çok ağırmış anlatamamak....

cok üzüldüm cok incitici birsey,

peki ne yapmayi düsünüyorsun

offf canim skildi 3 ay sonra evlenecem böyle bir durum olsa bosanirim diye düsünüyorum

ama öyle olmuyor sanirim,ne kadar zor sey

Allah yardimcin olsun insallah cok yara almadan bu olayi atlatirsin

peki esin pisman mi?yani gönlünü almak icin ne yapti?

Son düzenleme:
Ne kadar abartmışsınız ikiniz de. Sizi yazılarınızdan tanıyorum zaten,çok duygusal,çok pembe gözlüklü birisiniz.Burada öyle konular okuyoruz ki,sizin de eşinizin de yaptıkları bana çok çocukça ve saçma geldi

canim neden öyle dedin ki cocukca diye

yani küfür var ittirme var hemde esinin yainda degilde az ileride yürüdü diye

Sadece bir adim onde yurudugunuz icin mi ittirdi esiniz?
Ondan once bi sorununuz var miydi?
Sikintili gunlerde mi esiniz?
Cunku sanirim hic bu denli agir tartismamis sizinle.
Dolayisiyla onu etkileyen, tetikleyen bir sey mi olmus?
Klise olarak dovende aldatanda degil dovulenin aldatilanin kiskirtmasi tezinin savunucularindan degilim.
Sadece daha iyi anlamak icin soruyorum.
Cunku dedigim gibi daha once bu denli agir bir sey yasatmadigina gore esiniz, bir seyler olmali.
Sebebi kadar basit olmamali.

canım benim bence gercekden cok haklisin!
Bir kadın olarak yaşadirini yaşamak büyük bir kırıntı gibi hisettirdi!

Peki, bir pişmanlik, özür gibi bir şey diledimi? Ne desen haklisin!
dikat et, bügün seni iteliyor, cekiyorsa yarin başka tekniklerde kulanmakdan hiç cekinmeyecekdir.

sakin olmaya çalış ama ona senin etine, seni incitemeyeceginide o kafasına iyi soksun.

acaba kayınvalideden çıkmışsınız ya ordamı bişeyyaptınız .annaesimi doldurdu.bi densizlikmi yaptınız orda

canım az çok okuudum arkadaşın konularınıda evet duygusal ama çok da katılamadım arkadaşım sana. niye öyle dedinki.
kız ne zorluklarla evlenmiş sokak ortasında tartakalnması ağır

kadın sokak ortasında tartaklanmış,hakaretler işitmiş hemde saçma sapan bri sebep yüzünden.üzülmesini abartmak olarak mı yorumluyorsunuz.duygusal olduğu için mi abartmış oluyor.eşinin yaptığı çocukça evet ama kadıncağız napsaydı ya.abartıyorum ya nolucak takmıyım kafaya haketmiştim ben mi diycek.siz böyle mi derdiniz.pess.saçma olan sizin yorumunuz bence

kızz perii seni banlıyan yöneticinin.........

ayy çok kötüymüş biliyor musun yaptığı.bu kadarını beklemiyordum.şoke oldum.bu durumda ben ne yaprdım biliyor musun? avazım çıktığı kadar bagırır ona en kötü hakaretleri yapardım.oldu öyle bir şey.hem de onca insanın içinde kendi abime karşı yaptım.biliyorum aynısını kocamada yaparım.
çünkü perdeyi yırtmış adam.yaptıgının hiç bir açıklaması yok.yani böyleleri yoksunluk sendromuna girmiş sanki.kumar mı oynayamıyor uyuşturcusunu mu alamamış en hafifi sigarayı mı bırakıyor? adam manyamı resmen.seni korkutmayım ama var bir şeyler bu adamda

Son düzenleme:
Annesi doldurmuş olabilir mi? Genelde ani değişim bunu gösteriyor.

ne demek sokak ortasında itip kakmak küfür etmek nasıl insanlar var tövbe yarabbim. arkadaşım sen bu adama karşı dikkatli ol . aranızda ne olursa olsun seni tartaklamaya hakkı yok bu hareketi onun nasıl bir karakterinin olduğunu gösterir , ha ama ben canımı sokakta buldum diyosan başka yanlış anlama senin için söylüyorum tatlım

en nefret ettiğim şey şu itip kaktırma işi

Çok şaşırdım senin konularını biliyorum.. Konu başlığını görünce de aklıma direk orada yaşadığın sorunları kimseye anlatamadığın gelmişti.. Ama bambaşkaymış olanlar..
Benim tavsiyem biraz ayrı kalmanız olucak tamam yeni evlisiniz ama bu süreci beraber atlatamıyorsunuz belli ki.. Herkes çok güzel hayallerle evliliğe başlıyor orası ayrı ama ikiniz içinde düşündüğünüz gibi gitmiyor işler.. Mesela sen orada mutsuzsun bunun olacağını bilmiyordun, eşinde senin bu kadar etkileneceğini bilmiyordu belki oda bunaldı senin bu karamsar durumundan.. Yanlış anlama asla kocan haklı olamaz.. Hiçbişey onun bu yaptığını haklı kılmaz.. Ama birşeyler ters gitti sizin işinizde ve çözemiyorsunuz..
Yerinde ben olsam acilen o ortamdan uzaklaşmak isterdim diye düşündüm ve yazmak istedim sana da..

Günaydın Hanımlar,
okuyunca ben de çok üzüldüm. Sokak ortasında rencide olmanın hiçbir haklılık gerekçesi olamaz? Evin yok mu arkadaşın, git kavganı edeceksen evde et! Ancak sadece bir adım önde yürümenin böyle bir kavgaya sebebiyet vereceğini düşünmüyorum. Kesin aklında bir şey vardı, biri bir şey söyledi belki de içten içe sana doldu, ya da o da bir buhranda.
ha, bunların hiçbiri yoksa ve sana böyle davranıyorsa çok büyük terbiyesizlik, bu nasıl bir ego!

Aynı şeyi sen ona yapsaydın'' Hop, yanımda yürüyeceksin gerizekalı bilmem ne!'' deseydin acaba beyefendi boynunu büküp ''Haklısın, karıcığım'' dermiydi?
Herkesin kendine göre sıkıntısı var işte.

Biliyor musunuz, evlilik ne mükemmel bir kariyerle, ne kadının çok para kazanıp yere sağlam basmasıyla, ne villada oturmayla, ne de ksııtlamalarla oluyor.
Evlilik bence önce karşındakinin yerine kendini koymakla, empati kurmakla olur. Zaten empati kursak kavga eder miydik?

Hay Allah'ım ya..

kusura bakmayın ama bu yorum ne alaka ya?çok abartmışsınız bu adamda bişiler var ne demek.eşi öfkesıne hakım olamamıs bır hata yapmış hepsi bu.

kızlar benım kayınwalıdem cok ıyıdır..
oğlundan cok benı korur.. o yuzden esıme hıc bırsey demez yanı...

neyse dun aksam sat 7 gıbı yattım 8 de esım geldı yanıma kalk konuscaz dedı...
konuscak bısey yok deıdm...
lutfen dedı kolumdan tuttu oturma odasına göturdu..
sorunun en basından baslayalım dıye basladı konusmaya..
suratına bıle bakmadım..
cunku hıcbır gerekce yaptıgını haklı cıkarmaz...

sonra evet sen haklısın ya hala kendını savunuyo tobe yarabbım dedım kalktım yanında..
mutfakta oyalanıyordum bı ses duydum içerden...
eşim ağlıyor...
hayatımda ılk defa agladıgını gordum..
daha once aglamıstıama o zaman nısanlıydık telefonda aglamıstı...
neyse sen nıye aglıyorsun dedım...
senden cok utanıyorum dedı...
hayvanın tekıyım..
sana nasıl davranırım oyle dedı..
kavga ettıgımız gun calıstıgı sırkette tartısma olmus...
kayınwalıdemlerdeykende kayınpederım devamlı işlerden bahseder ve genelde yanlıs yapar...
kayınpederımın en ufak bı yanlısı benm esıme patlar..
kayınpederım yanlıs yapar mükellefleri eşimi arar..
bıde kayınpederım yanlısyapmıs o gun yıne...
daha yenı ogrendım bunları...

üzerimdeki yükler çok agır babamın sorumlulugu şirketin sorumlulugu...
sana vakıt ayıramıyorum.. böyle sacma sapan bır memlekete hapsettım senı..
dedı... o kadar içli ağladı ki...
ben senı hıc haketmıyorum sevgıne askına layık olamıyorum..
sana baktıkca utanıyorum cunku sana senın hakettıklerını veremıyorum falan dedı...

saçmalama bunları ben boyle mutluyum ama bana yolun ortasında yada evde oyle bırsey yapmaya hakkın yoktu...
ben bunu haketmedım dedım...
yalvarıyorum affet bır kere gulumse benm ıcın lutfen dedı...
sınırlerı o kadar gerılmıs kı cene kası sıkıştı...
korktum bısey oldu dıye...
soguk suyla yıkadık devamlı cenesını...

esım dıyorkı kahretsın kı ıcımdekılerı anlatamıyorum..oturup ıcımı dokemıyorum..
işte sonum bole oldu.. beklıyordum ztn ama senın canını yaktım hıc affetmıycem kendımı dıyo...
kafanı kaldır yerden dıyorum... karsımda durma utanıyorum bakamam dıyo...

sonra asla bırdaha yapmıycam... ellerım kırılsın falan dedı...

bende affettım ama o sozlerı o kufuru asla unutamıycam dedım...
bılıyorum benı sevıyorsun ve ben sana kufur edıyorum işte bu kadar acizim falan dıyo ama sınırden tıtrıyo...

korktum dun aksam bayaa...
şimdi de msj attı senı sevıyorum dıye...
evet bende cok sevıyorum...
o olmadan bır hayat dusunemıyorum ama haketmemiştim...
hatasını anlaması cok mutlu ettı benı..
cunku bırakın esımın aglaması bır ozur dılemesı bıle cok cok nadırdır yanı..

bole ıste kızlar.. yanımda oldugunuz ıcın tesekkur ederım..
iyiki varsınız..

ya ben anlamiyorum bu erkeklere sonradan gelen biseymi var\
ne demek sokak ortasindan kadin ittirmek kakmak ya kufur etmek ne olmus yani 1 adim hizli gitmisse
sizin yerinizde olsam diyorum ama herhalde hicbisey yapmadn rezil olmamak icin sessiz kalirdim
ama hakketten olay cikarip bagirip cagirmak lazimki
yeltenemesin bir daha
cok uzuldum cok agir birsey
ufak cocugu bile uzmanlar
poposuna vurmaktan ziyada
itmeyin diyorlar

Sevgili Dogunal,
çoks evindim halletmenize.. evet bir erkek kolay özür dilemiyor.. bu konuda belki şanslısın.. çok da hemen affedip kabullendiğini gösterme ki bir daha yapmasın. O kırgınlıkla yaşayacağını bilsin bence. Neticede dil yarası çok keskin bir yaradır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…