çok ağırmış anlatamamak....

eşiniz içinde sizin içinde üzüldüm açıkcası.ama sevginiz aşkınız birbirinize olan bağlılıgınız gerckten benı duygulandırdı.ben yazdıklarınızdan sonra burda okuduklarımdan dolayı daha üzücü birşey yaşamanızdan korktum neysekı eşiniz hatasını anlamıs sanırım cok bunalmıs ve öfkesıne yenık düşmüş.olan oldu bundan sonrası daha onemlı eşinizinde sizinde sanırım biraz değişik iyi gelicek.ailenizin yanına gidemezmısınız bırsure en azından özgür birşekilde dısarda gezersınız biraz rahatlarsınız?

kusura bakmayın ama bu yorum ne alaka ya?çok abartmışsınız bu adamda bişiler var ne demek.eşi öfkesıne hakım olamamıs bır hata yapmış hepsi bu.

niye abartayım yaa ben nerde dur desem duracaksın nereye otur dersen oturacaksın lafları normal mi? ayrıca öfke dediğin şey bir olay üzerine çıkar.ortada olay yok.sadece bahane var.

kaldı ki konu sahibi eşim ağladı özür diledi diyor ama inşaallah her strese girdiğinde gelip kıza eziyet etmez

bence bu kadar kolay değil.bunu alışkanlık yapmasına izin vermeyin.bir sonraki seferi yaşarsanız uzaklaşın biraz ayrı kalın.

canım benim tatlıya bağlanmış çok şükür üzme artık kendini düşünme bile her evlilikte zamn zamn oluyor böle şeyler ve zamn içinde geçiyor rabbim daha kötüsünü vermsin

hayır canım,ben kimseye taş atmadım,genel anlamda yorumlar üzerinden konuştum. seni de yorumlarından az çok biliyorum. aklı başında olgun yorumlar yapıyorsun. ben kendi adıma konuştum sadece. mesela ben çalışıyorum ama akşam eve gidince de yine kk'da takılıyorum çoğu zaman. eğer konu ilgimi çekmişse, ki naptı acaba konu sahibi diye merak ettiğim durumlar olmuştur, açar okurum yorum da yaparım. benim yorumlarım ilgilendiğim yardımcı olmak istediğim konulara göre olur. rating alan almayan konular diye ayırmam demek istedim

bu tarz lafları kim kullanmıoki sinir anında soylenmıs olabılmesı gayat normal bana kalırsa henuz yenı evlıler ve cok daralmıslar bellı kı bı takım sorunları var kendısıde aglamıs zaten bır erkek kolay kolay aglamaz.bana kalırsa cok uzatmaya gerek yok kendınızı uzak tutmayın cunk bellıkı eşinizde şuan kotu durumda.

inan çok mutlu oldum bu sabahki yazını okuyunca ve eşinin hatasını anlamasına..
umarım bidaha tekrarlamaz ve çokkkkkk mutluyum haberlerını alırız buradan..

:) canım ßenim senin adınaa ççooook çook sevindiimm:) veeee işte mutlu sOn aşK kazandı yine artık senden kocaman bir gülümseme bekliyoruzz

evet esım gercektn kötü durumdaymıs dun anladım...
bız kadınlar aglayıp rahatlıyoruz anlatıyoruz...
ama onlar öyle degıl hersey ıclerınde ne aglarlar ne anlatrlar..
eşımın yanında olmam lazım ...
hanı kucuk bı bobuk aglamadan önce agzını yuzunu buker ya aynı oyleydı...
bı hata yaptı.. bıdaha yapmıyacagını dusunuyorum...
gece neden benden ayrı yattın madem pişman oldun da dedım..
yanına gelmeye yuzum yoktu..
gelipte sınırlerını bozmak ıstemedım dedı..
bıdaha ayrı yatmayacagınada soz verdı...

ona destek olmam lazım..iyice bunalmıs...
hafta sonuna rezervasyon yaptırmayı dusunuyorum afyonda...
değişiklik olabılır..
cumartesı alısverıs yaparıs ben sınava gırerım cıkıncada otelımıze gıderız...
eşimle evlendıgıme hiç pişman olmadım...
olmakta istemiyorum...
benım esım aslında cok nadır erkeklerdendır..
ben işte yoruldum dıye yemekte yapar..
temızlıgı tek basıma yapmama kızar...
hıc kahvaltı ütü için sıkıstırmaz..
ütüsünü bile yapar...
gozumun içine bakardı aslında...
diyorum ya o ankı adam bnm kocam degıldı...
nefret vardı gozlerınde...
sadece patlaması bana oldu.. nefretı bana degılmıs anladım..
allahım kımseye yasatmasın..
gercekten cok ama cok zor bı gundu o gun bnm ıcın...
benı ıktırdı dıye kendınden neffret ettıgını napıyorum ben hayatım bana yardım et..
beynımı kullanamıyorum dedı...

o an cinnet mi denir artık öle oldu işte bilemiyorum...
sabah montunun içine soktu benide yürüyerek geldık işyerine...
önce bneı bırakır ztn hergun..
bidaha ağlamasın... bidaha bole bı an yaşanmasın ...

:) canım ßenim senin adınaa ççooook çook sevindiimm:) veeee işte mutlu sOn aşK kazandı yine artık senden kocaman bir gülümseme bekliyoruzz

saolasın tatlım bnmm... salak salak gülüyorum zaten sabahtan beri...
mutluyum ... eşimi çoook seviyorum...(içindeki öküz çıkmadıkça tabi :):)

herkez mutlu olsun yaa kötülükten hakaretten kimsenın elıne bısey gecmıyor

ay kıyamaaam aşk sarhoŞu seni :) Allah ım birdaha yasatmasın hiiç gülen yüzün solmasıınnnn :) eşinin içindeki öküzcüklerde gitti bitti düşünme artık :)

ay kıyamaaam aşk sarhoŞu seni :) Allah ım birdaha yasatmasın hiiç gülen yüzün solmasıınnnn :) eşinin içindeki öküzcüklerde gitti bitti düşünme artık :)

gitsin ben hiç sevmedim onları :)......
cok sagolun kızlar sız olmasaydınız napardım nasıl rahatlardım bılmıyorum..

geçmiş bile...
sevindim..
mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:

Bu yaşadığınızıda unutun gitsin belliki eşiniz iyi bir eş.burda neler okuyoruz ne insanlar var ALllahım onların yardımcısı olsun.Haftasonu fikri çok iyi olur bencede bende düşünüorum bidahaki ay böyle bir kaçamak. Allah bozmasın cnım mutlulugunuzu.

Haklısınız, biz anlatıyoruz ama onlar en yakın arkadaşlarına bile anlatmıyorlar...
En azından benim eşim..
Geçen yıldı sanırım, bir arkadaşı hep beraberken (4 çifttik) inanılmaz densiz laflar etti..
Çok samimiler ve ona güvendi sanırım, normalde de ne konuştuğunu bilmez, akıllı geçiniyor!!!
Öyle kırıldım ki, eşimin kızmayacağını bilsem bozacaktım...
Sonra bir kaç gün geçti, haftanın dört beş günü dışarı çıkan adam evde oturuyor..
Sessiz, konuşmuyor.. Zaten her zaman öyledir ama bu kez farklı..
En sonunda bir akşam eve geliyoruz dediler, beni aradılar (hatta uyuyor de dedi numara yaptık )
Neyse indi yanlarına ama hala hiçbirşey söylememiş..
Birşey yok, yorgunum, hastayım gibi uydurmuş sadece...

Çok uzattım farkındayım, ama öyle üzüldüm ki o zaman..
Biz herşeyi konuşuyoruz, annemizle en yakın dostumuzla vs..
Ama erkeklerin çoğu.. Tek kelime etmeyebiliyorlar..
Gerçekten çok da bunalıyorlar iş yerinde..
Mali müşavirlik sanırım işi, çok iyi biliyorum zorluğunu.. Allah yardım etsin inşallah...

Amaaa çok sevindim, konuşmuş anlatmış ve anlaşmışsınız..
Rabbim bir daha göstermesin, en kötüsü olup kalsın gelmesin bir daha böyle şeyler...
inşallah :))

ohh be rahatladık kız :)
kocalar böle işte yaparlar ederler sonra pişman olurlar
birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin
GERİSİ HALLOLUR NASILSA

ohh be rahatladık kız :)
kocalar böle işte yaparlar ederler sonra pişman olurlar
birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin
GERİSİ HALLOLUR NASILSA

inş bebeğim ya..
1 gunde 2 yas yaslandım sankı...
allah kımseye yasatmasın...
bıde ne dusundum bılıyormusun...
acaba dıyorum arada degerımızı anlamaları ıcın bunlar yasanmalımı...
yanı bu kadar kötu degılde en azından tartısma falan..
hıc yasanmadımı olmuyor sankı ya..
tuzu bıberımı desek artık

evet mali müşavir...
uluslararası calısan bır sırket ona emanet...
firmanın ıcınde 5 sırket var..
babasınında muhasebe burosu var..
72 tanede onun mukellefı var..
benm kocam akşamları dukkanın bılgısayarını evdekıne yonlendırıp calısıyor...

muhasebe ısının derdını içine gıren bılır..
bende muhasebe okudum...
uzak olsun yanı...

O kadar iyi biliyorum ki..
Üç sene büroda çalıştım ki sadece elemandım..
Allah işlerini rast getirsin inşallah..
Tekrar dua ediyorum ki Rabbim sizi bizi hepimizi korusun böyle tatsızlıklardan...
İmtihanlar hayatın kuralı tabii ki ama yine de Rabbim korur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…