- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi meryemim40
-
O kadın dul kelimesinden cok daha fazla seyi hakediyor da...neyseeHanimefendi, bilincdisi denen bir kavram vardir. Biz istemesek de bu kavram kendini sozlerle, davranislarla yansıtır. Kadinlarin bu şekilde cinsiyetci bir dille sifatlandirilmasini yanlis buluyorum. Sinirli olmasi bu kelimeyi kullanmasini haklı cikaramaz.
Ayni zamanda diger kadini hakli buldugum anlamina da gelmez bu. Kesinlikle insanlik vasıflarıni kaybetmis, ahlaksiz bir kadin. Ama bunun dulu, evlisi yok işte, onu belirtmek istedim orada.
Biraz empati yapmaya davet ediyorum siziEvet buna takildim??
Herkesin hassasiyet noktalari farklidir. Ayni düşünüp tepki vermek zorunda degil kimse. Ayrica daha onceki mesajimda o kadin hakkindaki fikirlerimi de soyledim.
Hayatım ,sen neden özür diliyorsun ki, bence gayet sağlıklı dusunuyorsun.dul kelimesinden daha fazla lafı hakediyor o kadınBende cok sinirliyim hanimefendinin durumuna. saglikli düşünemiyorum kusura bakmayın .
arkamda sukur ama gidip orda kalmak beni boguyo dusunmek bileCok zor durum ya.
Allahim sabir versin.
Off evlenmeden evlilikten sogudum ya.
Evlensemde " ne zman aldatilicam acaba" korkusuyla yasanilirmiki?
Evlenmek istmiyorum..
Ailen arkandami canim?
esimden nefret ediyorm az once baska erkek isimleyle kaydetmis kisiler buldm kadn resmi var tabi yikildim yemin ederim hic beklemezdim su ana kadar yarin gitmem dedm ama sabah toplanp gidip bosanma accamDirek boşan hiç rezillik çıkarma ayrıca kadınla neden ağız dalaşına giriyorsun ki evdekinin kafasına birşeyler geçirseydin
Kv dende sular durulir sinirler gecer diye öyle diyor bence aklinda bulunsun dağılacak yuvamı var sanki resizllik resmen
Biraz empati yapmaya davet ediyorum sizi
O kadın dul kelimesinden cok daha fazla seyi hakediyor da...neysee
arkamda sukur ama gidip orda kalmak beni boguyo dusunmek bile
esimden nefret ediyorm az once baska erkek isimleyle kaydetmis kisiler buldm kadn resmi var tabi yikildim yemin ederim hic beklemezdim su ana kadar yarin gitmem dedm ama sabah toplanp gidip bosanma accam
babannem bizde yoksa gerckten ona yapcagmi bilirdim ama sabah gercekten adliyeye gidip acicam dava bu bir dgil demekki guvenimi yitirdimÖncelikle mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalış.Hem karnındaki hem de yanındaki çocuğunu düşün. Öteki kadına hiçbirşey deme çünkü onun sana sadakat yükümlülüğü yok.Ne yapacaksan eşin olacak azmana yap.
boşanman çok zor galiba,sana tavsiyem eşin işe vs gidince evin anahtarlarını değiştir alma eve.Kayınvaliden de senden tarafmış, istersen onunla da konuş bir süre kafamı dinlemek istiyorum de.çocuklarımın ve kendi sağlığım için doğru karar vermek istiyorumdiye de ekle.bir süre iyice süründür sonra pişmanlığını gördüğünde barış.
Kocana sahip çıksaydın lafı çok itici.Sanki kocan sahipli ev köpeği de bir gün sen kapıyı açık bıraktığın için evden kaçmış da öteki kadın bulmuş sahiplenmiş zavallı hayvanı.
Ek: ben olsaydım eşimi çoktan kapıya koymuştum ya.
Evet canım ben seni anladım ,fakat kadın tehditler savururken,ve konu sahibi aldatilmisken sinirle söylenmiş bi hitab sekli.bu kadar takilmayalim.baska bi konu olsa tamamEvet dogru, bakin kendiniz soylediniz. Su an soyleyemesek de kadının ahlaksizligiyla ilgili ayni kelimeleri geciriyoruz icimizden degil mi?
Fakat "dul olmak" o icimizden gecirdigimiz keliemelerle ayni kefeye konmamali. Evet kadin gercekten ahlaksiz, terbiyesiz fakat bu durumlarin dullukla hicbir ilgisi yok.
Demek istedigimi anlamissinizdir.
bends sirf o laflari icin onu oldurmek istedim aldatti esim evet o pislikde cezasini cekecek yarin gitcem artik umrumda degilBüyük konuşmasın kimse. Ben olsam o kadını öldürür kıyma makinesinden geçirirdim. Açıkça söyliyim. Aldatılma için değil sonrasındaki laflar için. Sen kimsin köpek karnındakini öldürmek iki çocuğunu falan öldürmek hayırdır. Deli sinirlendim.
gerckten yakin olsaydik belki suan karakollik olcaktik onada haddini bildircem esim demicem artik suana kadar gitmem dedim ama guvenm kalmadiRezillik kicasinin yaptiginda. hanimefendi az bile yapmış ..
Biraz empati yapmaya davet ediyorum sizi
Anladim ben zaten H hande_nz bu konuda hak veriyorum.kimseye medeni durumuyla hitab edilmemeli.ama konu sahibi suan aldatılmış hamile ve bebegi için ölüm tehditi alıyor .simdi kadın bunu mu düşünsün .baska konu olsa tamam takiliriz bunlara ama burda daha büyük sorunlar varbakın durum gerçekten çok kötü, burada sanıyorum hepimiz hemfikiriz. H hande_nz sadece bir uyarıda bulunmuş, bunlar gerçekten dikkat edilmesi gereken şeyler. burada hepimiz kadınız ve hiçbir kadını medeni durumuyla yargılayamayız. bir gün anlaşamayıp hepimiz boşanabiliriz, "dul kadın" diye bahsedilmesi güzel bir şey mi? sizin sıfatınız bu olmalı, siz olmalısınız. sanıyorum H hande_nz de bunu anlatmaya çalışmıştı.
babannem bizde yoksa gerckten ona yapcagmi bilirdim ama sabah gercekten adliyeye gidip acicam dava bu bir dgil demekki guvenimi yitirdim
Boşanmayı gerçekten düşünüp istiyorsan lütfen kendi başına açma davayı.Bir avukattan yardım al ki ,haklarını mümkün mertebe alasın. Bir de mümkünse doktora gitmeni tavsiye ederim.babannem bizde yoksa gerckten ona yapcagmi bilirdim ama sabah gercekten adliyeye gidip acicam dava bu bir dgil demekki guvenimi yitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?