çok ACİLLL negatif mi pozitif mi anlamadım arkadaşlar, yardım!

kızlar buraya yazdıklarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim, bugün benim için artık geri sayım başladı, sabah kanımı verdim, öğlen saat 3te olumlu yada olumsuz bana bilgi vericekler, bende burada sizlerle paylaşıcam sonucumu, heyecanlıyım, herşeyin hayırlısı olsun..

kızlar buraya yazdıklarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim, bugün benim için artık geri sayım başladı, sabah kanımı verdim, öğlen saat 3te olumlu yada olumsuz bana bilgi vericekler, bende burada sizlerle paylaşıcam sonucumu, heyecanlıyım, herşeyin hayırlısı olsun..

Öğlen 3'temiakannehir

Niyeki. Normalde 15 dk da çıkar sonuç

haydi hayırlısı canım...umarım dünyanın bu en güzel duygusunu sen de tadarsın.sonucu merakla bekliyorum.

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah şu mübarek cuma günleri Rabbim dualarını kabul eder inş

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, inşallah olulu sonuç yazarım, KUZUM bilmiyorumki valla sanırım başka loboratuvarda yapıyorlar tahlili, bu yüzden geç olabilir, bana kalırsa beni hiç aramasalar, çok korkuyorum, çok korkuyorrrrruuuummmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, inşallah olulu sonuç yazarım, KUZUM bilmiyorumki valla sanırım başka loboratuvarda yapıyorlar tahlili, bu yüzden geç olabilir, bana kalırsa beni hiç aramasalar, çok korkuyorum, çok korkuyorrrrruuuummmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sowaycım.....günlerdir seni takip ediyorum....inşallah bize güzel haberler vereceksin.......dualarım seninle..

sağol arkadaşım, bir bilsen ah ahhh bende güzel haber vermeyi çok istiyorum, bakalım nasip olacak mı?

soway çıkmamış sonuç anlaşılan burda meraktan ölmek üzere olanlar var benim gibi bir an evvel çıksın artık mutlu haberi bekliyoruz:emir_bebek:bilmiyorumkismile

uhdecim galiba haberi veremeden ben ölücem meraktan, 3te beni arayacaklarmış, bekliyorum tel kafamçokkarıştı :1shok:

delikafaduldenAyyy bana öyle umut olucan kii, ben de çalışıyorum ve yatıp dinlenmek için iznim biteceği için evde olamicam. Bence seninki tuttu. Çünkü tutmadığında o gaddar, o zalim beyaz zeminin üstünde tekbir pembe zerre olmuyor, kör olmayası

ay ilahi..siz arayın..9 doğurcaz burda hepimiz:))

onlar sizin gibi dkları saniyeleri saymıyolar..boşuna beklemeyin..arayın ...

Back
X