cok ama cok kotuyum

O kadın dul kelimesinden cok daha fazla seyi hakediyor da...neysee

Bende cok sinirliyim hanimefendinin durumuna. saglikli düşünemiyorum kusura bakmayın .
Hayatım ,sen neden özür diliyorsun ki, bence gayet sağlıklı dusunuyorsun.dul kelimesinden daha fazla lafı hakediyor o kadın

Son düzenleme:
Cok zor durum ya.
Allahim sabir versin.
Off evlenmeden evlilikten sogudum ya.
Evlensemde " ne zman aldatilicam acaba" korkusuyla yasanilirmiki?
Evlenmek istmiyorum..

Ailen arkandami canim?
arkamda sukur ama gidip orda kalmak beni boguyo dusunmek bile
esimden nefret ediyorm az once baska erkek isimleyle kaydetmis kisiler buldm kadn resmi var tabi yikildim yemin ederim hic beklemezdim su ana kadar yarin gitmem dedm ama sabah toplanp gidip bosanma accam

Biraz empati yapmaya davet ediyorum sizi

bakın durum gerçekten çok kötü, burada sanıyorum hepimiz hemfikiriz. H hande_nz sadece bir uyarıda bulunmuş, bunlar gerçekten dikkat edilmesi gereken şeyler. burada hepimiz kadınız ve hiçbir kadını medeni durumuyla yargılayamayız. bir gün anlaşamayıp hepimiz boşanabiliriz, "dul kadın" diye bahsedilmesi güzel bir şey mi? sizin sıfatınız bu olmalı, siz olmalısınız. sanıyorum H hande_nz de bunu anlatmaya çalışmıştı.

O kadın dul kelimesinden cok daha fazla seyi hakediyor da...neysee

Evet dogru, bakin kendiniz soylediniz. Su an soyleyemesek de kadının ahlaksizligiyla ilgili ayni kelimeleri geciriyoruz icimizden degil mi?

Fakat "dul olmak" o icimizden gecirdigimiz keliemelerle ayni kefeye konmamali. Evet kadin gercekten ahlaksiz, terbiyesiz fakat bu durumlarin dullukla hicbir ilgisi yok.

Demek istedigimi anlamissinizdir.

Büyük konuşmasın kimse. Ben olsam o kadını öldürür kıyma makinesinden geçirirdim. Açıkça söyliyim. Aldatılma için değil sonrasındaki laflar için. Sen kimsin köpek karnındakini öldürmek iki çocuğunu falan öldürmek hayırdır. Deli sinirlendim.

çok zor, ancak tahmin edebiliyorum. olur da maddi durumunuz yoksa bulunduğunuz ilin barosundan adli yardım alabilirsiniz veya kadın dernekleri de hukuki yardımda bulunuyorlar. kadına da dava açabilirsiniz eğer mesaj vs. kanıt varsa

babannem bizde yoksa gerckten ona yapcagmi bilirdim ama sabah gercekten adliyeye gidip acicam dava bu bir dgil demekki guvenimi yitirdim

Evet canım ben seni anladım ,fakat kadın tehditler savururken,ve konu sahibi aldatilmisken sinirle söylenmiş bi hitab sekli.bu kadar takilmayalim.baska bi konu olsa tamam

bends sirf o laflari icin onu oldurmek istedim aldatti esim evet o pislikde cezasini cekecek yarin gitcem artik umrumda degil

Kocanda ne gördü de "sahip çık" dedi acaba..
Kız ayrı kocan ayrı suçlu. Hatta kocanın rahatlığı beni rahatsız etti en çok...

Sadakat sozunu verip, o deftere imza atan esiniz. Esinizin size ve cocuklariniza yukumlulukleri var.

Maalesef "dul" seklinde tanimladiginiz komsunun sanki namussuzluk yapip, evli adami ayartma potansiyeli varmis her dul boyle yapar gibi bir algi olusmus. Kocanizi bunun sonrasinda kv nizle aklarsiniz el birligiyle.

Anladim ben zaten H hande_nz bu konuda hak veriyorum.kimseye medeni durumuyla hitab edilmemeli.ama konu sahibi suan aldatılmış hamile ve bebegi için ölüm tehditi alıyor .simdi kadın bunu mu düşünsün .baska konu olsa tamam takiliriz bunlara ama burda daha büyük sorunlar var

babannem bizde yoksa gerckten ona yapcagmi bilirdim ama sabah gercekten adliyeye gidip acicam dava bu bir dgil demekki guvenimi yitirdim

eger gercek niyetiniz buysa sizi tebrik ederim. üstelik bu durumları kanıtladıgınızda tazminat hakkınız olacak ve her halde cocugunuzun velayeti size verilecek. esinize verebileceginiz en büyük ceza bu olurdu.

kocam o pislik benim icin bitti inanin oldurmek istyorum suan onu yarin cekip gidicem hemen yarin dava accam kv ye gidip senin oglunun ilk isi degil dicem ister anlasin ister anlamasn artik kimsenin poposuni pispislicak durumda degilim beni mahvetti ama uyuyo uaziklar olsn ona

Boşanmayı gerçekten düşünüp istiyorsan lütfen kendi başına açma davayı.Bir avukattan yardım al ki ,haklarını mümkün mertebe alasın. Bir de mümkünse doktora gitmeni tavsiye ederim.
Hakkında hayırlısı olsun.

pişkinliğe bak ya pislikler nasil bir ortamda nasil insanlarin icinde yasiyorsunuz siz kadin ayri kaynana ayri kocan ap ayri bi piskin bosa gitsin o kadinda anca senin artiginla yetinsin pislik seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…