• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ACİLLL negatif mi pozitif mi anlamadım arkadaşlar, yardım!

bencede ara arkadaşım sabahtan beri takipteyim bayılacam heyecandan gerçi ben güzel haber vericeğini düşünüyorum ama kesin sonucu duymak daha güzel olur tabiki

ay ben de merakla bekliyorum çünkü hikayemiz aynı benim de 2.gün embiryosu,ben de pek dinlenmedim ama daha teste çok var,senin sonuç pozitifse daha da umutlanıcam,hayırlısı...

aramadılarmı halen yahuuu vallahi bunlar öldürür insanı

ben korkmaya başladım..yada ii tarafından bakalım..sewinçten sağı solu aramaktan yada zıplayıp çığlık atmaktan fırsat bulamadı yazmaya

iyi tarafından bakalım umutsuzluğa kapılmayalım bence kızlar Allahım herşeyin hayırlısını versin inş. hepimiz için... bence zuzuu senin dediğin gibi sevinçten yazmayı unuttu bencede gelir birazdan

kızlar değerim 207 çıkmış hamileyim, ç.ok mutluyum çokk, allah en kısa zamanda sizede versin arkadaşlar, beni yanlız bırakmadınız hiç, hepinize nekadar teşekkür etsem azdır

kızlar değerim 207 çıkmış hamileyim, ç.ok mutluyum çokk, allah en kısa zamanda sizede versin arkadaşlar, beni yanlız bırakmadınız hiç, hepinize nekadar teşekkür etsem azdır

holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sımdı aklıma geldın sacımın boyası ıle
gırdım sırf senı merak ettım
sonay duanı bızıede eksık etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım diğer taraftada yazmıştım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin TEBRİKLER:sm_cool::teytey::teytey::teytey::lepi:

Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin..tadını çıkarınn

sağol güzel arkadaşım, çok mutluyum çok...alkisalkisalkis

allah mutluluğunu daim etsin inşallah yüzünden gülümseme eksik olmasınnnn hiçççç ve bu arada değerin maşallah çok yüksek acaba tek yumurta ikizi olmasınnn kuzucummm olur mu olurrr valla ay amin inşallahhhhhhh kucağın hep dolsunnn böyleee

Tebrikler:)))))))allah herkese nasip eylesin sende artık hamilesin bol bol dua et olmayanlara lütfen

allah mutluluğunu daim etsin inşallah yüzünden gülümseme eksik olmasınnnn hiçççç ve bu arada değerin maşallah çok yüksek acaba tek yumurta ikizi olmasınnn kuzucummm olur mu olurrr valla ay amin inşallahhhhhhh kucağın hep dolsunnn böyleee

bilmiyorum pzt günü dr tekrar tahlil istedi, tekyumurta ikizi olabilirmi die zaten bakıcaz:) ay hiç farketmez sağlıklı olsunda

pozitif pozitif ben biliyorum :))) :teytey::hooray::teytey::teytey::teytey::hooray::teytey::teytey:
9 ay sonra kupayı kaldırıyoruz inşallahhhhhhhh....
ya ben burayı görmemiştim sowaycim geç oldu ama doğru haberle geldim:)

Back
X