Çok acil yardımlarınızı bekliyorum..

benim sağ elimin son 2 parmağında uyuşma vardı ve soğuk oluyordu.. sinir sıkışması dediler, bir kaç kilo verince kendiliğinden düzeldi.. anneniz kilolu mu? onun da etkisi oluyor maalesef..

Katiliyorum, zaten vatandasin hangi doktora gidecegini net olarak bilememesi normal. Bence de egitimli insanlar operator olmali.
Sene oldu 2015 ben hala çocukluğumdaki izlediğim 911 programındaki gibi operatörler olacakmı bu ülkede diye merak içindeyim. Çok zor değil aslında. Ama boşveriliyor işte

ben her zaman araştırma hastanesinden yanayım fıstık özel hastaneler insanlara hoş gibi gözükse bile inan tamamına yakını seni hasta olarak değil müşteri olarak görüyor. bir sürü tahliller isteyecekler şimdi gereksiz olanları bile ki ben o kadar çok gördüm ki bana sorarsan marmara ya götürebilirsin ama sen bilirsin tabii.

Geçmiş olsun,bu olay ne zaman oldu,keşke bir doktora gitseydiniz bu olayın acısı seneler içinde çıkıyor maalesef.

gidin tabiikide vucuk hastalığıyla ilgili size sinyalleri veriyor.
sizde geç olmadan gidin bence..
Geçti canım çok şükür. Bidaha olmadı ama tekrarlarsa gitmek şart. Beni dürtüklemesi gerek birinin. Eşimde benim gibi ama onun ben hemen randevusunu alıyorum gitmek zorunda kalıyor.

benim sağ elimin son 2 parmağında uyuşma vardı ve soğuk oluyordu.. sinir sıkışması dediler, bir kaç kilo verince kendiliğinden düzeldi.. anneniz kilolu mu? onun da etkisi oluyor maalesef..
yok annem gayet zayıf 42 beden bir hatundur yani öyle kilosu falan yok..

annemde maalesef özel hastane takıntısı var ...inşallah test çok istemezler..

Geçmiş olsun,bu olay ne zaman oldu,keşke bir doktora gitseydiniz bu olayın acısı seneler içinde çıkıyor maalesef.
2 ay önce oldu. Ama anlattığım misafir lik değildi aslında kp ameliyat olmuştu bende tüm evi temizledim perdesi tülü vs. Çekyatta baya anormal di ve uyurken rahatsız 2 ayı geçti bir sorun yok çok şükür. Teşekür ederim ilginize

evet keşke ama annemi ikna edemedim maalesef..
Geçti canım çok şükür. Bidaha olmadı ama tekrarlarsa gitmek şart. Beni dürtüklemesi gerek birinin. Eşimde benim gibi ama onun ben hemen randevusunu alıyorum gitmek zorunda kalıyor.

olsun sen genede bir randevu al git .Çünkü bir süre sonra en ufak bir şeyde gene başlayabilir..

Sizede geçmiş olsun benim annemizde elinde sinir sıkışması vardı,öncesinde fizik tedavi doktoruna gittik,sonra fizik tedavi falan gördü geçti çok şükür,anneniz el işini falan çok işliyor mu yada çok ev işi yapar mı eğer bunları yapıyorsa onunda zararı olur el bölgesine.

Fizik tedavi dedikleri fizik tedavi doktoru olabilir teşhis için fizik tedavi doktoruna gidin demiş olabilirler.

ama fizik tedavi doktoru koyulan bir teşhis için tedavi yöntemi belirliyor
yani en azından bizim buralardaki uygulama öyle
eşimin anneannesi için önce dahiliye baktı
filmler ve galiba mr istedi
sonuçları nöroloji inceledi
dediki fizik tedavi doktoru görecek
tedavi belirlenecek

yok hatta hiç sevmez baş parmagonda dolama gibi bir şey çıkmıştı ondan opesayon olmuştu sanırım o yüzden böyle oldu..

offf mr çekilmek varsa annem arkasına bakmadan kaçar..
nefret ediyor mr dan

Ah ahh birçok insanda var bu takıntı. Ben en son mide kanaması geçiren eşime tomografi çekmeye çalışan istanbulda çok bilinmiş bir özelden eşimi Samatya devlete kaçırdım resmen neredeyse kan kaybından kaybedecekmişiz allah korusun. Varmıdır iyisi bilmiyorum ama birkaç kötü deneyim daha yaşamıştım ve bu son olanla anladımki özel hastane ticararethane oraya gidenler hasta değil müşteri

Ya canım bence en yakın hastaneye bi gidin yanii ihmale gelmez böyle birşey...

offf mr çekilmek varsa annem arkasına bakmadan kaçar..
nefret ediyor mr dan
canım o kısmı çok hatırlayamıyorum
sadece film de olabilir
sen karşıdasın ama
İstanbul Fizik Teadvi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu konuda çok iyi, farklı yerlerde poliklinikleri var
bir bak internet sitesinden istersen belki karşıda da vardır
benim kolum için de oraya gitmiştik, muayene + film + değerlendirme vs randevulu olunca yarım saatte halloldu

evet keşke ama annemi ikna edemedim maalesef..

olsun sen genede bir randevu al git .Çünkü bir süre sonra en ufak bir şeyde gene başlayabilir..
Kollarım ve el parmaklarım hep çok zayıftır zaten. Güçsüz yani. Sporda yaptım ama bacaklarım kas dolarken kollara okadar özendim tık yok 5 litrelik su taşıyamaz mı bir insan. O yüzden çok ağır iş yapınca bir arıza çıkıyor mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…