Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucta zile basmak dedigimi anladiniz degil mi?
evet yani karsilik vermek
zil demek varken niye sil dersin ki.okurken ilk olarak da anlamadım devamını okuyunca anladım![]()
Farkında mısınız Bilmiyorum Ama O Kadar Farklı Şeylerden Bahsediyoruz ki..VİRÜSSaat gibi kurmaya gerek yok olayin temeline inmek ve orada birseyler degistirmek asil mesele
özgüveni gelistirmek.
insan yasadikca görüp ögreniyor ve kendini yenileyebilir.
ögrenmenin yasi yoktur.
ve evet kendini sevip saymayida insan ögrenebilir,ama istemek gerek!
insan isterse büyük degisimler elde edebilir.
kapali gözlerle dünyaya bakip sabit fikirli olunursa evet belki 7 de neyse 70 dede o olunur.
kadina dün cevap veremedim ama eger fikrimi beyan etmeyi ögrenirsem normal bir sekilde kirici olmada, iste o zaman degimis olurum.
ben kendimi bildim bileli kilo sorunum vardir,e o zaman ben diyim amaaan zaten hep kiloluydun sen hic zayif olamazsin,
yok hayir insan dedigim gibi istese negatif yönlerini zamanla pozitife cevirebilir.
ben yurt disinda yasiyorum ve bazi harfleri türkcede olmasi gerektigi gibi yazamiyorum klavyemden,
veya anlatis tarzim belki farkli olabilir,ama benim sadece demek istedigim neden bu gibi seylere takiliyor?
onca konu aciliyor burada benim yazdigimdan on kat okumasi daha zor olan ve ne denmek istendigi anlasilmayan,
Benim agresif oldugumu beyan etmenize kirildim makarakukara,
cünkü ben dün sabah gececilik isinden gelip buraya konu acarken,ve icinde oldugum duruma destek amacli burada konu acarken dün
yanlista yazmis olabilirim vs.
ve ben sadece sizi anladigim sekile göre size cevap verdim,sonucta dalga gecmedim veya hakaret etmedim,
ama bakin siz suan benim size karsi dün yaklastigimi düsündügünüz uslubun karsiligin vermeye calismiyormusunuz?
demek istedigim sadece: ben bir konu actim ve suan sahiden cok ciddi sorunlarda yasiyorum is yerinde,ama sirf bu sorunum yüzünden degil.
dün iki saat uyku uyudum ve bu gece yine vardiyam vardi,ve bakin ben agresif falan degilim,internet bile olsa sakin olmaya calisirim.
aksine karsidaki aman yanlis anlamasin aman kirilmasin diye suan stresten uyku uyuyamiyorum.
keske sorsanizdida acikca,ya arkadas derdin ne seni anlamiyorum anlat acik ve net bir sekilde.
Suan hele destege o kadar cok ihtiyacim var ki,kimseyi tanimam etmem burada kimseye birsey yutturup suan kendimi iyi göstermekte degil niyetim,
ama keske derdime derman bulabilsem ve suan genel olarak isteki problemlerimi cözebilsem,aglamaktan mahf oldum,günlerdir uykusuzluktan.