• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

Spor yaptikca yapasim gelecek, o yuzden mesele totoyu kaldirip baslamakta...
Reglim yaklasti, hangi ara yine yaklasti ya yemin ediyorum modum düşüşe gecti.
Biktim her ay sendrom yasamaktan. Adet donemine yakin östrojen düşüyor diye dün iki mercimekli çorba yaptim, mercimek iyi bir östrojen kaynagi oldugu icin.
Yataktan cikmak istemiyorum böyle içimde bir bıkkınlık var.
Kadin olmak cok zor, hayatta hicbir sey yapmasan şu hormonlar insani deli etmeye yeter.
Hava civil civil.
Ve maalesef benim bu şehirde hadi çikip gezelim diyecegim bir arkadasim mevcut degil.
Nemesis bugun hormonlariyla hareket ediyor. Bu hic hos olmuyor...

Ikizim nede gelmedin :KK43:kiloda bldrmedin grmissin seni merak ediodjm bende iyimisn
Canim ben gecen hafta pek dikkat edemedim o yuzden hala ayniyim 80.6 :KK43:
Kısır döngüye girdim, dikkat etmedim kilom fark etmedi. Dikkat etmedigim icin üzüldüm. Ama ayni zamanda her lokmayi saymaktan da gına geldi. Tam kısır döngü yani. O yuzden bir sey yapamiyorum. Ne yapsam bilemedim :KK17::KK64:

Canim ben gecen hafta pek dikkat edemedim o yuzden hala ayniyim 80.6 :KK43:
Kısır döngüye girdim, dikkat etmedim kilom fark etmedi. Dikkat etmedigim icin üzüldüm. Ama ayni zamanda her lokmayi saymaktan da gına geldi. Tam kısır döngü yani. O yuzden bir sey yapamiyorum. Ne yapsam bilemedim :KK17::KK64:

Kuzum sensizde tadi olmuoyor topigin :( olablr cunku yolumuz uzun uzme kendini :( bazen duraklama oluyor kuzum benimde tuvalate sorunum var oluyor bu dongu bitanem

Ablacim, motivasyonum dustu, sizinkini de dusurmemek icin, kendiminki yukselene kadar bekliyordum :oops:
Gunaydin canim
Bence bu kadar üzülme bak bende veremiyorum ama yinede günlük sporu mu birakmiyorum fazla yemek yemiş kilo verememiş olabiliriz ama inanmak başarmanın yarisidir Rabbim mutlaka yardım edecektir kalk kalk kalk gel gel gel sen gelmez sen ben gelirim peşindeyim kurtuluş yokkkkk:KK19::KK8:

Gunaydin canim
Bence bu kadar üzülme bak bende veremiyorum ama yinede günlük sporu mu birakmiyorum fazla yemek yemiş kilo verememiş olabiliriz ama inanmak başarmanın yarisidir Rabbim mutlaka yardım edecektir kalk kalk kalk gel gel gel sen gelmez sen ben gelirim peşindeyim kurtuluş yokkkkk:KK19::KK8:
Canlarim benim cok tatlisiniz siz ya :KK68:
İşte bi tembellik, iştah, yediklerimi saymaktan sıkilmak, bunlar bir araya geldi gecen hafta.
Bir de verdigim kilolari alirsam diye cok korkuyorum.
Ben tam menumu hazirliyorum bir yere gitmem gerekiyor ve oralarda diyetimi sabote ediyorlar.
Ben de bozmuş hissediyorum.
Motivasyon lazim bana. İnsanlar cok anlayişsiz. Surekli diyetim sabote ediliyor. Eşim dahil ivir zivir istiyor.
Kararli olmak lazim...

Canlarim benim cok tatlisiniz siz ya :KK68:
İşte bi tembellik, iştah, yediklerimi saymaktan sıkilmak, bunlar bir araya geldi gecen hafta.
Bir de verdigim kilolari alirsam diye cok korkuyorum.
Ben tam menumu hazirliyorum bir yere gitmem gerekiyor ve oralarda diyetimi sabote ediyorlar.
Ben de bozmuş hissediyorum.
Motivasyon lazim bana. İnsanlar cok anlayişsiz. Surekli diyetim sabote ediliyor. Eşim dahil ivir zivir istiyor.
Kararli olmak lazim...
Sabote etmektenmi bahsediyorsun :cry:
Tatlim gecen aksam aksam 10 da oturdum manti yaptim buyuk kizim hastaydi hic birsey yemiyirdu tutturdu bol yogurtlu bol tereyagli olsun diye sirf yesin diye yaptim eeee dayanamadim bende biraz yedim dun sabah kucuklerde mafiş diye tutturdu cok severim ne yapalim yapinca dayanamadim yedim ama soyle dusunup teselli ettim kendimi bikac ay once olsa bu yedigimin 3- 4 katini yerdim sorumsuzca tuketiyordum ama simdi cok azaltamasamda eskisinden cok cok az yediğim kesin kendimi boyle motive ediyorum bugun olmazssa yarin yarin olnazsa oburgun mutlaka milim milimde olsa basaricaz insallah ben seninde bu yolda istekli oldugunu goruyorum tum engellere ragmen basaracagina inaniyorum:KK36:

Birde gecen haberlerde dinledim yeni bir sey kesfetmisler insanlar hersey yiyorlar ama sadece kafalarinda olayi bitirmisler kilo almayacaklarini dusunerek yemek yemisler ve bircok kisi boyle zayiflamis bu konuyu bende netten arastirmayi dusunuyorum
bence herşey kafada bitiyor inanmak lazım en onemlisi de sabırlı olmak gerekiyor

İlk ay sıkı sıkiya bagliydim 5333'e. İnancim guvenim tamdı. Artik kendime mi guvenmiyorum, sisteme mi bilmiyorum. Belki de diyetisyenler tam şu evrede lazim biz diyetcanlara, umutsuz, mutsuz, isteksiz, bıkkın oldugumuz zamanlarda destek olmalari için :KK45:

Birde gecen haberlerde dinledim yeni bir sey kesfetmisler insanlar hersey yiyorlar ama sadece kafalarinda olayi bitirmisler kilo almayacaklarini dusunerek yemek yemisler ve bircok kisi boyle zayiflamis bu konuyu bende netten arastirmayi dusunuyorum
bence herşey kafada bitiyor inanmak lazım en onemlisi de sabırlı olmak gerekiyor
Ablacim dusunce yapisi olarak kafada zaten arka planda hep 'ben kiloluyum, kendimi bildim bileli zayiflama amacim var' gibi dusunceler yatiyor. Vicdan azabi cekmeden yemek yedigim nadirdir yani. Bilmiyorum artik her yedigim kilo yapiyor sanki. Kafam gidik yaa:KK53:

Sabote etmektenmi bahsediyorsun :cry:
Tatlim gecen aksam aksam 10 da oturdum manti yaptim buyuk kizim hastaydi hic birsey yemiyirdu tutturdu bol yogurtlu bol tereyagli olsun diye sirf yesin diye yaptim eeee dayanamadim bende biraz yedim dun sabah kucuklerde mafiş diye tutturdu cok severim ne yapalim yapinca dayanamadim yedim ama soyle dusunup teselli ettim kendimi bikac ay once olsa bu yedigimin 3- 4 katini yerdim sorumsuzca tuketiyordum ama simdi cok azaltamasamda eskisinden cok cok az yediğim kesin kendimi boyle motive ediyorum bugun olmazssa yarin yarin olnazsa oburgun mutlaka milim milimde olsa basaricaz insallah ben seninde bu yolda istekli oldugunu goruyorum tum engellere ragmen basaracagina inaniyorum:KK36:
Sag ablacim destegin icin. Dun pek giremedim kk'ya, esim kizıyor.
Bilmiyorum ne yapicaz, bu hafta motivasyonum artsin diye glisemik indeks diyeti uzerine kitap okudum ama bana misin demedi. Haftaya bir seyahat plani var aklimizda, belki biraz degisiklik olur, hava degisimi o_O

Back
X