- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
ablanızın eşiyle ailenizin tamamının sorunları olduğunu belirmişsiniz
sizin eşinizide sürekli övüyorlarsa
enişteniz istemiyor olabilir
ablanız bu durumu açıklayamıyor olabilir utanıyordur çekiniyordur
herşey olabilir...
ablanızla alakalı olsa kendiside size gelmezdi
bence eniştenizle alakalı
ayrıca davet beklemenizide anlayamadım
ben ablama gitmek istediğim zaman bir kaç gün önceden haber veririm
hafta sonu müsaitseniz gelmek istiyoruz diye
2-2,5 saatlik mesafeden gittiğim için ve ayda yılda bir gitme imkanım olduğu için oda hep kabul eder zaten
Lale sağol canım ne diyeyim,bunu yazarken bunları hiç düşünmemiş olmak ve bunlarla karşılaşmak bu olaydan daha fazla üzdü beni inan..
Ablan senin evine gelirken,eşiyle mi geliyor ? Bu çok önemli.
Sana eşiyle gelmiyorsa,o zaman sorun eşinden kaynaklıdır.Eşiyle ilişkisinde sorun varsa,ailesinin bunu görmesini istemiyor olabilir.Siz oradayken annenlerde fazla kalmaması da bundan olabilir.Belki enişten hor davranıyor,çirkin konuşuyor,ablan da bundan rahatsız oluyordur.Bir de üstelik adam misafir sevmiyorsa,öf pöf ediyorsa ablan çekiniyordur.
Ayrıca senin evin ve imkanların daha iyiyse,ablan kendi evinde seni istediği gibi ağırlayamayacağı için çekiniyor olabilir.
Bence bu kadar üzülme.Ablan seninle görüşmek istemese,senin evine hiç gelmez.
Kendi evine çağırmıyorsa bir çekindiği vardır.Israr edip sorarsan onu zor durumda bırakabilirsin.
belkide eşi ablanı kıskanıyordur senin eşinden var böyle psikopatlar ablanın burnundan getiriyordur onların yanında niye böle konuştun niye güldün herşe olabilir nebilim arkadaşların dediği gibi ablanla değilde eşiyle sanki problem eşi senin eşini sevmiyo olabilir senin eşin zamanında yanlış bi laf etmiş adamcağız ezilmiş olabilir en doğrusu ablanla net açık konuş yoksa olabilirde olabilir
Arkadaşlar benim konum ablamla ilgili
Ben evleneli 2 sene oldu ablam şehir merkezinde oturuyor,annemler ise 2 saat uzaklıkta ilçede yaşıyorlar.
Ben 9 ay nişanlı kaldı,2 senedir de evliyim ablam 1 kere olsun evine yemeğe hatta bir kahve içmeye bile çağırmıyor.
Eşimle bayramlarda tatilde 780 km yol tepip memlekete gidiyoruz ablam telefonla hoşgediniz diyor ama buyur etmek hiç yok.
Anneme söyledim artık son gidişimizde üzüntümden ağladım,Annem "hiç olur mu öyle şey sana öyle gelmiştir" diyor.
Biliyorum aramız bozulmasın diye böyle yapıyor.
Ablamın hayatta isteyip de elde edemediği herşey benim hayatımda var,biliyorum ama iki kardeşin arasının bozulması için sebep mi bu?
Artık ben de gidince hiç aramıyorum,hiç buyur etmesini bile beklemiyorum.Ama dünyalar tatlısı iki yeğenim var onları o kadar özlüyorum ki..
Ama ablam iki yazdır çoluğunu çocuğunu toplayıp bana geliyor.Evimin havuzu var tatile gelir gibi kalıp gidiyorlar..
Sizce nasıl davranayım ben mi büyütüyorum anlayamadım ben bu işi..[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/B]
seni çok iyi anlıyorum.benimde ablam aynı seninki gibi..sürekli ben çağırırım yemeğe kahvaltıya ama kendi hiç çağırmaz..bazen ben ararım sana çaya gelicez diye bi bahane uydurur o akşam için, bidaha da geri dönüp aramaz şu veya bu akşam gelin diye...bende artık hiç aramıyorum..bnmde 2 yeğenim var bende onalrı özlüyorum...allahtan büyük olan arada geliyo sohbet ediyoruz ama küçüğünü çok özlüyorum...hiç anlam veremiyorum ablam neden böle diye :26::26::26::26:
Ablalarınız tembel olmasın ne bileyim hani vardır insan hizmet etmek yorulmak istemez misafir ağırlamakdan hoşlanmız
Canım davet beklemiyoruz kaç kere memlekete geldik diye hevesle aradım,kayınvalideme gideceğim evde yokum diyor,işim var diyor.
Kayınvalidesiyle aynı sokakta oturuyor yani asıl üzülme sebebimiz bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?