• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ACİLLL negatif mi pozitif mi anlamadım arkadaşlar, yardım!

canım inşallah hamilesindir.. 9.gün yaptığımda bende de sonrada bi silik çizgi çıkmıştı.. bende hemen bugün kan testi yaptır.. 2 gün beklemene gerek yok.. güzel haberleri bizede bildir inşallah..

yani sonradan o çizgiyi gördüğünde , kan testini yaptığında hamile olduğunu öğrendin mi? inşallah bende öyleyimdir ya...

şimdi cumaya kadar bakar bakar dururum bu topice:) 18 ay önce yaşadım bu heycanı ama hala dün gibi..her hamilelik topicine bakıyorum hala:) o yüzden durumunuzu tahmin edebiliyorum..
sizin de tüm bebek bekliyenlerin de Allah gönüllerinde olanları haklarında hayırlı,haklarında hayırlı olanı da gönüllerine razı eylesin..

aminnnnnnnn:Saruboceq:

şimdi cumaya kadar bakar bakar dururum bu topice:) 18 ay önce yaşadım bu heycanı ama hala dün gibi..her hamilelik topicine bakıyorum hala:) o yüzden durumunuzu tahmin edebiliyorum..
sizin de tüm bebek bekliyenlerin de Allah gönüllerinde olanları haklarında hayırlı,haklarında hayırlı olanı da gönüllerine razı eylesin..

amin arkadaşım, bu güzel dualarına nekadar teşekkür etsem az opuyorumnanaktan

yani sonradan o çizgiyi gördüğünde , kan testini yaptığında hamile olduğunu öğrendin mi? inşallah bende öyleyimdir ya...

tabi öğrenirsin idrar testinde çıkıyorsa kanda tabiki belli olur bencede bekleme bugün yaptır

bende aşılamayla hamileyim . 14 . gün beta hcg değerim 118 çıkmıştı eve gelince meraktan idrar testi yaptım .çok silik belli belirsiz çıktı 2. çizgi.sen şimdien moralini bozma canım inş. bebeğin seninledir ..

evet tatlım.. yiğenimi ziyarete gittim.. hadi teyze idrar testi yapalım.. ben istemedim korkuyorum tabi.. neyse yaptık tek çizgi.. üzüldüm tabii.. ama belli etmiyorum.. sonra baktılar silik çizgi var dediler.. baktım ben bişiy göremiyorum.. sonra ışığın altında bakınca gölgemsi bişiy vardı evet. hemen yakındaki bir yere kan testi yaptırdım.. 4 saat sonra sonucu aldım.. tabi o 4 saat nasıl geçti düşün artık.. pozitif dedi hemşire.. eminmisin bak ben tüp bebek yaptırdım.. ilaçlardan olabilir falan dedim.. yok hamilesin dedi..
öyle işte.. bence hemen git kan ver.. saat 2 gibi sonucu alırsın..

hem test gününe iki gün warmış daha..ben de günümden önce test yapmıştım büyüteçle baksan anca anlaşılıyodu nerdeyse test..ama bi önceki ay yani hamile diilken yaptığımda hiçbişiy yoktu..ay neyse çok gaza geitrmiyim eğer diilsen üzülürüm soora..bugün yaptırsan keşke test..yada yarın

bende aşılamayla hamileyim . 14 . gün beta hcg değerim 118 çıkmıştı eve gelince meraktan idrar testi yaptım .çok silik belli belirsiz çıktı 2. çizgi.sen şimdien moralini bozma canım inş. bebeğin seninledir ..

merhaba bende buay aşılama oldum.11 inde test günüm.sen aşılanı nezaman yaptın.adetten sonra kaçıncı gün yapıldı.zamann geçmiyorrr.innsaallahh bebegini saglıkla kucagına alırsın

10 dk dan sonra ıdrar testıne bakılmaz dıe bılıorum
yanıltıcı oluormus cunku
ınş pozıtıftır sonucun
ayrıca tekrar yapmasana canm

sowayyyy bugün git kann testii yaptırve biziii havalara uçurrrr.

merhaba bende buay aşılama oldum.11 inde test günüm.sen aşılanı nezaman yaptın.adetten sonra kaçıncı gün yapıldı.zamann geçmiyorrr.innsaallahh bebegini saglıkla kucagına alırsın

aminn canım inş... seninde aşılaman hayırlı olsun ..benim adetimin 12. günü aşılamam oldu ,14. gündede beta hcg yaptırdım . inş. bebeğin seninledir canım inş.Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş..

canım arkadaşlarım, cumaya kadar beklemekte ısrarlıyım sanırım, test yaptırmaya cesaretim yok şu an, sonuçtan korkuyorum çünkü, inşallah hepimiz mutlu oluruz, hepimiz havalara uçarız , süper olurrr, bu arada bende hiç belirti ağrı sancı hiç ama hiç bişey yokkkk...

canım arkadaşlarım, cumaya kadar beklemekte ısrarlıyım sanırım, test yaptırmaya cesaretim yok şu an, sonuçtan korkuyorum çünkü, inşallah hepimiz mutlu oluruz, hepimiz havalara uçarız , süper olurrr, bu arada bende hiç belirti ağrı sancı hiç ama hiç bişey yokkkk...

rabbm hayırlısını versın

kızlar bugün sabah saat 5te test yaptım, bekle bekle zaman geçmedi tabi, tek çizgi gördüm, belki 3 belki 5 dk falan beklemişimdir, negatif olduğunu düşündüm ve üzülerek gözlerim dolu dolu gittim yatağıma yattım, eşimde anlamış test yaptığıımı sonucu onada söyledim üzüldü çok inanmıştı o olacağına, gitti teste baktı negatif olduğunu gördü, yatağımıza yattık, sağlık olsun dedik, birbirimize sarıldık teselli etmeye çalıştık ama çok üzüldük, saat 6buçukta işe gitmek için hazırlanmaya başladığımda teste sonkez bidaha bakıyım dedim ve silik çizgiyi gördüm, ama inanamadım, ve anlamadım pozitifmi negatifmi, acaba çizgi nezaman çıkmıştı, ben olumsuz zannedip yatağıma döndüğümdemi yoksa daha uzun bir süredemi, bana akıl verin arkadaşlar, normal kan testi günüm cuma günü, ne olduğunu anlamadım ben ya?

canım benimde başıma geldi eşim işe gittiiğinde est yaptım negatif çıktı bende gidip yattım üzülerek 3 saat sonra filan uyandım çöpe atayım dedim ama bi baktım çok silik ikinci çizgi vardı şuan 12 haftam bitiyor allaha şükür inş pozitif sıkma canını bugün birkez daha yap ama aynı markanın testini almanı tavsiye ederim çüğnkü fark olabiliyor

canım benimde başıma geldi eşim işe gittiiğinde est yaptım negatif çıktı bende gidip yattım üzülerek 3 saat sonra filan uyandım çöpe atayım dedim ama bi baktım çok silik ikinci çizgi vardı şuan 12 haftam bitiyor allaha şükür inş pozitif sıkma canını bugün birkez daha yap ama aynı markanın testini almanı tavsiye ederim çüğnkü fark olabiliyor

tam bana uyan ne güzel bir örnek vermişsin arkadaşım, darısı başıma, evet test alıyım sabaha yeniden deniyim, kan testimi bekliycem ve zamnında yaptırcam inşallah... çok teşekkür ederim a.s.

Back
X