Çok ama Çok Özledim , Mesaj Atmalı Mıyım ?

nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz peki olduğuna?
Zaten flört bile degilmissiniz yakınlaşma nasıl oldu orasını anlamadım madem arkadaşınız.
Ben flört olduğunuzu düşünerek aniden bıraktı iletişimi sandım. Böyle durumlarda erkekler ya birden fazla kişiyle görüşüp sizden başka birini tercih eder ve iletişimi bırakır.
Ya da eski sevgili vs. Bir takıntısı vardır ona dönmüştür ve yine iletidimi keser.
Sizin kisi biraz açık kapı bırakmış eğer hayatındaki diğer kişi ile olmazsa size dönmek için. Bahaneler üretmiş.işler yolunda giderse dönmeyecek o yüzden vaktini boşa harcama

Birde sanal dan mi görüştünüz sadece daha önce tanisiyormuydunuz orasını anlamadım. Eğer sadece sosyal medyadan görüşmüş ve oradan tanismissaniz boşuna beklemeyin sizin gibi kaç kişiyle konuşmuştur.

Babam annemle evlendiğinde 20 yasındaymıs. Tabii 90 senelerini simdikilerle karsılastırmamak gerekiyor. Lakin, beyfendi size yolu vermiş. Hic görmediğiniz, yanyana gelmediginiz insanı nasıl özlüyorsunuz? His, doku, duyular bunlar cok önemli seyler.
Hayatında biri vardır.
Ciddi uzun bir iliskisi vardır.
Evlidir.
Yada onun kriterlerine uymamıssınızdır size söylemeden bahane olarak psikolojik sorunlarını bahane ederek yol vermistir.
Sahsi fikrim bence yazmayın.

simdiki erkeklerin kizlari oyaalama veya kenarda yedekte bekletme tekniğide pskolojik sorunlarim var yok ara verelim yok ben donucem oldu he canim tmm oldu ve anlamadiigm sey siz sanirim buluşmadınız bulusmadiginiz bi adami nasil ozluyosunuz insanlar sanalda kendilerini tabiki cok entel bilgili ilgili vs göstericek böyle karman çorman iliskilerle iliski bile yokra ortada kendinizi yormayin

Hic yuzyuze gorusmedigi insanla insan nasil yakinlasir? Orasini bir tek ben mi anlamadim. Biraz yakinladmsma oldu demis de konu sahibi. Anlayan biri aciklama yapabilir mi? Yazisarak mi telefonda mi sex yapmislar? Nasil yakinlasma? Cidden soruyorum.

Bu arada konu sahibi ya yasin cok kucuk ya da cok safsin. Bu adam sadece seninle yazismiyor, baskalari da var. Psikolojik destek alip sonra yazisalim ne demek ayol? Resmen yazistiklarindan seni elemis. Fikrimi soruyorsan hayir yazma.

Adam size hic umut vermemis kibarca uzaklasmis sizden bahanelerle siz takintili birisiniz galiba ozlemek mesaj atmak falan. Adamin sevgilisi esinbiseyi vardir yeni birini bulmustur internetten tanistiginiz kisiye nasil baglaniyorsunuz adama mesaj aticaginiza kendinizi tedavi etmeye calisin

Merak ettim diye geri çekildi ne demek?
Çok mu kıskançlık yaptın?
Yahu bu ortadan kaybolan herifler için kesin evlildir diye yorumlara çok gülüyorum
İlla evli olması gerekmiyor bir adamın iletişimi kesmesi için
Başka biri vardır hoşlandığı
Uyum yakalamadığını düşünmüştür
Belki iş problemi vardır
Odur budur yani
Herkes evli mi bu ülkede ya?
24 yaşında gencecik çocuk ne evliliği ?

Yaz tabi gururun incinsin anca o zaman ha bu beni istemiyormuş diyip yoluna devam edersin çünkü senin kafa yapındakilere ne fikir verilse boş adam istemiyor işte bunu anlamak niye bu kadar zor neyini zorlayacaksın zorla yada sadece senin istemenle olacakmı sanıyorsun yaz ve gör bakalım

nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz peki olduğuna?
''Kimse yedeğini bulmadığı sürece elindekine kötü davranmaz, eğer karşınızdaki sizi ertelemeye başladıysa artık sadece bir seçeneksinizdir.''
Buradaki kimse seni üzmek kırmak için oturup vakit ayırıp bir şeyler yazmaz. Hepimiz iyiliğini düşünüyoruz ve herkesin buna benzer tecrübeleri var, kendi yaşadığımız çevremizdekilerin yaşadıkları. Hiçbir neden belirtmeden konuşmayı kesmiş adam, ne bir tartışma yaşamışsınız ne başka bir şey. Yazarsan egosunu tatmin etmekten başka bir şey yapmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…