üstüne görme gelmişti aklıma yinede teşekkürlerArtık 5 ay daha beklesen doğacak bebe. Sık dişini.
Hamile değilsin tatlım, değilsin. Penis giriş yapmamış, kaç kez regl olmuşsun, tüm testlerin negatif. Sen hamile olmayı falan mı umut ediyorsun? Yok maalesef, değilsin.
bezdim vallaBozuk test.
Tebrikler birdaha deneyin kesin iki cizgi cikar
dalga gecmenize gerek yok cevap vermeyin yeterİlk önce bedenini, hamile kalmanın yollarını öğren. Ondan sonra dalga geçilip geçilmeyeceğine karar verirsin
Bizde bizde..bezdim valla
Gerek yok kesin hamile degilsin. Zaten kendini rahatlatman icin soylemistim rahat olabilirsin.
Dalga geçecek tek kelimem dahi olmadı. Öncelikle bedenini ve hamile kalma yollarını öğrenmen için tavsiye de bulundumdalga gecmenize gerek yok cevap vermeyin yeter
e cevap vermeyin o zaman zorla yaptıran yok size ama gelipte dalga gecmenize hic gerek yok bj konuda bilgim yokki soruyorum duzgunce cevap verecekseniz verin yoksa kimse siz dalga gecin diye sormuyorBizde bizde..
Üstüne görmeye kadar biliyorsan nasıl olduğunu da bilmen lazım. Bu kadar yoğun kanama yerleşme kanaması olur mu hiç? Hem de 3 döngü. Yerleşme kanamasının rengi regl gibi olmaz, içinde pıhtı olmaz. Düşük tehlikesi kanaması da regl olur gibi olmaz. Koyu kahverengiye döner ve bir düzen halinde olmaz.üstüne görme gelmişti aklıma yinede teşekkürler
soru soruyorum mesela gelmis baska bir sey diyorsunuz dalga gecme tarzi stres oldugum bj konu ve dalga gectigimi düşünüyorsunuzDalga geçecek tek kelimem dahi olmadı. Öncelikle bedenini ve hamile kalma yollarını öğrenmen için tavsiye de bulundum
Nasil bilginiz yok ? Kan vermissiniz. Ustune regl olmussunuz. Test yapmissiniz hala hamile olasiligi aklinizdan geciyor isen bir yerlerde gariplik vare cevap vermeyin o zaman zorla yaptıran yok size ama gelipte dalga gecmenize hic gerek yok bj konuda bilgim yokki soruyorum duzgunce cevap verecekseniz verin yoksa kimse siz dalga gecin diye sormuyor
oha jfşdkdşhdld öyle bir durum yok ya sadece bir şeyler yaşadım ve kendimi geriyorum diye dusunup sordumÜstüne görmeye kadar biliyorsan nasıl olduğunu da bilmem lazım. Bu kadar yoğun kanama yerleşme kanaması olur mu hiç? Hem de 3 döngü. Yerleşme kanamasının rengi regl gibi olmaz, içinde pıhtı olmaz. Düşük tehlikesi kanaması da regl olur gibi olmaz. Koyu kahverengiye döner ve bir düzen halinde olmaz.
Erkek arkadaşın seni bıraktı sen de dönsün diye hamile olmak istiyorsun izlenimi aldım ben.
bilgim yok derken daha once yasamadim sadece okudugum kadarini biliyorum benim bildigim surtunme ile de gebe kalinir veya aylarca ustune gorulebilir ama tecrübeli kisiler bunlari soylemiyor bende tecrubeli kisilere sormak icin yazdimNasil bilginiz yok ? Kan vermissiniz. Ustune regl olmussunuz. Test yapmissiniz hala hamile olasiligi aklinizdan geciyor isen bir yerlerde gariplik var
bilmiyorum aylarca gebeli fark etmeyen bile olmus normal regl olup gebe olanlar bile var ondan test yapmistim yaniÜstüne görmeye kadar biliyorsan nasıl olduğunu da bilmem lazım. Bu kadar yoğun kanama yerleşme kanaması olur mu hiç? Hem de 3 döngü. Yerleşme kanamasının rengi regl gibi olmaz, içinde pıhtı olmaz. Düşük tehlikesi kanaması da regl olur gibi olmaz. Koyu kahverengiye döner ve bir düzen halinde olmaz.
Erkek arkadaşın seni bıraktı sen de dönsün diye hamile olmak istiyorsun izlenimi aldım ben.
tamamen yanlış anlıyorsunuz zaten bu kadar emin olsam ayni konuda 2 3 kez konu acmam test yapmam ama hâlâ stres yapiyorum reglim gecikiyor ihtimalin olabilecegini dusundugum icin yaziyorumHer şeyi bal gibi biliyorsunuz hamile olmadığınızı da biliyorsunuz maksat laf olsun eğlence çıksın size. Ha diyelim ki gerçek bu kadar korkacaksanız sürtünmeyin elleşmeyin.
Onlar normal ilişkiye giren insanlardır. Deminden beri sana açıklama yapan arkadaşa bile hala test yapayım mı diyorsun.bilmiyorum aylarca gebeli fark etmeyen bile olmus normal regl olup gebe olanlar bile var ondan test yapmistim yani
Su yazinizi okuyunca hic mantikli gelmiyor dediginiz.bilgim yok derken daha once yasamadim sadece okudugum kadarini biliyorum benim bildigim surtunme ile de gebe kalinir veya aylarca ustune gorulebilir ama tecrübeli kisiler bunlari soylemiyor bende tecrubeli kisilere sormak icin yazdim
Korkuyorsan ya korun ya da yapma böyle şeyler saçmalık yani adet olmuşsun kaç gün sonra test yapmışsın bariz tek çizgi sence mantıklı mı hala soruyorsun bu kadar şeye hamileysen bile biz mi bilcez bunu burdantamamen yanlış anlıyorsunuz zaten bu kadar emin olsam ayni konuda 2 3 kez konu acmam test yapmam ama hâlâ stres yapiyorum reglim gecikiyor ihtimalin olabilecegini dusundugum icin yaziyorum
yaptırdığım iki test ve kan testini iliskiden tabi iliski denirse ondan 11 gun sonra yaptırdım erken yaptirmis olabilirim digeride idrar testi yanilma olasiligi var yaniSu yazinizi okuyunca hic mantikli gelmiyor dediginiz.
Kalinsa bile,ki hic duymadim kalani. Zibilyon konu var burda. Sizinki ile ayni icerik ama hicbiri eninde sonunda hamile kalmadi.
Okadar test ustune hala acaba demeniz enteresan
tecrübeli kişiler evetKorkuyorsan ya korun ya da yapma böyle şeyler saçmalık yani adet olmuşsun kaç gün sonra test yapmışsın bariz çift çizgi sence mantıklı mı hala soruyorsun bu kadar şeye hamileysen bile biz mi bilcez bunu burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?