- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi sevcancancan23
-
kodu da ceviriyorum ama sanırım ev telefonu kapalı yurt dışına ondan oluyorIlin kofunuda ceviriyormusunuz
Mesela o aramak istediginiz numaranin sahibi almanyanin neresinde yasiyor
kodu da ceviriyorum ama sanırım ev telefonu kapalı yurt dışına ondan oluyor
evet galiba ben hani cep telefonunda yurt dışına açtırmadan aranmadığını biliyordum ama ev telefonunda boyle bisey oldugunu yeni ogrendimHm ola bilir onu actirmaniz lazim o zaman sanirim
evet galiba ben hani cep telefonunda yurt dışına açtırmadan aranmadığını biliyordum ama ev telefonunda boyle bisey oldugunu yeni ogrendim
hayırlısıyla bi ulaşabilsem nasıl rahatlıcam anlatamamTürkiyede nasil oldugunu bende bilmiyorum bende ilk defa duyuyorum
ama oyle olsa konuşmasından sonra meşgul çalmazBence alman kadın yanlış birseyler yapıyorsun diyor.yani kod yanlış numara yanlış vb.gibi.
Asıl öyle olursa konuşmadan sonra meşgul çalar. Diyor ahzo yanlış yapıyorsun kodun yanlış numaran eksik nayn filan sonrada hattan atıyor seni.ama oyle olsa konuşmasından sonra meşgul çalmaz
o dediğin şeylerden söylemiyor bir iki dakika boyunca konuşuyor hatta ingilizce birseylerde soyluyor hem bizim telefon yurt disina açık degilmisAsıl öyle olursa konuşmadan sonra meşgul çalar. Diyor ahzo yanlış yapıyorsun kodun yanlış numaran eksik nayn filan sonrada hattan atıyor seni.
Belkide ailem istemedigi icin kapattırmıştır yani alman kadın nasıl çikiyor nasıl bi soru çikip biseyler soyluyo işte bilsem sormam zatenYa ben ariycam şimdi o olacak.arayip sevcani bir ararmisin diyeceğim. Yurt dışına telefonu kim kapattirmis.normalde hatlar heryere açık gelir eğer istemiyorsan kapattirirsin.peki alman kadın nasıl çıkıyor o zaman.demekki hattı alıyorsun ama yanlış giden birseyler var.helga onu diyor bence.
Mesela.Bu numara kullanimda degil diyor olabilir
şuan tekrar arayamamAnladigin bir iki kelimeyi ingilizce duydugun şekilde yaz bir bakiyim istersen.
Canim benim demek istiyorum ki o alman kadın hattına ulasabiliyorsan yani alman kadın sana diyor ya birseyler...bu ne demek oluyor yani sizin tel. Çıkıyor yurtdışı hatlara.eger kapalı olsaydı yurtdışına alman kadını hiç duymaz din. Türk ses kaydı derdi hattıniz kapalı arama yapılamaz.Belkide ailem istemedigi icin kapattırmıştır yani alman kadın nasıl çikiyor nasıl bi soru çikip biseyler soyluyo işte bilsem sormam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?