bir hastaneyi daha aradım şuan..Canim noroloji olsaydi haraket kisitliligi ani atik haraketler olmus olsaydi dusune bilirdin bence damar tikanikli kan dolasimi olabilir
Canım bende tam net bilmiyorum ama ben ortopedi ve travmatoloji dr ile de çalıştım , gelen hastaların çoğu sinir sıkışması , sinir yırtılması , kırık çıkık vs. gibiydi. Fzk tdvi merkezindede çalıştım parmak operasyonu geçirmiş ,zedelenmiş vs gibi parmaklardada egzersiz verilirdi, hastaların tedavileri rahatsızlıkları ve kontrolü bendeydi o yüzden bildiklerimi söylüyorum. Bence en garantisi , al mhrs den iki branşa da randevu çıkın bakalım dr.lar ne diycekhayır canım haraketini etkilemiyor...
noroloji dediler şimdi of... herkes birşeyler diyor..
Norolojiden aldım canım çok sağolasın ilgilendiğin içinCanım bende tam net bilmiyorum ama ben ortopedi ve travmatoloji dr ile de çalıştım , gelen hastaların çoğu sinir sıkışması , sinir yırtılması , kırık çıkık vs. gibiydi. Fzk tdvi merkezindede çalıştım parmak operasyonu geçirmiş ,zedelenmiş vs gibi parmaklardada egzersiz verilirdi, hastaların tedavileri rahatsızlıkları ve kontrolü bendeydi o yüzden bildiklerimi söylüyorum. Bence en garantisi , al mhrs den iki branşa da randevu çıkın bakalım dr.lar ne diycek
çok teşekkür ederim istanbul anadolu yakasındayım varmı tavsiye edebileceğin bir hekkim?Tatlım nöroloğa gitmelisin bu 1. dirsen ve bile sinirlerinde yıprama vardır çok büyük ihtimalle 2. beni dinle vakit kaybetmeden nörologa git ben eczacıyım bana güven
sağol canım dua edelimde bir şey çıkmasıngeçmiş olsun kajcım otonom sinir sisteminde sıkıntı olabilir nörolojiden almak lazım zaten sen de almışsın çok geçmişler olsun anneciğine
çıkmaz tatlım korkma soğukluk kan gitmemesinden oluyor zaten o da sinir sıkışmasıdır en fazla tedavisi de yarım saat sürmüyor zatensağol canım dua edelimde bir şey çıkmasın
çıkmaz tatlım korkma soğukluk kan gitmemesinden oluyor zaten o da sinir sıkışmasıdır en fazla tedavisi de yarım saat sürmüyor zaten
Aslında böyle durumlar için şu 182 deki operatörlerin bilgisi olması gerek ona göre eğitim alan kişiler bakmalı telefona . Ama malesefki nezaman arayıp bişey sorsam kem küm.
Inşallah önemli bişey değildir geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar. Annemin sol eli sıcak , sağ eli ise epey bir soğuk. Yıllar önce parmağından bir operasyon geçirmişti(sağ parmağından) ve son zamanlarda bu durumda çok muzdarip , internette aradım taradım bulamadım. Sizce sorun ne olabilir ve hangi bölüme başvurmak gerekiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun..
birde doktor ve hastane önere bilirseniz çok daha mutlu olurum..
Şimdiden Allah razı olsun..
ama demekki sizinki rahatsız edecek boyutta değil anneminki bu aralar biraz fazla rahatsız ediyorBenim de genelde sağ elim soğuk sol elim sıcaktır bu bir sorun mu ki hiç düşünmemiştim
Geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur.
sağ olun Nörolojiye aldım bakalım sonuç ne olacak.Umarım kötü bir şey çıkmaazDolaşımla alakalı bir durum olabileceğini düşünüyorum ben
Kalp Damar Cerrahisine bir görünün
başka bir sorun varsa size doktor sevk eder başka bölüme zaten
çok geçmiş olsun
ama demekki sizinki rahatsız edecek boyutta değil anneminki bu aralar biraz fazla rahatsız ediyor
Aslında böyle durumlar için şu 182 deki operatörlerin bilgisi olması gerek ona göre eğitim alan kişiler bakmalı telefona . Ama malesefki nezaman arayıp bişey sorsam kem küm.
Inşallah önemli bişey değildir geçmiş olsun
Benim bir ara böyle oldu misafirlikteydim birkaç gün yattığım çekyat biraz ağırdı açarken kapatır ken sorun yaratıyordu. Sonra dirseğimden başlayan bir uyuşukluk serçe parmağım da daha yoğun olmak üzere diğer parmaklara doğru hafifliyordu internetten bakayım dedim birkaç yazı çok korkuttu beni bu arada uyşma ile beraber soğuktu sonra kas sıkışması olabileceğini okudum bir süre bekleyim dedim ancak bir aya geçti. Bende niye doktora gitmezsem çok ihmalkarım kendi sağlığım söz konusu oluncaama demekki sizinki rahatsız edecek boyutta değil anneminki bu aralar biraz fazla rahatsız ediyor
aynen bende canım annem başımın tacıdır resmen..
aradım doktoru fizik tedavi dediler bana sence mümkünmü bu..
gidin tabiikide vucuk hastalığıyla ilgili size sinyalleri veriyor.Benim bir ara böyle oldu misafirlikteydim birkaç gün yattığım çekyat biraz ağırdı açarken kapatır ken sorun yaratıyordu. Sonra dirseğimden başlayan bir uyuşukluk serçe parmağım da daha yoğun olmak üzere diğer parmaklara doğru hafifliyordu internetten bakayım dedim birkaç yazı çok korkuttu beni bu arada uyşma ile beraber soğuktu sonra kas sıkışması olabileceğini okudum bir süre bekleyim dedim ancak bir aya geçti. Bende niye doktora gitmezsem çok ihmalkarım kendi sağlığım söz konusu olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?