çok ağırmış anlatamamak....

canım benim noldu sana
insan birini gerçekten seviyosa onun ufak ters kelimesi bile üzebiliyo dimi?
umarım daha ilerisi olmamıştır

canımm üzülme daha yeni birşey olmuş belli tokat yada aldatma mı bilmiyorum en çok can yakan bunlardır bayan için .... nezaman anlatmak istersen ozaman dinleriz

tüm seçimlerimizin doğru olması gerk diye bi kayde yok ki kader kısmet meselesi

canım seni çok tanımama rağmen pozitif bir elektrik aldım senden,,şuan kırgın olmana bende herkes gibi çok üzüldüm biraz anlatsan bizler sana ufak tefek yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum..ama yinede her şeyin yoluna gireceğine ve çok mutlu olacağına inanıyorum..

bende eşinden veya sevgiliden deidm en sonunda yine eş çıktı
sorun ne bilmiyorum ama inşaallah tez zamanda feraha ulaşırsın canım
anlatsan belki biraz mantıklı gözle bakabilirsin ama zorlamakta istemiyoruz seni

Senin seçiminle bir ilgisi yok dogunal. Herkes kendi hatasından sorumludur.

hayır onun yaptıgı bu hatadan bu sorumsuzluktan ben sorumluyum..
biyerde yanlıs yaptım bılıyorum..
belkıde sevmek kelımesını cok dallandırdım..
evet cok sevdım karsılıgımı bugun aldım..
aldatılma yok tokat yok...
onlar olsaydı zaten su an burda yazmak yerıne valız topluyor olurdum...
6 aylık evlılıgım ve kocamın bana cok agır sozlerı...
maddı manevı her sekılde kendımı hırpaladım..
karşılıgı buysa eğer ben yokum...
o benı dun haketmedı... bundan sonrakı gunlerdede haketmıycek..
o sözler unutulmuycak...o sözleri kimse haketmezdi...

erkekler bazen böyle oluo işte okadar sevmek kelimesi bizim için kullanılsa neler yapmazdık
çok kırılmışsın belli
insanın incinmesi için illa tokat ve aldatma olması gerekmez biliorum ama yine de onlar olmadığı için sevindim

canım bukadar şeyi anlatmıssın zaten ne söyledi neden bu tartışma yasandı anlatsana enazından ona göre yorum yapar arkdaslarda

evet söylediğin gibi o sözler unutulmuyor malesef.ama bunun için kendınızı suçlu hıssetmeyın kendınızı yıpratmayın.bütün suç o sözleri söyleyende...

dümdüz yazıyorum
hişbişey anlamadım.

Henüz 6 aylık evlisiniz. Cok tasesiniz!
Evli çiftler ağır cümlelerden kaçmaları gerekiyor, birinden biri Altan alıp sakinleştirmesi gerekiyor, gergin anlarda.
Neler yaşadınız bilmiyorum ama gercekden abartılacak bir şey degilse, uzatmamaninizi , ama kezinlikle konuşmani ve onun söylediklerine kırıldığını açıklamalısın. Belki bundan sonra dikat ede bilir. Yeni evlisiniz, bir birinizin kiymetini bilin ve pişmanlık duymayın. Evliliğin ilk dönemleri zor olabilir,, bunun gerginliğini sıkıntısında yaşıyor olabilir. Konuyu tam olarak bilmediğimiz için , kafamdan tahmin etmeye çalışıyorum.

konuşarak halletmeye calişin.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım eşi ağır sözler sölemiş ama neden sölemiş ne sölemiş bilmiyoruz

neden söledi biliyomusun...
egosu...
o erkekliği...
gururu...

bana ya bana karısına...
annesının daha dun delıler gıbı delırttıgınde yanında olan kadına...
babası bırseyler yaptıgında gelıp omzunda anlattıgı kadına...
bana yaptı bana...

o an orda davranan benm evlendıgım adam degıldı..
o bambaşka bırı tanımıyorum..

yani kendi egOsu için seni ezdi geçTi ... o anLık erkekliği kabardı ve ağzına gelen herşeyi sayarak seni kırdıkça o tatmin oLdu belkide ... ? peki daha sonrası ? yani özür diledimi nedenini açıkladımı ? bu konuyu konustunuz mu?

konusulcak bırsey yok..
konusalacak dahı bırsey bırakmadı..kayınwalıdem aradı sımdı gelın bıze yemege dıye...
ben gelemem anne oğlunu ara o gelsın deıdm..
görümcem burda 2 gun sonra gıdecek ztn gtsın annesıgıle..
bende evıme..
dun hersey kayınwalıdemlerden cıkıp eve gıderken oldu ztn..
o anı bırdaha yasamak ıstemıyorum

ne özürü...
bana verdiği sözü bile tutmadı...
aramızda ne olursa olsun baska yerde yatmak yoktu bız soz vermıstık..
yemın etmıstık...
tutmadı...
onu bıle yapamadı...
bu kadar kötüydüm bu kadar iğrenç bir kadındım bu kadar salaktım...
niye benı seçti...

gecmıs konularınıza baktıgımda derın huzunlu duygusal ve abartan bır kısı oldugunuzu dusundum
ne oldugunuzu tam olarak soylermısınız belkıde gercekten gerceklerı goremıyorsunuz
bız kadınlar abartırız bılırım hepımız donem donem yasamısızdır ne dedı sıze bu kadar feryat fıgan edecek,

BU sözler nasıl agır sözler anlayamadım bir türlü.
burada herkes sana yardım etmeye çalışıyor ama sen öyle bir anlatıyorsun ki kimse de birşey anlamıyor.. sinirli anında herkez birbirine kırıcı kelimeler söyler kullanır aslında bunlara alışman gerekiyordu.. ama bu sözler nasıl sözler tekrar diyorum bilmeden yorum yapıyorum.. belkide abartıyorsunuz olamaz m.
bir söz vardır cok seversen cok kırılırsın diye sizinkide o hesap olmuş galiba. ortada fazla birşey de yok gibi geldi sizi bu kadar kıran sözleri bizimlede paylaşırmısınız ?

Canım Şuan sinirlisin kırGınsın... yavaş yavaş birşeyleri paylaşmak yerine olduğu gibi içinden gelen bütün duygularla en basından sonuna kadar anlatsan emin oL çok rahatlıcaksın ve bizlerde yardımcı olamasak bile bu konuda daha mantıklı işe yarar fikirler sunabiliriz. lütfen üzülme bukadar kesinlikle sen kötü bir kadın değilSin... o sadece dediğin gibi o anlık egosu yüzünden seni böylesine kırmış ve daha 6 aylıkken ve buna rağmen senden ayrı yatan o olmuşş gerçekten az çok anlayabiliyorum ... Ama biraz sakin olmaya çaLış sende böyle aqresif olursan oda böyle olursa yazık değil mi onca emeğe onca söze.

Bende bırsey anlamadım ama madem bı konu acıyosun ya hepısını anlat yada konu acma ne bu bılmece gıbı.dertlesmek ıcın actın konudan kımse bırsey anlıyamıyokı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…