Çok ağladım ilk kez

Abartacak bir şey yok. Sanki dünyanın öbür ucuna gitmiyorsunuz ki... Türkiye'nin bir ucundan bir ucu uçakla kaç saat ki? Hiç bir şey değil.
Demek size kendi yaşam tarzımı anlatsam, ohoo. :)

Arkadaslar herkesin duygu dunyasi bir degil kimisi sulugöz olur.
Kiza agladi diye suc islemis gibi davrananlar var :)
Hayirli ugurlu olsun bu arada atamaniz.
Allahim boyle dertlerden ben de istiyorum :)

Arkadaslar herkesin duygu dunyasi bir degil kimisi sulugöz olur.
Kiza agladi diye suc islemis gibi davrananlar var :)
Hayirli ugurlu olsun bu arada atamaniz.
Allahim boyle dertlerden ben de istiyorum :)

Çok teşekkür ederim yapı meselesi sanırım bu annem babam aşırı fedakar tek kötü söz duymadım onlardan bugune kadar zor umarım alışırım çok teşekkür ederim çok incesiniz

Onlar zaten ağlamamış olsaydı ben tutuyordum onlardan yaş süzülürken tutamadım odada ağladım neyse ki susup onların ağlamaması için çabaladım :) haklısınız
Cok mu uzak atandiginiz yer? Ben istanbuldan batmana atanmistim. Tabi huzun oluyor illa ki ama mutluluk daha fazla.

şımarıkça buldum yazdıklarınızı...
zorla gönderen yok, gitmeyin o zaman..
bu da dert mi şimdi..
benim anneciğim vefat etti 3 yıl önce ben napayım o zaman

Allah rahmet eylesin güzel anneciğinize :/. ben severek gidiyrum. sadece özlem çok ağır bastı son gün o kadar yoksa inanın ki buralara gelene kadar ne zorluklar çektim teşekkür ederim cevabınız için

Kolay degıl tabıkı ama ınsanoglu nelere alısmıyorkı hem annenizde yanınıza gelır. Bı kapısıda sızın evınız olur. Sıkmayın canınızı alısıcaksınız. Sımdı cok normal boyle dusunmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…