- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi meryemim40
-
hayatım takılma boşver cevap bile yazma senin derdin sana yeter sen gene usturuplu yazmışsın herşeyibosverin ugrasmayin bazi kisiler derdime ortak olmak yardim etmek yerine dul yazdin noktalama isareti yapmadin ben burda helak olmusken inanin onlarin derdi dusundurdu beni bosverin sizde
keske diger kisiler ters yorum yazmasada acsam ama onlara aciklama yapaktan kendi derdimi anlatamiyorummeryem konu kapansa da yeni konu aç lütfen
insallah tesekkur ederim kocam olacak aradi kizimin sesini duyum diye hayir sen bunu haketmiyosun dedm birazdan aricam aciklicam herseyi dedi gorumcemin kizi lise 1 e gidiyo o biliyoms artik oylesine tiskndimki o pisliklerden nefret ediyorumhayatım takılma boşver cevap bile yazma senin derdin sana yeter sen gene usturuplu yazmışsın herşeyi
ben olsam daha neler neler yazardım ..
şuan sakin olmaya çalış basit bi olay değil elinde değil biliyorum ama bebeğini düşünmen lazım gerekirse şu bitkisel sakinleştiricilerden al pasiflora gibi ..
eşinde kadında suçlu bence.. kocanında aklı başında olması gerekirdi kaç yaşında adam ne işin var gül gibi evin yuvan varken başka kadınların yanında..
evi sen terketme çocukların var sen niye gidiyosun bırak o defolup gitsin ev kira mı kendinizin mi bilmiyorum ama gerekirse anahtarı değiştir giremesin eve
o kadınlada muhatap olma iyice gerilirsin çatlak birine benziyor sinirlerini hoplatır iyice.. çocuğuna zarar vermekle tehdit etmiş bide psikopat dava aç onada..
Allah yardımcın olsun buda bi imtihan kardeşim sabret sabrın sonu selamettir
insallah tesekkur ederim kocam olacak aradi kizimin sesini duyum diye hayir sen bunu haketmiyosun dedm birazdan aricam aciklicam herseyi dedi gorumcemin kizi lise 1 e gidiyo o biliyoms artik oylesine tiskndimki o pisliklerden nefret ediyorum
bide boyleleri var tabi gercekten anlamiyorum sizi okumayin lutfen rica ediyorum konumu iyi degilim ve size tek tek aciklama yapiyorum
amiin o kadar kotuyum ki 4 de okuldan geliyo gidip afern yiktin yuvami dicem hepiniz rahata erin dicemYok artık görümcenizin kızı biliyormuymuş allah hepsinin belasını versin gerçekten şu kadına yaşattıklarına bakın yaa
Ya da belki de birileri derdiniz yerine bunları sürekli size diyerek sizin böyle cevap vermenizi sağladı.. diyeceksiniz herhalde eksik olmuşSiz benim yazdığımı ti'ye alma gibi birşey anlamissiniz sanırım . Bide böyleleri var tabi diye de show yapmak istemişsiniz ayıp gerçekten.ilk yazdiginizdan ve Yorumunuzdan anlaşıldığı üzere fevrisiniz .Allah yardımcınız olsun bir an önce düzlüğe cikarsiniz inşallah
insallah tesekkur ederim kocam olacak aradi kizimin sesini duyum diye hayir sen bunu haketmiyosun dedm birazdan aricam aciklicam herseyi dedi gorumcemin kizi lise 1 e gidiyo o biliyoms artik oylesine tiskndimki o pisliklerden nefret ediyorum
Neyi aciklayacakmisinsallah tesekkur ederim kocam olacak aradi kizimin sesini duyum diye hayir sen bunu haketmiyosun dedm birazdan aricam aciklicam herseyi dedi gorumcemin kizi lise 1 e gidiyo o biliyoms artik oylesine tiskndimki o pisliklerden nefret ediyorum
amin insallah gorumcem ne karar verirsen arkandaym esmden icinde onla konuscam defolsun gitsin baya biseyler soyledi ona karsi buraya yazamicam ama asla esimi affetmicem affedemem yapamam kendime cocuklarima o kadar dagildim ki gozume baknca icim kipir kipr olurdu simdi araynca kan akiyo gozlerimdenAllah boyunu pozunu devirsin onların bu ne vicdansızlık bu ne terbiyesizlik sen sen ol herzaman hakkını ara ailenide çağır yanına gelip destek olsunlar sana hemen biran önce ayrılmaya bak şu pislik heriften .allahım sana çocuklarına yardım eylesin
amin insallah gorumcem ne karar verirsen arkandaym esmden icinde onla konuscam defolsun gitsin baya biseyler soyledi ona karsi buraya yazamicam ama asla esimi affetmicem affedemem yapamam kendime cocuklarima o kadar dagildim ki gozume baknca icim kipir kipr olurdu simdi araynca kan akiyo gozlerimden
inanmıyorum ya görümcenizin kızıda mı biliyormuşş .. bunlar iyice işi ilerletmiş ozaman ahlaksızlarrrinsallah tesekkur ederim kocam olacak aradi kizimin sesini duyum diye hayir sen bunu haketmiyosun dedm birazdan aricam aciklicam herseyi dedi gorumcemin kizi lise 1 e gidiyo o biliyoms artik oylesine tiskndimki o pisliklerden nefret ediyorum
inanmıyorum ya görümcenizin kızıda mı biliyormuşş .. bunlar iyice işi ilerletmiş ozaman ahlaksızlarrr
daha ne açıklicakmış acaba düşünüyor şuan ne yalan bulsam diye
kesin o beni ayarttı şeytana uydum beni rahatsız ediyordu sürekli falan diyip kadının üstüne atacak suçu
kendisi sütten çıkma ak kaşık gibi anlatacak..
inanma canım boşan veya boşanma diyemem sana ama inanmış gibi yapma sakın o rahatlığı ona verme ayrılmasan bile 2 gün sonra tekrar yapcak çünkü
dua et canım bol bol sakin olmaya çalış insan stresliyken canıda bişey istemiyor ama yemeğini falan aksatma bak bebeğin için tamam mı
inanmıyorum ya görümcenizin kızıda mı biliyormuşş .. bunlar iyice işi ilerletmiş ozaman ahlaksızlarrr
daha ne açıklicakmış acaba düşünüyor şuan ne yalan bulsam diye
kesin o beni ayarttı şeytana uydum beni rahatsız ediyordu sürekli falan diyip kadının üstüne atacak suçu
kendisi sütten çıkma ak kaşık gibi anlatacak..
inanma canım boşan veya boşanma diyemem sana ama inanmış gibi yapma sakın o rahatlığı ona verme ayrılmasan bile 2 gün sonra tekrar yapcak çünkü
dua et canım bol bol sakin olmaya çalış insan stresliyken canıda bişey istemiyor ama yemeğini falan aksatma bak bebeğin için tamam mı
genelde erkeklerin tavrı öyle oluyor ben suçsuzum havalarına giriyorlar ya ondan öyle dedim canımo beni ayarttı der mi ki kadın demiş ya kocana sahip çıksaydın diye. meryem sen sakin ol. görümcenin kızı biliyosa görümce de biliyordu kayınvaliden de.
hepinizden allah razi olsun cok sagolun gorumcem geldi cok sinirli suan kardesyle konscak barsma asla bosansanda yanindayim dedi onu da mahvedecem o degl sen onemlisin dedi gorumcemn kizina 2 cift sozum var esimde ariyo aciklicam su bu arama beni vazgectim senin benden gectigin gibi dedim ariyo acmiyorm
gelmesn asla gelsede ne kizmi ne beni gorurgörümcenin haberi yoksa kızının nasıl var anlamadım. acaba kız mı aracı oldu. kocan kendi telefonunu o kadına yollaması için yeğenini aracı yapmış olabilir mi? ailesinin senin yanında olması iyi. herkes resti çeksin görsün gününü. akşama gelecek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?