çok ağırmış anlatamamak....

kızlar sizin bana yardımlarınızı engellemeye calısmıyorum..
ama gercekten dun aksamı en basından anlatırsam ısyerınde duramam biliyorum..
patronum esımın cok yakın arkkadası...
dayanamıyacagımı bılıyorum ..
patron sende bıseyler var dıyıp duruyo ztn...
kırıldım ama güçlü durmalıyım ben

arkadaşlar okuyunca nasıl etkilendim anlatamam, doğunalcım ben senin bi ablan olarak nacizane yani tavsiyede bulunsam öncelikle şu buhranı atıp bi rahatla canım ..... anlatmak istememeni çok iyi anlıyorum , bu seni çok etkilediğini gösterir bizler ne olduğunu bilmiyoruz ama sana her türlü destek veririz . kocan yapmış bi hata hayatım . önce sen sağlam dur bu tavrını gören eşinde inanki bu güçlü ve sağlam tavrına bakarak ezilir . kendinizi asla aciz göstermeyin ben 13 yıllık evlilikte çok şey öğrendiğime inanıyorum . lütfen beni dinle olurmu canım dimdik dur

benim hatırladığım kadarıyla sen başka bir ile gelin gitmiştin ailen yok ve dışarı bile çıkamıyordun ama k v tek destek oluyordu ne oldu birden bire.bi dakka ben tahmin edeyim o zamanda yorum yapmıştım yine söylüyorum sen evliliğe alışamadın birden sudan çıkmış balık gibi oldun.hatta psikolojim bozuk eşime bile sebepsiz çatıyorum demiştin belki bu da sebepsiz bilmiyorum ama bir an önce toparlanmalısın

Son düzenleme:
bende kafamada kuruyorum dogal olarak
aılesıyle ılgılı bı yorum getırdı konu sahıbı
esıde onu yerden yere vurdu ...

yok anlamıyorum yanı

Her sayfada acaba burada öğrenir miyim sorunun kaynağını diye sabırla okudum tam da son sayfaya geldim hala öğrenemedim..
Ne zaman anlatmayı düşünüyorsun peki?

ne zaman anlatmak istersen o zman paylaşırsın bi şekilde destek oluruz burdaki herkes gibi...

çok kırılmışsın belli, o anı hatırlamak tekrar yaşamak istemiyorsun,
ama çok tutma kendini işten 1 saat falan erken çık izin alabiliyorsan dolaş hatta ağla boşalt kendini ama tutma...
ve unutma ki ''insan güçsüz olduğu için değil, çok uzun bi süredir güçlü olduğu için ağlar ''

her insan zaman zaman bunalım takılır bence bu olayda bunun etkisi fazlasıyla var

Her sayfada acaba burada öğrenir miyim sorunun kaynağını diye sabırla okudum tam da son sayfaya geldim hala öğrenemedim..
Ne zaman anlatmayı düşünüyorsun peki?

Aynen bende konunun sonuna geldim ama ne olduğunu anlayamadım

bu kadar niye alındın ? kocan bile olsa haksızlık yapmış olamaz mı? adam haksız dediğin zaman için rahatlamıyor mu? hepsi iftira diyemiyor musun? yoksa asıl sorun gerçeklik payı mı? aksi ise kendini bu kadar kimse kötü hissettirmemelisin.kendine güvenmelisin.

İş yerinde dayanamazmış onca şey anlattı dayandı az daha metin olursa bence sorun olmaz.. bilmece bildirmece gibi oldu…

Bir dizi vardı ya SON. Sondan geriye gidiyordu :) Bu konuda öyle oldu, önce sonucu öğrendik sonra sebeplerini öğrenicez :)

Kayın validenizdemi kaldınız ( uyudunuz) bu yuzdenmi?
canim sanki hiç dogru karar veremiyormuş gibi davranmişsin kv'dene.
keşke belli etmeseydin...
bu arada cok sınırlısin, sakın ol lütfen! Sonra, bütün sülale sana girişir:26:

sen bir şey mi biliyorsun yoksa? biliyor da söylemiyorsan banlara gelirsin inşaallah

Son düzenleme:
sanırım iş çıkışını bekliycez anlatması için . bence anlatsa baya hafifler bide yakınlarımıza böyle rahat anlatılmıyo burda daha rahat

Bir dizi vardı ya SON. Sondan geriye gidiyordu :) Bu konuda öyle oldu, önce sonucu öğrendik sonra sebeplerini öğrenicez :)

Evet ama o reyting alıyordu bu kan kaybediyor. İnsanların iş saati dolacak eve taşımaz kimse. Burada bir gececi gurup var; bir de gündüzcü..gündüzcüler burada kalır… o yüzden anlatmıyorsa insanlar başkalarına dinler…bak Natlus kaç konu açmış mesela, reytingden kırılıyor. ben bugün ban yemezsem hiçbir gün yemem.

konu sahibinin derdini dinleyip ilgilenen yardımcı olmak isteyen gece de açar okur gündüz de, ben kendi adıma ratingli konuları yorumluyorum diye birşey yok. konu sahibinin durumuna gelirsek de, burada konu açtığına göre anlatmak, içini dökmek,rahatlamak elbette istiyor ama işyerinde olduğu için yazarken etkileneceğini düşünüp bir iki satırla teselli bulmaya çalışıyor. işyerinde güçlü görünmenin ne kadar zor olduğunu bilirim ben. seni de hatırlıyorum yeni evlisin. erkekler patavatsız düşüncesiz ve nankör oluyorlar. en beklemediğin hareketleri en beklemediğin sözleri tokat gibi yüzüne çarpıveriyolar maalesef. sana tavsiyem (evli değilim ama şimdiye kadarki olan ilişki tecrübelerimden yola çıkıyorum) konuşmadan hiçbir konuyu geriye atmayın,çözümsüz kalan her konu gün gelir daha da büyüyerek aynı bir kartopunun büyüyüp yuvarlanması gibi karşına çıkar evliliğine ilişkine çığ düşürür. sana ters gelen durumlarda tavrını bilsin,açıkça göster ve konuşup halletmeden asla halının altına süpürmeyin. derdini tam olarak yazdığın zaman da yine buradan okuyacağım..

Taş bana geldi sanırım…
İlk olarak elbette burada dertlerimizi paylaşmak adına birlikteyiz.. ancak şu da gerçek ki gündüzcü ve gececi kullanıcılar ayrı genelde.. çalışan kaç tane insan eve gidince pc görmek ister ki?? Bazen işten dolayı bakmam gereken bir şey olunca bile oturduğum her dakika boğuyor beni. Anlatmak istediğim buydu.. konuyu merak ediyorsun elbet ama sabah bakıyorsun devamına. Bu şekilde takip eden de tek ben değilim emin ol. Yani anlık eğlence gibi görmüyorum olayı..
İkinci olarak da rağbet almış almamış olayına göre yorum yapılmıyor emin ol… benim tek yazımla tam olarak yargılar yapılmış sanki… azcık haksızlık gibi gelince cevap hakkımı kullanmak istedim.

sen bir şey mi biliyorsun yoksa? biliyor da söylemiyorsan banlara gelirsin inşaallah
Arkadaşları özelde konuşuyoruz ya, ordan biliyorum
kiz neyi bileceğim? Arkadaş dedi ya, bir birilerine soz vermişler, hiç bir yerde kalmayacağız diye, işte açık açık yazmıyor, bende tahmin etmeye çalışıyorum

Ayrıca ne kadar bekdua'cisin bir kere banlandim, ne kadar acı bir şey biliyormusun, bir gün boyunca kk girememeyi :'( :d

Son düzenleyen: Moderatör:
evet işten çıktım ...bnm eskarımı azcıkta olsa dagtmak ıcın yazdıgım yazıda...
benım halım degılde neler yasandıgnı daha cok merak edenlerede tesekkur edıyorum...
ben cok duygusalım... bunu esım dahıl butun cevrem bılır..
ben calısan kendne ozguven tam bırıyım cokta emınım buna...
iş yerınde saygın bırı akşam kocası tarafından sokak ortasında tartaklandı...
kolundan tutulup ıktirildim...
en sonunda bagırdım ve kendıne geldı...
bana 4 yıldır hıc kufur etmemıs adam dun kufur ettı...
saygısına sevgısıne herkez tarafından hayran kalınan kocam...
benı tartaklama sebebıde onun yanından yurumem gerektıgı..
kayınvalıdemden cıktım cok soguk hava hzlı gıtmısım bır adım..
bır tartakladı ses cıkarmadım sustum...
ama ıkıncı yapısında bana dokunm dıye bagırdım..
gozlerınde nefret vardı resmen ...
ben ne dersem onu yapıcaksın...
yuru dedımmı yurucen otur dedımmı oturcan dedı...
ben köpekmiyim....

ettıgı kufurlerı hatrlamıyorum bıle...
o kadar cok ki...

salak aptal gerızekalı..... daha bır suru hakaretler...
benım kocam bu degıl...
benm kocam bana ısmımle bıle hıc hıtap etmeyen bır adamdı...
kımılerıne belkı dogal gelıcek..
susuverseydın sende dıyecek belkı bazılarınız..

ama bnm sıkıntılarımı bazılarnız bılır...
bole bı yer ve bole bı memelekeette yasıyorum...
depresyonda oldugumu dusunuyorum..
haftaya hastaneden randevu alınacaktı ztn...
bıraz anlayıs bekledıgım zamanlarda bana yaptıkları...
ve bır erkegın babam dahı olsa benı sarsmaya ıktırmeye hakkı yok...
bana bunu nasıl yapar ya...
saygısına noldu??? sevgısı nerde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…