cok acil

Bi bitmediniz yahu
Herşeyi bilip hamilleği bilmeyip bide saçma sapan konu açıp yazanlara cemkiriyorsunuz
Buraya yazana kadar netten baksaydın nasıl hamile kalınır diye
soruya cevap vermeyebilirsiniz ama soruyu sorgulamanız ilginç istediğim konuyu açarım ki amacım dalga geçmek vs de değil gerçekten merak ettiğim için açtım işinize gelmediyse begenmediyseniz yazmayin cok basit

Haklisin sürtünmeyi bilen ama hamileliği bilmeyen bunu öğrenme cabasi yerine buraya polimik yapmaya gelen birine haklisin yazmamam gerek

Adete ve negatif sonuca inanmayıp buradaki yorumlara mı inanacaksiniz. Az akıl, az fikir, az mantık.

Olsa çoktan çıkardı üstüne iki kez adet olmuşsun hicbisey yok boşuna endişe etme

İki kere adet görmüşsün bebek olsa şimdi miden bulanirdi çok belirtin olurdu tesdede çıkmaması imkansiz
yerleşme kanamasi yogun olmazz diye biliyorum ve benimki yogundu bu yüzden adet diye düşünüyorum ve testim net negatif bende boyle dusunuyorum

İki kere adet görmüşsün bebek olsa şimdi miden bulanirdi çok belirtin olurdu tesdede çıkmaması imkansiz
yerleşme kanamasi yogun olmazz diye biliyorum ve benimki yogundu bu yüzden adet diye düşünüyorum ve testim net negatif bende boyle dusunuyo
3.regl gelirken daha hamile olmadığını kanıtlamak için ne gerekiyor??
kanitlamak degil fikir almak
3.regl gelirken daha hamile olmadığını kanıtlamak için ne gerekiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…