Surtunmeli iliski nasil oluyor? Hamile degilsinizdir. ya duzgun iliski yasayin ya da korkuyorsaniz hic yasamayin. Iliski yasarkende korunma yontemlerini arastirin birini secin uygulayin.selam hanımlar ben 2 ay önce sürtünmeli ilişki yaşadım ve daha sonra ilişkiden 11 gün sonra hcg baktırdım 1.4 negatif çıktı daha sonra beklediğim günden 1 gün erken regl oldum yogun ve agriliydi ve sonra diger reglimi oldum o da bekledigim gunden 2 gun once oldu sonra emin olamadim ve iliskiden 45 gun sonra idrar testi yaptim negatif cikti ve su an 3.adetim geciyor sizce neden olabilir gebelik ihtimali falan olabilir mi ustune gorme diye seylwr okudum aylarca ve normal regl gibi olmus
anlamadigim gercekten sadece cevap vermeyip karismaniz ben iliski tavsiyesi vs almiyorum cevap verirsiniz vermezsiniz ama kimsenin hayatina laf edemezsiniz tavsiye olarak soylediysenizde teşekkür ederimSurtunmeli iliski nasil oluyor? Hamile degilsinizdir. ya duzgun iliski yasayin ya da korkuyorsaniz hic yasamayin. Iliski yasarkende korunma yontemlerini arastirin birini secin uygulayin.
Tavsiye olarak soyledim tabiki surtunmeli iliskide de bu supheniz varsa korunma yolunu secmelisiniz prezervatif mesela. Korundugum halde gebelik suphesi var mi diye soruyorsaniz da yoktur cevabim.anlamadigim gercekten sadece cevap vermeyip karismaniz ben iliski tavsiyesi vs almiyorum cevap verirsiniz vermezsiniz ama kimsenin hayatina laf edemezsiniz tavsiye olarak soylediysenizde teşekkür ederim
teşekkür ederim o zaman peki sizce kesin yok mudur eğer oyleyse reglim neden gecikmis olabilirTavsiye olarak soyledim tabiki surtunmeli iliskide de bu supheniz varsa korunma yolunu secmelisiniz prezervatif mesela. Korundugum halde gebelik suphesi var mi diye soruyorsaniz da yoktur cevabim.
Normalde hep gunu gunune mi oluyordunuz regl? Stres yaptiysaniz o bile gecikme yapar. Herhangi bir ilac kullandiniz mi bu ara ? Ya da ertesi gunu hapi ictiyseniz bir kac ay duzeniniz degisir. Kesin sundan dolayi adetiniz gecikmistir diyemem.teşekkür ederim o zaman peki sizce kesin yok mudur eğer oyleyse reglim neden gecikmis olabilir
normalde de 2 3 gun duzensiz olur ama sanirim olmadikca stres yapıyorum bunun disinda ilac vs almadim ayrica sordugum gebelik olmadigi durumu kesin miNormalde hep gunu gunune mi oluyordunuz regl? Stres yaptiysaniz o bile gecikme yapar. Herhangi bir ilac kullandiniz mi bu ara ? Ya da ertesi gunu hapi ictiyseniz bir kac ay duzeniniz degisir. Kesin sundan dolayi adetiniz gecikmistir diyemem.
Kesindir iki ay normal adet olmussunuz. Kekik cayi ya da tarcinli cay icin adeti getiren caylardandir. Yine de cok endise ediyorsaniz hizli test alip evde yapin stresiniz yok olunca gelir adetinizde.normalde de 2 3 gun duzensiz olur ama sanirim olmadikca stres yapıyorum bunun disinda ilac vs almadim ayrica sordugum gebelik olmadigi durumu kesin mi
tamamdir cok teşekkür ederimKesindir iki ay normal adet olmussunuz. Kekik cayi ya da tarcinli cay icin adeti getiren caylardandir. Yine de cok endise ediyorsaniz hizli test alip evde yapin stresiniz yok olunca gelir adetinizde.
hahahaHamilesiniz. Gebelik tavsiyesi icin doktorumu tavsiye ederim. Tebrikler.
keyfi sorulan bir soru degil aramizdaki yas farki olabilir sendeki tecrube demekki ben tecrubesiz biriyim veya yasca senden kucugum olabilir ben buraya stres yaparak yazıyorum dalga gecmek gibi amacimda yok cevap verip vermemek sana kalmis ama ciddi sordugum bi soruyla dalga gecip azarlama hakkini goremiyorumYa sizin gibiler buraya kesinlikle dalga geçmek için geliyorlar. İnsanlar gebe kalmak için normal ilişki bile yetmiyorda tüp bebeğe baş vuruyorlar senin gibiler de gelmiş sürttürmeyle gebelik olup olmayacağını alay eder gibi soruyorsunuz akıl var mantık var.
Yeter ya..
yeniden rahatsiz ediyorum ama ben 45 gun sonra test yapmistim boyle bi sonuc çıkmıştı sizce yeniden gerek var midirKesindir iki ay normal adet olmussunuz. Kekik cayi ya da tarcinli cay icin adeti getiren caylardandir. Yine de cok endise ediyorsaniz hizli test alip evde yapin stresiniz yok olunca gelir adetiniz
Bunun yaşla ne ilgisi var zaten, ilişkiye girecek kadar yaşın varsa bariz olan birşeyi de bilmen gerekir. Doğru düzgün ilişki olmadan gebe nasıl kalınır?keyfi sorulan bir soru degil aramizdaki yas farki olabilir sendeki tecrube demekki ben tecrubesiz biriyim veya yasca senden kucugum olabilir ben buraya stres yaparak yazıyorum dalga gecmek gibi amacimda yok cevap verip vermemek sana kalmis ama ciddi sordugum bi soruyla dalga gecip azarlama hakkini goremiyorum
bazi doktor sayfalarinda falan gordum ihtimal varmis yani ondan tedirgin oldum ve teyit etmek istedimBunun yaşla ne ilgisi var zaten, ilişkiye girecek kadar yaşın varsa bariz olan birşeyi de bilmen gerekir. Doğru düzgün ilişki olmadan gebe nasıl kalınır?
Stress olma gebe değilsin!
Gerek yok kesin hamile degilsin. Zaten kendini rahatlatman icin soylemistim rahat olabilirsin.yeniden rahatsiz ediyorum ama ben 45 gun sonra test yapmistim boyle bi sonuc çıkmıştı sizce yeniden gerek var midir
İlk önce bedenini, hamile kalmanın yollarını öğren. Ondan sonra dalga geçilip geçilmeyeceğine karar verirsinkeyfi sorulan bir soru degil aramizdaki yas farki olabilir sendeki tecrube demekki ben tecrubesiz biriyim veya yasca senden kucugum olabilir ben buraya stres yaparak yazıyorum dalga gecmek gibi amacimda yok cevap verip vermemek sana kalmis ama ciddi sordugum bi soruyla dalga gecip azarlama hakkini goremiyorum
Bozuk test.yeniden rahatsiz ediyorum ama ben 45 gun sonra test yapmistim boyle bi sonuc çıkmıştı sizce yeniden gerek var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?