cok ama cok kotuyum

Isim bu.

bir cocugm var 2. hamileyim insallah

Allah yardımcınız olsun. çok zor bu durumla başetmek. Boşanmak daha kolay, affedince paranoyak oluyor insan güvenin olmadığı yerde hiçbişey olmuyor sadece kendinize eziyet ediyorsunuz. Allah çocuklarınızın yüzüne baksın en hayırlı olanı nasip etsin umarım.

ne fark eder dul bekar. kadın aldatılmış gelmiş yardım istiyor demediklerini bırakmamışlar. günlük hayatta böyle tabir edilir komşunun boşanmış bekar kızı denmez komşunun dul kızı denir.

işte bilinçlendikçe denmeyecek. ben polemik yaratmıyorum, sizi aydınlatmaya calısıyorum, lutfen farklı algılamayın, konu sahibine de kızmıyorum, ben konuya yorum yapan ve bizlere cahil, issiz diyerek hakaret edenlere yönelik tekrar acıklama geregi hissettim. konu sahibi tekrardan gecmis olsun. herkese iyi günler.

gecmis mesajlarımı size acıklamak zorunda degilim, siz elestirecekseniz önce okumak zorundasınız ama. ilk önce bakın bakalım bir ben konu sahibinin durumuna neler yazmısım, daha sonra elestirin. iyi günler.

gecmis mesajlarımı size acıklamak zorunda degilim, siz elestirecekseniz önce okumak zorundasınız ama. ilk önce bakın bakalım bir ben konu sahibinin durumuna neler yazmısım, daha sonra elestirin. iyi günler.

İyi günler, hoşçakalın.

kizla konustum evet bosanmicam anlamini cikarmaniz ne kadar tuhaf sana yazili kagit gonderimmi

neresi tuhaf ?
habire ya siz ya kv nz kadının kapısına gidiyorsunuz madem boşanacaksınız kadınla muhattap olmadaki amaç nedir ?

yazılı kağıttan banane ister boşanın ister boşanmayın sizin bileceğiniz iş.. ama hani bu sabahda gidecektiniz ya gittiniz mi merak ettim.

gittim canim dur yemin edim sana bide namaz kilim inanirmisin o zaman gittim gereken evraklari aldik avukat tutmamiz gerekiyomus 2 de randevum var tekrar gidip avukatla goruscem

Vallahi ağzınız bal yesin +1

Yaa gerçekten şu konu açan konu sahiplerini çıldırtıp hem ban yemelerine hem konuyu kapattırmak zorunda kalanlara öyle sinir oluyorumki

Yahu kadın kaç defa izah etti lastik gibi uzattınız bir dul kelimesine şimdi rahatlayın hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…