- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
- 23
- Konu Sahibi duygusalzezecik
-
Canım benim de atamam oldu ben de aranmayı bekliyorum. İçim karmakarışık. Ben hiç ayrılmadım ailemden bugüne kadar. Herhalde ben de çok ağlayacağım. Bir de gideceğim yer büyük şehir değil. Bu şehirden ayrılacağım içinde üzgünüm. Ki 3 sene bekledim. Atanayım koşarak gidicem diyordum, öyle olmuyormuş.
sen ilk kez ağlıyorsun da atanamayanlar hep ağlıyorgereksiz duygusallığa gerek yok kaç yaşına gelmiş insansın.
Size de hayırlı olsun. Alışıcaz elbet :)Hayırlı olsun size de bende bugun arandım yarın gidiyrum bayagı etkiledi beni
Mutluluk özlem bütün duygular karışıncaüzülme bir çok insanın hayali atana bildin canım rabbim kavisamayacağin ozlmler vermesin kolay değil ama alışırsın gidince ☺ çok ağlayıp üzme anacığını alisacaksiniz elbet hayırlı olsun işin de canım ♥
Hayirli olsun.Allah hayirli bir gelecek nasip etsin. :)
Oyle ya da boyle herkes ailesinden ayrilip kendi hayatini kuruyor.Cok fazla aglayip ailenizi de uzmeyin.
Atandığınız yere varınca telaşeniz,uyum süreciniz derken alışırsınız tekrardan.İşiniz hayırlı uğurlu olsun.Allah bütün iş bekleyenlere hayırlı kapılar açsın.Sizide muvaffak etsin görevinizde inşallah.
Ne güzel yazmıssınuz haklısınızben ne yaşarsam yaşayayım ailemin yanında ağlamam onları da üzmemek için. siz de bence tamam üzülebilirsiniz de dünyanın sonu değil bütün gün ağlayacak bir şey yok. aileden ayrılmak istemiyorsanız ev kızı falan olurdunuz ne güzel okumuş meslek sahibi olmuş atanmışsınız. gereksiz drama yaratmayın kendinize gelin aileniz de sizi gülerek ayrıldınız diye düşünüp rahat etsinler akılları sizde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?