varsa elinde büyük bir ihtimalle parmak çalıştırcaklar , ve stres topu alın egzersiz yaptırsın parmağına günlük olarak.aynen bende canım annem başımın tacıdır resmen..
aradım doktoru fizik tedavi dediler bana sence mümkünmü bu..
hayır canım haraketini etkilemiyor...Canım ben tbbi sekrtrim çok bi bilgim yok , sorun nydi tam olarak , nişanlım fzyotrapist sorabilirim ona uygun bir zmanda ? Hareket kısıtlılığı varsa elinde büyük bir ihtimalle parmak çalıştırcaklar , ve stres topu alın egzersiz yaptırsın parmağına günlük olarak.
Canim noroloji olsaydi haraket kisitliligi ani atik haraketler olmus olsaydi dusune bilirdin bence damar tikanikli kan dolasimi olabilirhayır canım haraketini etkilemiyor...
noroloji dediler şimdi of... herkes birşeyler diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?