Çok agrım var

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Mrb kızlar ben sata göre 23+4 günlük hamileyim ama bebegimin gelişimi başından beri önde gidiyor.Benim bir haftadır karın agrım var.Pazar akşamı bayaga şiddetlendi acile gittim kendi doktorum şehir dışında ve yarın gelecek .Acilde tuşe yapıldı
Kagıtta yazılanlar şunlar
Extevel os parmak ucu
İnternal os kapalı
servikal uzunluk 38mm
Hiç bir müdahale yapmadılar ve benim o gece pembemsi akıntım oluştu ama sadece peçeteye silince gelen bir akıntı ve karın agrım devam ediyor.
Bu en başta yazan extevel os parmak ucu ne demek o kadar açıklıgımmı var ? Hiç bir açıklama yapmadılar kendi doktorumda yarın gelecek kızlar ne yapmalıyım bu konuda bir bilgisi olan var mı ?Agrım karnımın alt bölgesinde ve rahme vuruyor.

Son düzenleme:

Ben yardimci olmaya calisayim canim. Eksternal os parmak ucu açık demek ama bu demek değil ki senin doğum acikligin var. Bildigim kadariyla bir cocugun vardi senin. Ikinci gebelik ve sonrasinda rahim agzi sımsıkı kapali olmuyor ilk gebelikteki gibi, parmak ucu ifadesi normali gosteriyor yani. Servikal uzunlugun da gayet iyi, bu da olasi bir erken dogum ihtimalini, rahimagzinda kisalma ihtimalini dışlıyor. Dert etme, muayene bulguların gayet normal:)

Teşekür ederim ama açılmam 1.5 cm olmuş ve sancılarım varmış şükürki durdurdu doktorum.O günden beri hastanedeydik bu sabah çıktık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…