benimde pazar günü transferim var
inşaallah bende ikinci çizgiyi görürümboshayallersmile
inşallah görürsün arkadaşım, allah hep yanında ve yardımcı olsun, inşallah görürsün, inşallah sende pozitif die yazarsın buralarada senin sonucunlada sevincimiz katlanır inşallah...
benimde pazar günü transferim var
inşaallah bende ikinci çizgiyi görürümboshayallersmile
Allah yardımcınız olsun..inşallah sizede nasip olur..
amin canım inşaallah
gerçekten seninki mucize olmuş
hem 2. gün embriyosu hemde dinlenmemişin güzel Allahımın mucizeleri çok ne mutlu sana bence bi kan testi yaptır
yakın zamanda çatlatma iğnesi yaptırdınmı
yok canım çatlatma iğnesini yumurtalar toplanmadan 2 günce önce olmuştum, bugün benim transferimimn tam 11. günü, test tarihimde yarın değil öbürgün, umarım kandada çıkar, sen benim gibi yapma transfer günüde muhakkak dinlen yat, ağır kaldırma, ben başından beri ümitsizdim zaten, şu anda inanmaya zorlanıyorum, ZUZU nun deiği çok doğru ilaçlardanda olabilir, dünyanın ilaçlarını kullanıyor, hepsi hormonları etkiliyo, neyse artık ben kan testimi beklicem heyecanla, nasılsa az kaldı...
yok canım diğer ilaçlar etkilemez rahat ol bi çatlatma iğnesi etkiler içinde hcg hormonu var ben transferden sonrada vurundum o iğneden 1 hafta sonra yaptım bende pozitif görmüştüm havalara uçtum ama iğnenin etkisiymiş negatif oldu
senin kaçıncı denemen benim 2
benim ilk denemem, aslında sorun eşimde olduğu için bizim mikroenjeksiyon yapmamız gerekiyormuş, biz bilemeden tüp yaptık ve benden 6 yum. toplandı bununda sadece 3 tanesi kaliteliydi ve bir tanesi döllenmişti, zaten moral bozukluğum taaa ozamandan başladı, 1 tanesinin döllenmesi moralimi bozmuştu, o da içimde ölür die tahmin ediyordum, hala da emin değilim, inşallah içimde tüm gücüyle tutunmuştur bana bebeğim...
canım bencede pozitif olması yüksek bendede aynı şey olmuştu bir de ilk yapıyorsan anlamıyorsun orda bariz belli bir 2. çizgi bekliyorsun ama öyle değil çok silik arkadaşın dediği gibi gölgeli oluyor ben şuan 21. haftalık hamileyim kalbim sizinle hepinize dua edicem inşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsınız moraliniz yüksek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?