- 8 Kasım 2018
- 5.928
- 14.625
- 248
- Konu Sahibi duygusalzezecik
-
Ne ataması bu. Yakın zamanda alım oldu mu ki.. Hayırlı olsun bu arada..Hayırlı olsun size de bende bugun arandım yarın gidiyrum bayagı etkiledi beni
ya ne ağlak bir milletiz ağlayın içiniz açılır
Arkadaslar herkesin duygu dunyasi bir degil kimisi sulugöz olur.
Kiza agladi diye suc islemis gibi davrananlar var :)
Hayirli ugurlu olsun bu arada atamaniz.
Allahim boyle dertlerden ben de istiyorum :)
Allah gercekten aglanacak dert vermesin. Ben anlamiyorum sizin gibi insanlari. Etrafinizdakileri uzmekten baska birsey degil bu yaptiginiz. Agladiniz da ne oldu?
Ne ataması bu. Yakın zamanda alım oldu mu ki.. Hayırlı olsun bu arada..
Abartacak bir şey yok. Sanki dünyanın öbür ucuna gitmiyorsunuz ki... Türkiye'nin bir ucundan bir ucu uçakla kaç saat ki? Hiç bir şey değil.
Demek size kendi yaşam tarzımı anlatsam, ohoo. :)
Gostermemelisiniz. Ne olursa olsun boyle mutlu birsey icin en kiymetlilerinizi uzmemelisiniz.Tutabilseydim ağlamazdım ki :/ haklısınız teşekkür ederim :)
Tavsiyem buyumeniz. Kendi meslegini eline almis, koca yetiskin bir kadinin annemi ozlerim diye aglamasiyla pek empati kuramadim. Kusura bakmayin.
Gostermemelisiniz. Ne olursa olsun boyle mutlu birsey icin en kiymetlilerinizi uzmemelisiniz.
Cok mu uzak atandiginiz yer? Ben istanbuldan batmana atanmistim. Tabi huzun oluyor illa ki ama mutluluk daha fazla.Onlar zaten ağlamamış olsaydı ben tutuyordum onlardan yaş süzülürken tutamadım odada ağladım neyse ki susup onların ağlamaması için çabaladım :) haklısınız
şımarıkça buldum yazdıklarınızı...
zorla gönderen yok, gitmeyin o zaman..
bu da dert mi şimdi..
benim anneciğim vefat etti 3 yıl önce ben napayım o zaman
Allah canını almasın :)
Kolay degıl tabıkı ama ınsanoglu nelere alısmıyorkı hem annenizde yanınıza gelır. Bı kapısıda sızın evınız olur. Sıkmayın canınızı alısıcaksınız. Sımdı cok normal boyle dusunmenizAtamam oldu başka ile gideceğim ailemden ayrılıp yarın gidiyrum, ama o kadar çok ağladım ki. daha öncesinde de ailemden ayrı okul okumuştum. ama okul bitince 2 senedir yine ailemin yanında yaşıyordum ki, alıştım ben ya ağlamam hiç dedim ki yarın gideceğim gün yaklastı. bugün çok ağladım annemi özelyecegim ailemi de diye nasıl ağladım başım ağrıyorbana tavsiyeniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?