- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Atmak istiyorsanız atın tabii. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler. Bazı şeyleri yaşayarak deneyimlemek lazım, lafla söyleyince olmuyor.hanımlar mantıklı bakıyorsunuz aslında ama yine de gölüm el vermiyor.
nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz peki olduğuna?Hayatında başkası var unut
Zaten flört bile degilmissiniz yakınlaşma nasıl oldu orasını anlamadım madem arkadaşınız.nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz peki olduğuna?
Sizi önceki konunuzdan hatırlıyorum,bence siz duygusal boşluktan dolayı şu an size en yakın seçeneğe sarılıyorsunuz.Bence her şeyi akışına bırakın bir süre.Zorlamayın.hanımlar mantıklı bakıyorsunuz aslında ama yine de gölüm el vermiyor.
nüfus kagidini mi gordunuz? nasil eminsiniz ? sizinle konusmak icin yasini da size uyduruvermistir. kesin evlidirevet ölmemiş mune hanım, ama 24 yaşında ve evli olma ihitmali düşük değil mi?
Yaz tabi gururun incinsin anca o zaman ha bu beni istemiyormuş diyip yoluna devam edersin çünkü senin kafa yapındakilere ne fikir verilse boş adam istemiyor işte bunu anlamak niye bu kadar zor neyini zorlayacaksın zorla yada sadece senin istemenle olacakmı sanıyorsun yaz ve gör bakalımMerhaba herkese, daha önce biraz bahsetmiştim size ama artık dayanamıyorum.internetten 4 ay önce tanıştığım bir bey vardı.Kendisi benden birkaç yaş büyük seviyeli bir şekilde arkadaş olduk ama benim duygularım ondan çok daha ilerisiydi ve bence o da biliyor.Kendisi gerçekten konuşma tarzı vb. açısından tam bir beyenfendididir,naziktir.mesela o hep ilk mesajı atardı ben atmaya çekinir
dim.ardından biz biraz yakınlaşmaya başladık ve bir kaç sorunumuz oldu ben onu merak ettikçe kaçıyordu.sonra biraz ara vermek istedğini söyledi yani psikolojik destek alıp benim yanımda durması için buna ihtiyacı varmış ve ikimizinde de destek almasını söyledi.bu şekilde ikimiz de yıpranıyormuşuz.bana istediğin zaman yazabilirsin dedi.2 ay oldu ses seda yok arada hesaplarında aktif olduğunu görüyorum.onu çok özledim mesaj atmalı mıyım?
artık bundan başka bir şey düşünemez aldım gece gündüz onu stalklıyorum.
edit: bu arada kendisiyle sadece arkadaşız flört falan da değiliz ama ben ona karşı bir şeyler hissediyorum. o beni normal arkadaş olarak görüyor
''Kimse yedeğini bulmadığı sürece elindekine kötü davranmaz, eğer karşınızdaki sizi ertelemeye başladıysa artık sadece bir seçeneksinizdir.''nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz peki olduğuna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?