çok acilll

Sehrin kodunuda ceviriyormusunuz
Mesela o aramak istediginiz numaranin sahibi almanyanin neresinde yasiyor

Hat dışarı kapalı olsa alman kadına nasıl bağlanıyor. ..anlı şanlı Türk kadını söyler yani bişeyler hattın kapalı filan.

Asıl öyle olursa konuşmadan sonra meşgul çalar. Diyor ahzo yanlış yapıyorsun kodun yanlış numaran eksik nayn filan sonrada hattan atıyor seni.
o dediğin şeylerden söylemiyor bir iki dakika boyunca konuşuyor hatta ingilizce birseylerde soyluyor hem bizim telefon yurt disina açık degilmis

Ya ben ariycam şimdi o olacak.arayip sevcani bir ararmisin diyeceğim. Yurt dışına telefonu kim kapattirmis.normalde hatlar heryere açık gelir eğer istemiyorsan kapattirirsin.peki alman kadın nasıl çıkıyor o zaman.demekki hattı alıyorsun ama yanlış giden birseyler var.helga onu diyor bence.

Belkide ailem istemedigi icin kapattırmıştır yani alman kadın nasıl çikiyor nasıl bi soru çikip biseyler soyluyo işte bilsem sormam zaten

Belkide ailem istemedigi icin kapattırmıştır yani alman kadın nasıl çikiyor nasıl bi soru çikip biseyler soyluyo işte bilsem sormam zaten
Canim benim demek istiyorum ki o alman kadın hattına ulasabiliyorsan yani alman kadın sana diyor ya birseyler...bu ne demek oluyor yani sizin tel. Çıkıyor yurtdışı hatlara.eger kapalı olsaydı yurtdışına alman kadını hiç duymaz din. Türk ses kaydı derdi hattıniz kapalı arama yapılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…