- 29 Mart 2015
- 176
- 121
- 18
- Konu Sahibi sevcancancan23
-
kapalı olsa neden meşgul gibi çalsınkiTelefon kapali olabilir ?
işte almanyanınkide 0049 ile basliyor ama neden once almanca sesler gelip mesgul caliyor ve sonra ses kesiliyorFRAnsa olunca numarada bi degisiklik oluyor
mesela ulke içinde 06.12.36.32.25 ise
tr den arayinca 0033 612 36 32 25 diye çevirilior
oyle bisey olabilirMI?
Valla tam emin degilim ama bende yurtdisindayim mesela ben birini aricagim zaman eger o kisinin telefonu kapaliysa ilk kadin konusuyo telesekreter gbi sonra direk kapaniyokapalı olsa neden meşgul gibi çalsınki
peki ne yapmam gerek konusabilmek icin?Hat duşuyodur meşgul değildir.
O senin numaran mı :))FRAnsa olunca numarada bi degisiklik oluyor
mesela ulke içinde 06.12.36.32.25 ise
tr den arayinca 0033 612 36 32 25 diye çevirilior
oyle bisey olabilirMI?
ama bunda direk kapanmıyor mesgul sesi geliyorValla tam emin degilim ama bende yurtdisindayim mesela ben birini aricagim zaman eger o kisinin telefonu kapaliysa ilk kadin konusuyo telesekreter gbi sonra direk kapaniyo
olabilir peki actirmak icin ne yapmam gerek ?Belki ev telefonunuz dışarıya kapalıdır?
yok cevirmedim0049 dan sonra bi sifir daha varya onu cevirme.
Fikrim yok canım Almanya ile görüşmem olması hiç..almancı arkadaşlar gelirler nasılsa onlar bilgi verirlerpeki ne yapmam gerek konusabilmek icin?
Telekomu aramalısınız sanırım ya da 0049 dan sonra 0 çeviriyor musunuz?olabilir peki actirmak icin ne yapmam gerek ?
tamam cok tesekkur ederim :)Fikrim yok canım Almanya ile görüşmem olması hiç..almancı arkadaşlar gelirler nasılsa onlar bilgi verirler
yok cevirmedimTelekomu aramalısınız sanırım ya da 0049 dan sonra 0 çeviriyor musunuz?
O zaman Telekomdan bilgi alabilirsiniz. Kapalı olabiliryok cevirmedim
peki cok saol :)O zaman Telekomdan bilgi alabilirsiniz. Kapalı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?