ilacın yan etkilerinde yaygın olarak yazıyo. gitmelı mıyım ?İlacı doktorunuzmu verdi hemen omu arayın. Arayamıyorsanız bile gidin idrar rengi değişimi böbrekle alakalı olabilir Allah korusun tehlikeli durum.
Geçmiş olsun
Bemde idrar yolu geçirdim ama hiç kan görmedim idrarda.telefon açma imkanın yokmu doktıruna.ilacın yan etkilerinde yaygın olarak yazıyo. gitmelı mıyım ?
devlette doktorum telefon kabul etmıyo. gitmem gerek. iki ılacı da okudum da bırınde yaygın yan etkılerınde bırınde olursa hemen doktorunuza basvurun cıddı yan etki dıyoBemde idrar yolu geçirdim ama hiç kan görmedim idrarda.telefon açma imkanın yokmu doktıruna.
Myle yada böyle görüş vence
Bencede canım vakit kaybetme. Allah şifa versndevlette doktorum telefon kabul etmıyo. gitmem gerek. iki ılacı da okudum da bırınde yaygın yan etkılerınde bırınde olursa hemen doktorunuza basvurun cıddı yan etki dıyogidiyim ben
öncelikle konu cokm acil oldugu için hemen cevap almam gerektıgı ıcın buraya acıyorum yöneticilerden de rica ediyorum hoş görün
12 haftalık hamıleyım yoğun ıdrar yolu enfeksıyonu nedenıyle dün ilaç kullanmaya basladım bgun idrarımın kırmızı oldugunu gördüm. yanı kırmızıya baya yakın. bu ılaçlardanmıdır yoksa doktora gtmelımıyım ?
doktor vermıstı. gittim normal dedı çok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın.İlacı doktor mu verdi ?? Eğer doktor verdiyse ilacı veren doktora ulaş, kendi kafana göre aldıysan da burada zaman kaybetme kardeşim bir kadın doğum doktoruna git mutlaka ..
kum falan demedıben kum dökerken kırmızıydı idrarım kum döküyor olabilirsiniz ama doktorunuza danışın tahlile anlaşılır zaten kum olup olmadıgı.
teşekkür ederim. doktor cok fazla enfeksıyon dıyınce gözüm korktu aldım ılacları cunku gecmezse böbreklere problem oluyomus. ilerde az bi sistit gecırırsem doğal yöntemlere başvurabılırımGecmis olsun doktor biliyordur heralde yan etkisi olup olmadigini degilmi zararli olsa vermezdi heralde ? Ama iciniz rahat etmesi icin gidin bence acile
Ayrica enfeksiyon icin ilaclarla degilde dogal seylerle tedavi olmaya calisin
sistit icin uygulamistim yanlis yonlendirmeyeyim ama ben brokoli kurunden cok memnun kalmistim birde ayaklarinizi usutmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?