Cok ama cok büyük bir sorunum var,destege ihtiyacim var

Senin elinde olan bir durum yavaş yavaş aşabilirsin sorunu. Bilmiyorum ben kendiliğimden aşmıştım, insanın bulunduğu ortam, zorunluluklar bunu gerektiriyor bir süre sonra zaten :31:

ben aslında tam olarak senin gibi değilim, samimiyetim ya da bir alışverişim olmayan insanları gerekirse çok kötü kırarak cevaplarını veriyorum en ufak şeyde... ama nefret edilesi huyum şu ki bir kez samimi oldum mu da aman ilişkimiz bozulmasın diye ezilme pahasına yumuşak oluyorum:1: ama aşmaya çalışıyorum yavaş yavaş. mesela şimdi şöyle düşün orda cevabını verip kadın iki surat assa, tatsızlık olsa mı daha kötüydü yoksa böyle içinde kalıp keşke karşılığını verseydim diye düşünmen mi daha kötü? içine attıkların asla unutulmuyor, birikip birikip insanı içten kemiriyor. içinde kalıp kanser olacağına dışına çıkıp konser olsun :D

o değişemezsin olayına gelince, varoluşçuluk felsefesinden girsem ağır olur sanırım :P ama şöyle söyleyim bence kesinlikle karakter kader değildir. istediği zaman karakterini değiştiren çok insan gördüm. sonradan gözü açılan, iyiyken darbelerin etkisiyle kötü olan, içe dönükken zamanla sosyalleşmeyi öğrenen... insan yeter ki istesin. sadece atağa geçmen gerek, yapa yapa alışırsın. yaşlıların "ar damarı çatlamış" lafını bile bi düşün mesela, insan utandığı bişeyi bile yapa yapa utanmamaya başlar... sana başta ters ya da imkansız gelen bişeyi de yapa yapa alışırsın. değişemem'i kesinlikle kabul etmem ben.

zamanla aşılabilecek bir durum. neden insanlardan utanıp çekiniriz ki?
mesela ben toplu bir ortamda düşsem hiç utanıp sıkılmam, gülenlerle beraber ben de kendime gülerim. ortalama 70 yıl yaşıcaz, ölüp gidince geriye bunların hiç bir anlamı kalmıcak.
çekinmeden hakkınızı savunun, yere sağlam basın. tabi bunu yaparken kırıcı bir üslupla yapmayın.

.

sonucta zile basmak dedigimi anladiniz degil mi?

evet yani karsilik vermek

Sahsen ben hic bir sey anlamamistim bir daha okudum gene anlayamadim. Yeni bir kelimeme eklendi modern tarZdaki genclerin lugatina. Ogrenelimde algilamada hataya dusmeyelim. :18:

Son düzenleme:
İnsanları kırmayı yada polemiğe girmeyi hiç sevmiyorum ama bu gerekeni söyliyemeyeceğim yada kendimi ezdireceğim anlamına gelmez.
Hakkınızı savunmayı ve gereken cevabı vermeyi öğrenmelisiniz.
Bunun için kiseyle kavga etmenize gerek yok.
Doğru uslupla herşey çözülebilir diye düşünüyorum.

zil demek varken niye sil dersin ki.okurken ilk olarak da anlamadım devamını okuyunca anladım:31:

z ile s dikkat edersenz klavyede altılı üstlü, sanırım yanlış yazmış.
bir de kontra derken de hani futbol terimi var ya kontraatak diye:)) ordan çözdüm, yoksa ben de duymamıştım diorum ve gidiorum kıssslar:)))

bence takıl bi kaç gün buraya,en çetrefilli topiclere gir mesela "evlendiğime bin pişmanın topiğinin konu sahibiyle tartış".....

inan kontra veremiyorum cümlesinin ne olduğunu unutursun:))))

ölüyü diriltir o topic:)))

Saat gibi kurmaya gerek yok olayin temeline inmek ve orada birseyler degistirmek asil mesele

özgüveni gelistirmek.

insan yasadikca görüp ögreniyor ve kendini yenileyebilir.

ögrenmenin yasi yoktur.

ve evet kendini sevip saymayida insan ögrenebilir,ama istemek gerek!

insan isterse büyük degisimler elde edebilir.

kapali gözlerle dünyaya bakip sabit fikirli olunursa evet belki 7 de neyse 70 dede o olunur.

kadina dün cevap veremedim ama eger fikrimi beyan etmeyi ögrenirsem normal bir sekilde kirici olmada, iste o zaman degimis olurum.

ben kendimi bildim bileli kilo sorunum vardir,e o zaman ben diyim amaaan zaten hep kiloluydun sen hic zayif olamazsin,

yok hayir insan dedigim gibi istese negatif yönlerini zamanla pozitife cevirebilir.
Farkında mısınız Bilmiyorum Ama O Kadar Farklı Şeylerden Bahsediyoruz ki..VİRÜS

Bir Derdim Var Bölümüne Genelde Yorum Yapmam Ama..
Konunuz Dikkatimi Çekti ve Size Destek Olmak İstedim..
Çok Agresifsiniz..

Yazdığım Yoruma Sabit Fikirli Olmamı Yakıştırdınız..
Bravo..

Başkalarının Kızgınlığını Lütfen Bu Forumdan Çıkarmayın..
Biz Bunları Haketmiyoruz..

Hoşçakalın..

Son düzenleme:
Bir an once haksizliga ugradigini hissettigin anda her kim olursa olsun tavrini koy, karsiliksiz birakma derim ben.
yoksa bu bir kisilik haline gelir kendini ezdirmek ve sonunda uzulen heeeep sen olursun.

ben yurt disinda yasiyorum ve bazi harfleri türkcede olmasi gerektigi gibi yazamiyorum klavyemden,

veya anlatis tarzim belki farkli olabilir,ama benim sadece demek istedigim neden bu gibi seylere takiliyor?

onca konu aciliyor burada benim yazdigimdan on kat okumasi daha zor olan ve ne denmek istendigi anlasilmayan,

Benim agresif oldugumu beyan etmenize kirildim makarakukara,

cünkü ben dün sabah gececilik isinden gelip buraya konu acarken,ve icinde oldugum duruma destek amacli burada konu acarken dün

yanlista yazmis olabilirim vs.

ve ben sadece sizi anladigim sekile göre size cevap verdim,sonucta dalga gecmedim veya hakaret etmedim,

ama bakin siz suan benim size karsi dün yaklastigimi düsündügünüz uslubun karsiligin vermeye calismiyormusunuz?

demek istedigim sadece: ben bir konu actim ve suan sahiden cok ciddi sorunlarda yasiyorum is yerinde,ama sirf bu sorunum yüzünden degil.

dün iki saat uyku uyudum ve bu gece yine vardiyam vardi,ve bakin ben agresif falan degilim,internet bile olsa sakin olmaya calisirim.

aksine karsidaki aman yanlis anlamasin aman kirilmasin diye suan stresten uyku uyuyamiyorum.

keske sorsanizdida acikca,ya arkadas derdin ne seni anlamiyorum anlat acik ve net bir sekilde.

Suan hele destege o kadar cok ihtiyacim var ki,kimseyi tanimam etmem burada kimseye birsey yutturup suan kendimi iyi göstermekte degil niyetim,

ama keske derdime derman bulabilsem ve suan genel olarak isteki problemlerimi cözebilsem,aglamaktan mahf oldum,günlerdir uykusuzluktan.

ben yurt disinda yasiyorum ve bazi harfleri türkcede olmasi gerektigi gibi yazamiyorum klavyemden,

veya anlatis tarzim belki farkli olabilir,ama benim sadece demek istedigim neden bu gibi seylere takiliyor?

onca konu aciliyor burada benim yazdigimdan on kat okumasi daha zor olan ve ne denmek istendigi anlasilmayan,

Benim agresif oldugumu beyan etmenize kirildim makarakukara,

cünkü ben dün sabah gececilik isinden gelip buraya konu acarken,ve icinde oldugum duruma destek amacli burada konu acarken dün

yanlista yazmis olabilirim vs.

ve ben sadece sizi anladigim sekile göre size cevap verdim,sonucta dalga gecmedim veya hakaret etmedim,

ama bakin siz suan benim size karsi dün yaklastigimi düsündügünüz uslubun karsiligin vermeye calismiyormusunuz?

demek istedigim sadece: ben bir konu actim ve suan sahiden cok ciddi sorunlarda yasiyorum is yerinde,ama sirf bu sorunum yüzünden degil.

dün iki saat uyku uyudum ve bu gece yine vardiyam vardi,ve bakin ben agresif falan degilim,internet bile olsa sakin olmaya calisirim.

aksine karsidaki aman yanlis anlamasin aman kirilmasin diye suan stresten uyku uyuyamiyorum.

keske sorsanizdida acikca,ya arkadas derdin ne seni anlamiyorum anlat acik ve net bir sekilde.

Suan hele destege o kadar cok ihtiyacim var ki,kimseyi tanimam etmem burada kimseye birsey yutturup suan kendimi iyi göstermekte degil niyetim,

ama keske derdime derman bulabilsem ve suan genel olarak isteki problemlerimi cözebilsem,aglamaktan mahf oldum,günlerdir uykusuzluktan.

Bakınız, Sizin Türkçenize Takılan Ben Değilim..
Sadece Yorumları Okuyunca Anladığımı İzah Ettim..
Sert Tavrınızı Lütfen Benimle Paylaşmayın..

Gece Çalışmak Sizin İçin Lütfen Bir Sunum Olmasın..
Çünkü Bende Gece Çalışıyorum, Üstelik Hamileyim.. :40:
Ben Size Destek Olmaya Çalıştım Köstek Değil..
Sizin Bana Karşı Sert Yorumlarınız da Beni Kırdı..

Daha Fazla Uzatmaya Gerek Yok..
Bence Artık Konunuza Dönünüz..
Umarım Derdinize Derman Olan Üyeler Vardır Aramızda..
Ben Olamadım..

Kalın Sağlıcakla..

Son düzenleme:
Back
X