- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
cok tesekkur ederim yorumun icin derdimle ugrasirken bi yandan burdakilere dul dememi anlatiyorum yoruldum artikYaa gerçekten şu konu açan konu sahiplerini çıldırtıp hem ban yemelerine hem konuyu kapattırmak zorunda kalanlara öyle sinir oluyorumki
Yahu kadın kaç defa izah etti lastik gibi uzattınız bir dul kelimesine şimdi rahatlayın hadi bakalım
cok tesekkur ederim yorumun icin derdimle ugrasirken bi yandan burdakilere dul dememi anlatiyorum yoruldum artik
iyi degilim gercekten insallah kendi pisliklerinde bogulurlar benden ne onlara nede o pislige hayr var artik cocuklarimin yuzune hasret birakcam beni mahvettilerTakılmayın o yorumlara
Bebeğinizi düşünün ve lütfen sakin olup öyle adımlar atın allah yardımcınız olsun.
Kardesim sen bosver onlari her konuda oyleleri cikiyor gormezden gel o uyeleri oylr bir seçenek var sen yablis konusmadin dul diye bir kelime var kadinda dul yani bunda yanlis bir sey yok kahramanlik yapmaya calisiyorlarkac kere artniyetle soylemedim dememe ragmen dul demek ayip soyle boyle burda derdimizi anlatamicazmi biz bi kelimeye takildiniz cok yazik artik derdimizi paylasamicaz
dul halyle soyle boyle yapti demedin sadece durumunu belirttim herkeze ayri bi aciklama yapiyorum gercekten sizlere degil lafim tabikiKardesim sen bosver onlari her konuda oyleleri cikiyor gormezden gel o uyeleri oylr bir seçenek var sen yablis konusmadin dul diye bir kelime var kadinda dul yani bunda yanlis bir sey yok
Hayir aciklama yapmak zorunda degilsin begenmeyen yorum yapmasin bu kadar basit begeni almak icin sacmaliyolar birak govde gosterisi yapanlarla ugrasmadul halyle soyle boyle yapti demedin sadece durumunu belirttim herkeze ayri bi aciklama yapiyorum gercekten sizlere degil lafim tabiki
bide boyleleri var tabi gercekten anlamiyorum sizi okumayin lutfen rica ediyorum konumu iyi degilim ve size tek tek aciklama yapiyorumNoktalama işaretleri kullanmayı dene hiçbirşey anlamadım
Sacmalama al parasinj baska kadinlarla yiuecegine cocuklarina harcamis olursunoylesine yorgunumki dunya basima yikildi resmen sevdigin adam guvendigim adam bana hic bi zaman beklemedigim seyi yapti bunun donusu yok iki gunde yiprandim aglamaktan helak olmus durumdayim su bile bogazimdan takir takir geciyo gecmiyo daha dogrusu o adam ozur diliyo guvenm sevgim saygim kalmadi aslada geri gelmicek bunlar ben cok sevmistim onu yas farkimiza ragmen aileme istyorum dedm ama o nabti beni yuz usti birakti allahtan dilegim kendi pislignde bogulsun dermansiz dert versin allah ben onun gozune bakarken kiyamazken o bana boyle yapti ne nafaka ne bir esya copuni istemiyorum karnimdakinede yanimdaki evladima da bakrim insallah ailem yanimda her kararimda donusu yok artik
Çok zor bir dönemden geçiyorsun ve eşinin yaptıkları kabul edilebilir seyler değil sonuna kadar haklısın ancak burda belirttiğin bir konuda takıldım ..çocuklarına hasret kalacak demişsin ama çocukların babalarına ihtiyacları var ,sen görüşmek zorunda değilsin ama çocuklar babalarını görüp bir kaç saat de olsa vakit geçirmeliler ..iyi degilim gercekten insallah kendi pisliklerinde bogulurlar benden ne onlara nede o pislige hayr var artik cocuklarimin yuzune hasret birakcam beni mahvettiler
evet oda var tabi ama ondan gelcek hayir istemiyorm oylesine nefret ettimki aglayark yaziyorum gercekten cok kotuyum hamile oldugmu unuttum resmenSacmalama al parasinj baska kadinlarla yiuecegine cocuklarina harcamis olursun
Hayir aciklama yapmak zorunda degilsin begenmeyen yorum yapmasin bu kadar basit begeni almak icin sacmaliyolar birak govde gosterisi yapanlarla ugrasma
oylesine yorgunumki dunya basima yikildi resmen sevdigin adam guvendigim adam bana hic bi zaman beklemedigim seyi yapti bunun donusu yok iki gunde yiprandim aglamaktan helak olmus durumdayim su bile bogazimdan takir takir geciyo gecmiyo daha dogrusu o adam ozur diliyo guvenm sevgim saygim kalmadi aslada geri gelmicek bunlar ben cok sevmistim onu yas farkimiza ragmen aileme istyorum dedm ama o nabti beni yuz usti birakti allahtan dilegim kendi pislignde bogulsun dermansiz dert versin allah ben onun gozune bakarken kiyamazken o bana boyle yapti ne nafaka ne bir esya copuni istemiyorum karnimdakinede yanimdaki evladima da bakrim insallah ailem yanimda her kararimda donusu yok artik
Sen aglama o agkasin rezil. Onu aglatacak duruma dusur. Nafakani da alacaksjn tabiki babalarinin parasi cocuklarina kullanirsin baskalariyla yiyecegine bir ise yarasinevet oda var tabi ama ondan gelcek hayir istemiyorm oylesine nefret ettimki aglayark yaziyorum gercekten cok kotuyum hamile oldugmu unuttum resmen
kizim 1 bucuk yasinda babasina inanilmaz derecede duskun babasiyla uyurdu uyanrdi oynardi lavaboya gitse kapisinda aglardi ama o bunlari hak gordu bize kizimi dusunmedi bebegimizi dusunmedi cocuklarimn boyle bi babalari olmasa daha iyiÇok zor bir dönemden geçiyorsun ve eşinin yaptıkları kabul edilebilir seyler değil sonuna kadar haklısın ancak burda belirttiğin bir konuda takıldım ..çocuklarına hasret kalacak demişsin ama çocukların babalarına ihtiyacları var ,sen görüşmek zorunda değilsin ama çocuklar babalarını görüp bir kaç saat de olsa vakit geçirmeliler ..
evet onu karakola sikayet edicem etttig kufurler tehtitler pesini birakmicamBurda katılmıyorum sana ne demek hiç bir şeyini almicam sen uğraşma zaten iyi bir avukat bul o her şeyi halleder diğer kadına da dava açma hakkin var sana yaptıkları kar kalmasın .
Hamile bir kadin aldatilmis agliyir yazdiklarinizi bir donup okuyun hic vicdan kalmamis benim terbiyem de kapasitemde allaha sukur oldukca fazlaTerbiyenizi takinin lütfen . Sacmalamak falan ne demek? Biz derdimizi gayet düzgün anlatıyoruz, kimseye hakaret etmeden. Siz de elestirirken terbiyenizi takinin. Insan kapasitesinin yetemedigi yerde agresiflesir ve saldırganca konusur, uslubunuzun nedeni buysa da kapasitenizi gelistirmenizi oneririm.
bosverin ugrasmayin bazi kisiler derdime ortak olmak yardim etmek yerine dul yazdin noktalama isareti yapmadin ben burda helak olmusken inanin onlarin derdi dusundurdu beni bosverin sizdeHamile bir kadin aldatilmis agliyir yazdiklarinizi bir donup okuyun hic vicdan kalmamis benim terbiyem de kapasitemde allaha sukur oldukca fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?