çok ACİLLL negatif mi pozitif mi anlamadım arkadaşlar, yardım!

soway

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
1.190
1
356
Ankara
kızlar bugün sabah saat 5te test yaptım, bekle bekle zaman geçmedi tabi, tek çizgi gördüm, belki 3 belki 5 dk falan beklemişimdir, negatif olduğunu düşündüm ve üzülerek gözlerim dolu dolu gittim yatağıma yattım, eşimde anlamış test yaptığıımı sonucu onada söyledim üzüldü çok inanmıştı o olacağına, gitti teste baktı negatif olduğunu gördü, yatağımıza yattık, sağlık olsun dedik, birbirimize sarıldık teselli etmeye çalıştık ama çok üzüldük, saat 6buçukta işe gitmek için hazırlanmaya başladığımda teste sonkez bidaha bakıyım dedim ve silik çizgiyi gördüm, ama inanamadım, ve anlamadım pozitifmi negatifmi, acaba çizgi nezaman çıkmıştı, ben olumsuz zannedip yatağıma döndüğümdemi yoksa daha uzun bir süredemi, bana akıl verin arkadaşlar, normal kan testi günüm cuma günü, ne olduğunu anlamadım ben ya?

canım inş. pozitiftir tekrar denesene varsa çıkacaktır yada kan testi yaptır varsa çıkar zaten daha test gününe varmış üzülme telaşlanma rahat ol inş. herşey güzel olur..

soway canım pozitif olma ihtimali çok. benim de öyle olmuştu, çizginin rengi bile yoktu adeta bir gölgeydi, daha çok düşüktür bhcg ondan öyle çıkmıştır. bugün sabah saatlerinde tekrar et, çünkü bhcg hormonu en çok sabah saatlerinde yükselirmiş. haydi bakalım inşallah güzel haberler verirsin.

inşallah dediğiniz gibidir kızlar, ama çok telaşlıyım, eğer yanlışsa çok ama çok üzülücem, ilk negatif gördüğümde dünya eşimle benim başımıza yıkılmıştı sanki, sonra silik çizgiyi görünce neler oluyo dedim, emin olamıyoki insan, akşama bi test daha alıp yapıcam, yada kendimi biraz tutup nasılsa cumaya ne kaldı dimi ama bekleyeyim biraz daha:uhm:

hayırlı olsun canım bence kesin pozitif zaten 2. silik çizgi 5 dk dan sonra çıkıyor test zorlanıyor düşük değeri çıkarmaya

benimde pazar günü transferim var
inşaallah bende ikinci çizgiyi görürümboshayallersmile

benim için büyük bir şok, allaha okadar çok inanıyorumki bu bir mucize yaa, 2. gün embriyosu tutmaz die düşünüyordum, hiç dinlenemedim bile işim gereği, izin bile aalıp yatamadım evde, bu yüzden çok üzülüyordum, eğer gerçekten pozitifse, bana ve eşime büyük bir mutluluk bu, arkadaşlar çok sağolun, sizlere nekadar teşekkür etsem az kalır, beni çok ferahlattınız...

benimde pazar günü transferim var
inşaallah bende ikinci çizgiyi görürümboshayallersmile

inşallah görürsün arkadaşım, allah hep yanında ve yardımcı olsun, inşallah görürsün, inşallah sende pozitif die yazarsın buralarada senin sonucunlada sevincimiz katlanır inşallah...

bence direkt kan testi yaptırın..öylemi böylemi diye kafa yormaktan iyidir..netleşmiş olr sonuç..yani ümit wermek istemem ama olmadığı zaman kaç saat geçsede üstünden çıkmıyo o ikinci çizgi..ama tabi kullandığınız ilaç filan warsa sanırım bazı ilaçlar idrar testinde yanılma yapabiliyo..çok kaptırmayın ama ümitsizde olmayın..inşallah güzel hbrler werirsiniz

inşallah görürsün arkadaşım, allah hep yanında ve yardımcı olsun, inşallah görürsün, inşallah sende pozitif die yazarsın buralarada senin sonucunlada sevincimiz katlanır inşallah...

amin canım inşaallah
gerçekten seninki mucize olmuş
hem 2. gün embriyosu hemde dinlenmemişin güzel Allahımın mucizeleri çok ne mutlu sana bence bi kan testi yaptır
yakın zamanda çatlatma iğnesi yaptırdınmı

yok canım çatlatma iğnesini yumurtalar toplanmadan 2 günce önce olmuştum, bugün benim transferimimn tam 11. günü, test tarihimde yarın değil öbürgün, umarım kandada çıkar, sen benim gibi yapma transfer günüde muhakkak dinlen yat, ağır kaldırma, ben başından beri ümitsizdim zaten, şu anda inanmaya zorlanıyorum, ZUZU nun deiği çok doğru ilaçlardanda olabilir, dünyanın ilaçlarını kullanıyor, hepsi hormonları etkiliyo, neyse artık ben kan testimi beklicem heyecanla, nasılsa az kaldı...

yok canım diğer ilaçlar etkilemez rahat ol bi çatlatma iğnesi etkiler içinde hcg hormonu var ben transferden sonrada vurundum o iğneden 1 hafta sonra yaptım bende pozitif görmüştüm havalara uçtum ama iğnenin etkisiymiş negatif oldu
senin kaçıncı denemen benim 2

benim ilk denemem, aslında sorun eşimde olduğu için bizim mikroenjeksiyon yapmamız gerekiyormuş, biz bilemeden tüp yaptık ve benden 6 yum. toplandı bununda sadece 3 tanesi kaliteliydi ve bir tanesi döllenmişti, zaten moral bozukluğum taaa ozamandan başladı, 1 tanesinin döllenmesi moralimi bozmuştu, o da içimde ölür die tahmin ediyordum, hala da emin değilim, inşallah içimde tüm gücüyle tutunmuştur bana bebeğim...

inşaallah canım ben inanıyorum taze anne

canım bencede pozitif olması yüksek bendede aynı şey olmuştu bir de ilk yapıyorsan anlamıyorsun orda bariz belli bir 2. çizgi bekliyorsun ama öyle değil çok silik arkadaşın dediği gibi gölgeli oluyor ben şuan 21. haftalık hamileyim kalbim sizinle hepinize dua edicem inşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsınız moraliniz yüksek olsun

aminn, inşallah arkadaşım ne güzel dualar ediyorsun öyle, allah benim için ve benim gibi olan herkes için, tüm çocuk sahibi olmak istiyenler için kabul etsin dualarını inşallah, inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, bunu çok içtenlikle istiyorum arkadaşım, :Saruboceqpuyorumnanaktan

canım inşallah hamilesindir.. 9.gün yaptığımda bende de sonrada bi silik çizgi çıkmıştı.. bende hemen bugün kan testi yaptır.. 2 gün beklemene gerek yok.. güzel haberleri bizede bildir inşallah..

şimdi cumaya kadar bakar bakar dururum bu topice:) 18 ay önce yaşadım bu heycanı ama hala dün gibi..her hamilelik topicine bakıyorum hala:) o yüzden durumunuzu tahmin edebiliyorum..
sizin de tüm bebek bekliyenlerin de Allah gönüllerinde olanları haklarında hayırlı,haklarında hayırlı olanı da gönüllerine razı eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…