• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ACİLLL negatif mi pozitif mi anlamadım arkadaşlar, yardım!

pozitif pozitif ben biliyorum :))) :teytey::hooray::teytey::teytey::teytey::hooray::teytey::teytey:
9 ay sonra kupayı kaldırıyoruz inşallahhhhhhhh....
ya ben burayı görmemiştim sowaycim geç oldu ama doğru haberle geldim:)

evet cnm ya, hahaha zemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar değerim 207 çıkmış hamileyim, ç.ok mutluyum çokk, allah en kısa zamanda sizede versin arkadaşlar, beni yanlız bırakmadınız hiç, hepinize nekadar teşekkür etsem azdır

:lepi:, gözünüz aydın.

sowaycimm tebrikkk ediyorum.. coookkkk mutlu oldum senin adina canimm.. Allah tamamina erdirsin tatlim..

kızlar değerim 207 çıkmış hamileyim, ç.ok mutluyum çokk, allah en kısa zamanda sizede versin arkadaşlar, beni yanlız bırakmadınız hiç, hepinize nekadar teşekkür etsem azdır

tebrik ederim canım demiştim sana testler yapıyor böyle diye hayırlısıyla kucağına alırsın inş bende bebişimin cinsiyetini öğrendim bugün oğluşum oluyormuş kıslar darısı herkesin baınaaa

tebrik ederim canım demiştim sana testler yapıyor böyle diye hayırlısıyla kucağına alırsın inş bende bebişimin cinsiyetini öğrendim bugün oğluşum oluyormuş kıslar darısı herkesin baınaaa

canım sende hayırlısıyla kucağına al inşallah oğlunu:)

canım arkadaşım tebrik ederim ben sana ne dedim kan tahlilini bekle demedim mi ohhh hadi gözün aydın inş hayırlı saglıklı hamilelik yaşar kucagına almanı nasip eder Rabbim

Back
X