- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Ben 1 kişiyi içerleme ve kınama hakkımı kullanıyorum, kime ne?Ya iyi de benim hesabımda 10 tane duyarlı paylaşım yapan insan varsa 1 tane duyarsız var ki gayet normal bir istatistik herkes iyi ve vicdanlı olamaz bu her devirde böyleydi yani o 10 kişiyi görmektense 1 kişiye içerlemek yersiz aslında ben bunu söylemeye çalışıyorum. Birkaç tane her yaptığını paylaşan var diye üzülmeye gerek yok. Mühim olan yaptırım uygulayabilecek kişilere tepki göstermek. Biz ülkecek birbirimizi yemekten asıl sorunlara odaklanamıyoruz.
Ya bi S***** G** (Defol) rica edeceğim…Ben oluyorum isi basindan askin yardim eden insan gelip burda laf yetisti
Acikca hain diyemiyorlar ama ona getirmeye calisiyorlar. Konu sahibi sadeve kendi cevresindeki yangin icin tepkili baska felaketlere duyarsiz . Baska insanlarin eglencesinden acikca rahatsiz .
Dunya konu sahibinin etrafinda dinmuyor . Adam tum yil calismis para biriktirmis tatile gitmis bunuda paylasti diye ooo duyarsiz bilmemne ilan ediliyor , bu mantikli mi ? Isterseniz herkesin tatilini iptal edip sosyal medyayi kisitlayalim . Aman dikkat edin evdede gizli gizli gulup eglenmesinler.
Binlerce yurek, tek bir soru.Ya bi S***** G** (Defol) rica edeceğim…
Ben oluyorum isi basindan askin yardim eden insan gelip burda laf yetisti
Acikca hain diyemiyorlar ama ona getirmeye calisiyorlar. Konu sahibi sadeve kendi cevresindeki yangin icin tepkili baska felaketlere duyarsiz . Baska insanlarin eglencesinden acikca rahatsiz .
Dunya konu sahibinin etrafinda dinmuyor . Adam tum yil calismis para biriktirmis tatile gitmis bunuda paylasti diye ooo duyarsiz bilmemne ilan ediliyor , bu mantikli mi ? Isterseniz herkesin tatilini iptal edip sosyal medyayi kisitlayalim . Aman dikkat edin evdede gizli gizli gulup eglenmesinler.
Yetti ama gerçekten!Binlerce yurek, tek bir soru.
şu saate kadar neredeydin be kadın?!
Ya bi S***** G** (Defol) rica edeceğim…
Ooo patron çıldırdıYa bi S***** G** (Defol) rica edeceğim…
Küfür ve rica ederimYa bi S***** G** (Defol) rica edeceğim…
Ya bi S***** G** (Defol) rica edeceğim…
Yangin sicradi santrale. Ören ve civarindan yaklaşık 13 bin kişi deniz ve kara yoluyla tahliye edildi/ediliyor.Termik santral hakkında bilgisi olan var mı? Özellikle oralara yakın olanlar ne durumdasınız? Fazlaca bilgi kirliliği var alıntılayıp bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Tatilin denk gelmis olabilir. Eglenebilirsin de. Sonucta çocukların var, onlar da hevesliler. Yani herkes evine kapansin, butun gun aglasin falan diyen yok zaten ama işteBu arada lya, sonuna kadar haklı görüyorum seni.
Birçok arkadaşımı duyarlılıklarına göre çok daha önceden gözden geçirmiş bulunmaktayım.
Şöyle bir söz vardı, kimin olduğunu hatırlamıyorum şuan ‘acı hissediyorsan canlı, başkasının acısı hissediyorsan insansın’ gibi bir şeydi.
Çok çok yürekten inandığım bir söz, insan olmayan lazım değil kimseye.
Ha bu arada ben de o tatil tayfayım, maalesef öyle denk geldi.
Hiçbir şey yapamayıp sadece izliyorum, sabaha kadar dağları, ormanları izliyoruz.
Kaç tane ilerlemeden söndürülen yangın olduğunu sayamadım bile.
Köylüler, yerel halk, gönül verenler olmasa, ülke yanardı.
Vicdan, merhamet, birlik ya da her canlının birbirine zincirlerle bağlı olduğunu idrak edemeyen güruha da küfürden başka söz gerek değil.
İnsanlar tatilde yapacak, normal hayatına da devam edecek, anlık hikayelerini de paylaşacak ama toplumsal duyarlılığımızı da yitirmeyeceğiz ki yaşanan felaketlerden pay çıkarıp dikkat edelim.Tatilin denk gelmis olabilir. Eglenebilirsin de. Sonucta çocukların var, onlar da hevesliler. Yani herkes evine kapansin, butun gun aglasin falan diyen yok zaten ama işte
Siz de dikkat edin kendinize, her yer kötü valla.
Basmıyorsa biraz arkada kalacaksın, ortaya atlamayacaksın örneği.Ben oluyorum isi basindan askin yardim eden insan gelip burda laf yetisti
Öte yandan kibarlığı da elden bırakmıyor, rica ediyordu.
Aynen aldımBence arkadas iyi bir motivasyon aldı şuan bununla baya bi gider
Olay artık sosyal medya paylasimina tepkiden mangal yapmaya geldi. Adam nasıl mangal yaparmişOrtalık yanıyor komşu sürekli bahçesine gelen kedileri kovuyor, ben bakıyorum diye onlara laf çarpıyor sürekli, mangal yapıyor. Şimdi ben bu insanlara nasıl saygı duyayım. Tatildeler eğlenmek herkesin hakkı bana biraz vicdan rahatlatma gibi geliyor. Onların yerinde bizler olabilirdik aynı şekilde onlar duyarsız kalsaydı ve siz bunu öğrenseydiniz aynı tepkiyi verir miydiniz? Empati yapalım da böyle olmaz, birlik olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?