çok acizim :(

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
276
76
623
ben çok aciz bir insanım... kendimi tanıtayım 1,67 boyunda 95 kilo üniversite 3. sınıfa başladım.. malum seneye mezuniyet var. ama ben yurtta kalıyorum ve özel yurt olduğu için ne mutfak var ne yemek hazırlayabileceğim biyer.. nasıl zayıflayabilirim :/ ne yiyim ne yemiyim :/ ve en kötüsü 2. öğretimim.. 2bucuk 3bucuk arası akşam yemeği yiyorum yurtta ama yağlı oluyor yemkler :S ve okulda 23e kadar kaldığım için abur cubur yiyorum :S bana yardım edin... :( :(

adına üzüldüm ama çare aranmanı takdir ettim başarmaman için neden yok
benim fikirim
yemek tabağını küçült
abur cuburu kes meyve ve yoğurdu ekleyebilirsin
çok kalorili yiyeceklere fazla yanaşma
bol bol su iç

Bende 2.öğretimim ve bi avantaj bence :-)
Kahvaltıda 1 avuç müsli ve 1 avuç nesfiti yağsız sütle karıstırıp yiyorum
Öğlen evden cıkmadan evdeki yemekten yiyorum fakat cok az ve kesınlıkle ekmeksiz
Okulda maden suyu ve eti form yiyorum :-)
Aksam geldiğimde deli gibi aç oluyorum ama bişey yememeye özen gösteriyorum.
Çayı (siyah) çok içiyorum ve etkisi olur mu bilmiyorum ama uyanınca ve uyumadan once bir bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum ve 1 haftada 1 kilo verdim şimdilik :-) devamı gelecektir umarım..

Bende 2.öğretimim ve bi avantaj bence :-)
Kahvaltıda 1 avuç müsli ve 1 avuç nesfiti yağsız sütle karıstırıp yiyorum
Öğlen evden cıkmadan evdeki yemekten yiyorum fakat cok az ve kesınlıkle ekmeksiz
Okulda maden suyu ve eti form yiyorum :-)
Aksam geldiğimde deli gibi aç oluyorum ama bişey yememeye özen gösteriyorum.
Çayı (siyah) çok içiyorum ve etkisi olur mu bilmiyorum ama uyanınca ve uyumadan once bir bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum ve 1 haftada 1 kilo verdim şimdilik :-) devamı gelecektir umarım..

bende okula form götürüyorum ama öğlen yemek yeme şansım olmuyor. 14.30 ile 15.30 yurtta yemek yeme saatim ve malesef o saatte yiyorum :S okuldan gelince bende yememeye çalışıyorum ama oluyor sanırım yapamicam hiç bir zaman...

Back
X