bilmiyorum artikOnlar normal ilişkiye giren insanlardır. Deminden beri sana açıklama yapan arkadaşa bile hala test yapayım mı diyorsun.
Git birdaha kan ver madem oyle. Umarim ikna olursunuz Boylece hamile olmadiginizayaptırdığım iki test ve kan testini iliskiden tabi iliski denirse ondan 11 gun sonra yaptırdım erken yaptirmis olabilirim digeride idrar testi yanilma olasiligi var yani
Ne tecrübesi ya test yapmadan tahlil yapmadan kim bilecek gebeliği. Tecrübeli diyorsun kahin değiltecrübeli kişiler evet
yeniden kan vermemek icin soruyorum zaten ya veremedigim icinGit birdaha kan ver madem oyle. Umarim ikna olursunuz Boylece hamile olmadiginiza
En kotu 9 ay in dolmasini beklersiniz
Öyle bir biliyorsun kibilmiyorum artik
Neden veremiyorsunuz? Kacirdim herhal sebebiniyeniden kan vermemek icin soruyorum zaten ya veremedigim icin
öyle veremiyorumNeden veremiyorsunuz? Kacirdim herhal sebebini
Saçmalık ötesi
öyle ya da böyle yinede teşekkürler kesin gibi konusup içimi rahatlattınız
İşte laf olsun kanda kesin sonuç çıkıyor ya milletle burada nasıl dalga geçeceksin kan verebilsen şak diye çıksa demiöyle veremiyorum
of bu bilgilerinizi kendinizee saklayinİşte laf olsun kanda kesin sonuç çıkıyor ya milletle burada nasıl dalga geçeceksin kan verebilsen şak diye çıksa demi
Neden kendime saklıyorum buraya bilgi almak için konu açmadın mı ne oldu gerçekler zoruna mı gittiof bu bilgilerinizi kendinizee saklayin
senden almak istemiyorumNeden kendime saklıyorum buraya bilgi almak için konu açmadın mı ne oldu gerçekler zoruna mı gitti
Hayır bunu seçemezsin kurallara uyulduğu takdirde yorum yapma özgürlüğü var bu platformdasenden almak istemiyorum
olabilir gerçekten çok stres yaptım çünküGebelik tıbben imkansız stres yüzünden adet düzeninizi bozmuşsunuz rahatlayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?