- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
canım bişe söylicem bazı insanların eşleri gerçekten evinde misafire tahammül edemiyor zaten seni istemese gelip evinde kalmaz kesin eşinden dolayıdır diye düşünüyorum ben annenler sık gidermı ablana?
kendısıne sıkıntını sıle getrmedıgını sanarak tutumunu garıp buldugumu soyledım .. bak ben mardınde oturuyorurum buraya ocak ayında geldım ve 2 hafta evvel gıttım ılk kez.. 2 ablamda delırdı evlerınde kalmam ıcın.. sankı ben yabancıymısım gıbı ne yedırceklerını ıcıcrceklerını sasırdılar.. yanı empatı yapıyor ve senı kendı yerıme koyarak düşünmeye calısıyorum ..senın yerınde olsam ablanın ustune daha fazla gıderım.. kendısı kabul etmıyosa bıle ettırene kadar tavır koyarrım.. madem sen benı cagırmıyosun sende benım evıme gelme derım.. yanı oturup kendımı yıyecegıme o kendını yesın.
Ablamın hayatta isteyip de elde edemediği herşey benim hayatımda var :44: Sizin bu bakis acinizdan dolayi mesafe koymus olmasin?
Arkadaşlar benim konum ablamla ilgili
Ben evleneli 2 sene oldu ablam şehir merkezinde oturuyor,annemler ise 2 saat uzaklıkta ilçede yaşıyorlar.
Ben 9 ay nişanlı kaldı,2 senedir de evliyim ablam 1 kere olsun evine yemeğe hatta bir kahve içmeye bile çağırmıyor.
Eşimle bayramlarda tatilde 780 km yol tepip memlekete gidiyoruz ablam telefonla hoşgediniz diyor ama buyur etmek hiç yok.
Anneme söyledim artık son gidişimizde üzüntümden ağladım,Annem "hiç olur mu öyle şey sana öyle gelmiştir" diyor.
Biliyorum aramız bozulmasın diye böyle yapıyor.
Ablamın hayatta isteyip de elde edemediği herşey benim hayatımda var,biliyorum ama iki kardeşin arasının bozulması için sebep mi bu?
Artık ben de gidince hiç aramıyorum,hiç buyur etmesini bile beklemiyorum.Ama dünyalar tatlısı iki yeğenim var onları o kadar özlüyorum ki..
Ama ablam iki yazdır çoluğunu çocuğunu toplayıp bana geliyor.Evimin havuzu var tatile gelir gibi kalıp gidiyorlar..
Sizce nasıl davranayım ben mi büyütüyorum anlayamadım ben bu işi.
.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/B]
Arkadaşlar benim konum ablamla ilgili
Ben evleneli 2 sene oldu ablam şehir merkezinde oturuyor,annemler ise 2 saat uzaklıkta ilçede yaşıyorlar.
Ben 9 ay nişanlı kaldı,2 senedir de evliyim ablam 1 kere olsun evine yemeğe hatta bir kahve içmeye bile çağırmıyor.
Eşimle bayramlarda tatilde 780 km yol tepip memlekete gidiyoruz ablam telefonla hoşgediniz diyor ama buyur etmek hiç yok.
Anneme söyledim artık son gidişimizde üzüntümden ağladım,Annem "hiç olur mu öyle şey sana öyle gelmiştir" diyor.
Biliyorum aramız bozulmasın diye böyle yapıyor.
Ablamın hayatta isteyip de elde edemediği herşey benim hayatımda var,biliyorum ama iki kardeşin arasının bozulması için sebep mi bu?
Artık ben de gidince hiç aramıyorum,hiç buyur etmesini bile beklemiyorum.Ama dünyalar tatlısı iki yeğenim var onları o kadar özlüyorum ki..
Ama ablam iki yazdır çoluğunu çocuğunu toplayıp bana geliyor.Evimin havuzu var tatile gelir gibi kalıp gidiyorlar..
Sizce nasıl davranayım ben mi büyütüyorum anlayamadım ben bu işi..[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/B]
bu yazdiklarinizdan sonra ,birde sizi ablanizdan dinlemek lazim..
cok acik ve net sunu soyleyeyim, burda annesi, ablasi, kizkardesi icin her kim ne sebeple olursa olsun, beni kiskaniyor seklinde bir ima'da bulunursa , onun ruh halinin iyi olmadigina,kendi icinde celiskiler yasadigina , sahip olduklarini henuz hazmedememis ,cocuk ruhlu bireyler olarak degerlendiriyorum..
Aile icinde hersey mumkun ancak bunu dunyanin en buyuk sorunuymus gibi, boyle yerlere sere serpe yazmak,kendi ustunlugunuzu kanitlamaya yonelik bir caba gibi gorunuyor ve siz resmen tanimadiginiz insanlardan kendi dengesiz ruh halinize , tasdik ,onay ariyorsunuz..
sizin amaciniz zaten sorununuzu cozmek olsaydi buraya yazmaz , kafanizdaki sorunlari kardesinizle hallederdiniz, cok ayip valla !
Arkadaşım şu yazdıklarından sonra hiçbirşey demeyeceğim sana..bu yazdiklarinizdan sonra ,birde sizi ablanizdan dinlemek lazim..
cok acik ve net sunu soyleyeyim, burda annesi, ablasi, kizkardesi icin her kim ne sebeple olursa olsun, beni kiskaniyor seklinde bir ima'da bulunursa , onun ruh halinin iyi olmadigina,kendi icinde celiskiler yasadigina , sahip olduklarini henuz hazmedememis ,cocuk ruhlu bireyler olarak degerlendiriyorum..
Aile icinde hersey mumkun ancak bunu dunyanin en buyuk sorunuymus gibi, boyle yerlere sere serpe yazmak,kendi ustunlugunuzu kanitlamaya yonelik bir caba gibi gorunuyor ve siz resmen tanimadiginiz insanlardan kendi dengesiz ruh halinize , tasdik ,onay ariyorsunuz..
sizin amaciniz zaten sorununuzu cozmek olsaydi buraya yazmaz , kafanizdaki sorunlari kardesinizle hallederdiniz, cok ayip valla !
Nasıl ya?
Sabah sabah şok oldum!
İnsanlar dertlerini açmak,yazmak,paylaşmak için buraya üye oluyorlar!
Tanımadığınız insanlardan onay almak da ne demek? Hangimiz tanıyoruz ki birbirimizi?
Burada hep birbirini tanıyan insanlar mı dertleşiyor da benim haberim yok?
Bir sıkıntısını paylaşan insana dengesiz demek de ayrı bir komedi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?