- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Şu şekilde dengesizlik yapan bi adamın nesini özlüyorsun allasen.biraz ara vermek istedğini söyledi ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz
En azından ölmediğini öğrenmişsiniz artık, bence adam evli olabilir.Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destel alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
Her zaman özledinmi mesaj at taraftarıyım içinde kalmaktansa at mesajını olursa olur olmazsa olmaz en azından ilerde keşke kalmasın içinde.Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destel alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
O hiç belli olmaz, eşim benimle evlendiğinde 23 yaşındaydı.evet ölmemiş mune hanım, ama 24 yaşında ve evli olma ihitmali düşük değil mi?
Hayır Miss, netten tanışıyorlar sadece ve mazileri de eski değil 2 aylık mevzu.Anlayamadım daha önce hiç buluşmadınız mı?
evet kendimi yiyip bitirmektense mesaj atmak daha iyi bir fikir.Her zaman özledinmi mesaj at taraftarıyım içinde kalmaktansa at mesajını olursa olur olmazsa olmaz en azından ilerde keşke kalmasın içinde.
Ablacım kimlik mi gördün nerden biliyorsun 24 oldugunu ayrıca belki 30 ama 24 dedi sanaevet ölmemiş mune hanım, ama 24 yaşında ve evli olma ihitmali düşük değil mi?
evet kendimi yiyip bitirmektense mesaj atmak daha iyi bir fikir.
hahaha yok biraz daha düşünmem lazım henüz cesaretimi toplayamadım.Kız ne çabuk karar verdin. Bari mesaj atcam gaz verin diye konu açaydın
Kaçmak isteyen çoğu erkeğin ortak bahanesi psikolojik sorunları oluyor. İnanmayın. Belki ilişki istemiyordur belki de sizi istemiyordur bu yüzden gitmiştir. İnternette tanıştığınız insanı bu kadar odak noktası haline getirmek çok garip aslında. Buluşma yok bir şey yok. İnterneti kapattığın anda o insan hayatından çıkıyor. Boşlukta olabilir misiniz?Merhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
Ablam evlendiğinde 21 yaşındaydı neden düşük olsun ?evet ölmemiş mune hanım, ama 24 yaşında ve evli olma ihitmali düşük değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?