- Konu Sahibi meryemim40
-
ya arkadaşlar işiniz mi yok. kadın perişan durumda sizin tartıştığınız duruma bak. öyle dese ne olur demese ne olur. meryemim40 a yardım etmeli biraz da olsa derdini paylaşmalıyız. öncelik bu olmalı. herkesin kendi görüşü. doğru ya da yanlış çok da önemli değil şu an. arkadaşa fikir vermeli yol göstermeliyiz.
canım benim acele etme. biraz sakin olmaya çalış. bi bekle. kimseyle yüz göz olma. önce düşün biraz ne yapmak istediğine karar ver. kv ye de söylemekle iyi yapmışsın bence. haberi olsun. iyi görmüş geçirmiş biriyse illa ki bi faydası olur. tamam oğlu çocuk değil şikayet ediyoruz ama yediği nanelerden haberi olsun. suçun büyüğü sen hamileyken sana bunu yapan o herif bozuntusunda. önce onun ifadesini al. ha takmıyorsa seni delillerini topla davanı aç. Allah yardımcın olsun...
Isim bu.
yorum yapmıycam. bir polemiğe daha gerek yok. insan konu açıp derdini de paylaşamıycak artık...
bir cocugm var 2. hamileyim insallahMeryem iki çocuklu ve karnında da bir bebegin var nasıl olacak bu boşanma.anlik sinirle fevri kararlar verme.bosanma demiyorum ama kendi ve çocukların menfaati için maddi olarak haklarini al.esinden gelen hata ettim mesajlarini delil olarak sakla.esin kadınlarla neler yaşamış sana doğrusunu anlatsın yalan söyleyip birşeyler saklarsa o evlilikten hayir gelmez.
Adam hamile karısını elin kızıyla aldatıyor kadıncağız çılgına dönmüş burada millet dul kime denire takmış! Hepiniz TDK'da çalışıyorsunuz anladık ee sonuç??
Binlerce sonuctan yalnizca bir tanesi;
http://m.haberler.com/agabeyinin-kiz-arkadasini-biz-dul-kadin-almayiz-8429656-haberi/
Binlerce sonuctan yalnizca bir tanesi;
http://m.haberler.com/agabeyinin-kiz-arkadasini-biz-dul-kadin-almayiz-8429656-haberi/
ne fark eder dul bekar. kadın aldatılmış gelmiş yardım istiyor demediklerini bırakmamışlar. günlük hayatta böyle tabir edilir komşunun boşanmış bekar kızı denmez komşunun dul kızı denir.
Öncelikle konuya takılsanız biraz, öncelikle bu arkadaşa destek olup sonra diğer safhalara geçseniz.
Haklı yanlarınız var ama yeri bu konu değil.
"Ekmek bulamazsanız pasta yiyin " dedi. Ama pasta yiyin dedi yaaa, kısmına takılacağınıza, öncelikle ekmek bulalım o zmn diye uğraşsanız.
gecmis mesajlarımı size acıklamak zorunda degilim, siz elestirecekseniz önce okumak zorundasınız ama. ilk önce bakın bakalım bir ben konu sahibinin durumuna neler yazmısım, daha sonra elestirin. iyi günler.
kizla konustum evet bosanmicam anlamini cikarmaniz ne kadar tuhaf sana yazili kagit gonderimmi
gittim canim dur yemin edim sana bide namaz kilim inanirmisin o zaman gittim gereken evraklari aldik avukat tutmamiz gerekiyomus 2 de randevum var tekrar gidip avukatla goruscemneresi tuhaf ?
habire ya siz ya kv nz kadının kapısına gidiyorsunuz madem boşanacaksınız kadınla muhattap olmadaki amaç nedir ?
yazılı kağıttan banane ister boşanın ister boşanmayın sizin bileceğiniz iş.. ama hani bu sabahda gidecektiniz ya gittiniz mi merak ettim.
Ne kadar gereksiz yorumlar var.
"Dul" kelimesi kullanilan bir şey.
Eşi ölmüş kadına dul denir.
Hatta benim anneannemin kimliğinden medeni hali dul yazıyor.
Dul deyince o*...u lafı mı akıllara geliyor.
O an sinirle kadın dul demiş konu sahibi.
Bekar deseydi bosanmis deseydi sorun yok dul demesi sorunn olmuş. Aynı b*kun sarısı bir sey farketmiyor.
Kadin dul zaten dul kadın böyle böyle yapar dese hadi anlarız yorum yaparsın.
Cahilden bol ne var.
Muhalefet parti gibi işsiz ve ortalığı karıştıranlar bravo.
gittim canim dur yemin edim sana bide namaz kilim inanirmisin o zaman gittim gereken evraklari aldik avukat tutmamiz gerekiyomus 2 de randevum var tekrar gidip avukatla goruscem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?