Çok ağrım var tecrübeli annelerden yardım istiyorum

aprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
55
10
3
32
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim aşırı derecede karnım ağrıyor resmen karnım şişmiş gibi hissediyorum ve karnıma bıçak batırıyorlar sanki arada dahada büyük kramplar giriyor öyle dayanılacak gibi bile değil ağır bir şey kaldıramıyorum bi tencere bile alırken karnım çekiliyor belimin ağrısından yatamıyorum yatak batıyor sanki bu ağrılar normal mi ? İki üç gündür böyleyim napsam bilemedim :(( kas gevşetici krem sürdüm belime çok iyi geldi ama şimdide okuduklarımdan sonra onuda sürmeye korkuyorum var mı bu durumu yaşayanlar yardım lütfen

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim aşırı derecede karnım ağrıyor resmen karnım şişmiş gibi hissediyorum ve karnıma bıçak batırıyorlar sanki arada dahada büyük kramplar giriyor öyle dayanılacak gibi bile değil ağır bir şey kaldıramıyorum bi tencere bile alırken karnım çekiliyor belimin ağrısından yatamıyorum yatak batıyor sanki bu ağrılar normal mi ? İki üç gündür böyleyim napsam bilemedim :KK43:( kas gevşetici krem sürdüm belime çok iyi geldi ama şimdide okuduklarımdan sonra onuda sürmeye korkuyorum var mı bu durumu yaşayanlar yardım lütfen
krem mi surdun ustelik kas gevsetici.buraya yazacgma acile gitmen lazim canim cok agri iyi degil bi dr gormeli

krem mi surdun ustelik kas gevsetici.buraya yazacgma acile gitmen lazim canim cok agri iyi degil bi dr gormeli
Kremi gece belime sürmüştüm çok ağrıyor diye canım burası çok küçük bi yer ilgilenebilecek hiçbir doktor yok böyleyken iğne bile vururlar. İyi bi yere gitmem demekte 40 dakika filan belki normaldir dedim etrafımdakiler normal diyorlar filan

Hamileliğin başlarında karında kasiklarda ağrı ve batmalar olabiliyor fakat sizin anlattığınız daha şiddetli sanırım. Oyuzden ciddi bir durum olabilir uzak mesafe filan demeyin allah korusun düşük vs.durumu olmadan müdahale edebilirler belki. Bu arada sakın kas gevşetici krem vs. kullanmayın gebelikte. Prospektüsu okursaniz gebelikte kullanılmamalıdır yazar.

Back
X