cok ama cok yalnizim aci cekiyorum

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
ama neyin yalnizligi bu ? arkadasligin komsulugun, cat kapi gideblicegin , arayinca hadi hazirlan suraya gidiuoz indirim varmis diyebilecegim bir arkadasim yokkk....beni seven bikac eski dost var ama onlar uzak sehirdeler...ve yasadigim.sehirde birturlu dostluk komsuluk arkadaslik bile edinemedim...yasadigim sitede ilk zamanlar vardi slk gorustugum arkadaslar ama sonra araya fesatliklar kiskancluklar girdi iyice basim agridi bunlardan ve kapilari kapattim kimseyle gorusmuyorum binada...ama yalnizligima agliyorum hep...kuzenim bile yok samimi oldugum ...yasitim kuzenlerim var ama onlara 1 saatlik uzak mesafelerdeler ve onlarla da aram limoni galiba...sebebi onlarin vefasizligi...hic arayip sormamalari hal hatir sormamalari..asla yanlisim olmadi biliyorum icim.rahat yoksa ben arardim..ki ben aradim sordum hep ama baktim ben aramasam kimse aramiyor biraktim.bende herkezin yakassini ve biraktigimdan beri slm bile yazan olmadi ...kuzenlerden 2 si cok samimi suan ve ayni sehirde evliler sosyal medyaya resim.koyuyorlar birlikte ve ben resmi gorunce icim ciz ediyir uzun sure moralsiz geziyorum...ben yapayalniz onlar hepbirlikte ve kotu hissettrende beni arayip sormamalari..daha once bunu dile getirdim ama nafile yine aynilar...bende tamamen baglari kestim gorusmuyorum...ama icim.aciyor uzuluyorum ettafimda bi dostum olsa candan gorusebilecegim bende bukadar bunalmazdim inanin ayni ortama girdigim.hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum keske arkadas olsak diye cocuk gibi sanki...hemen laf atiyorum hemen samimi olmaya calisiuorum bu da insanlarda guvensizlik yarayiyor galiba...ama bi bilseler benim gibi dostu cok ihtiyacim var cok yalnizim.arkadaslar cok

Arkadaşlık kurabileceginiz ortamlara girseniz.mesela bir spor kulübü yada bir kurs yada belki çalışsanız. Yalnızlıktan şikayet edip üzülmekle çözülmez bu durum.

Bugünkü arkadaşım yok temalı kaçıncı konu.

Yaş ilerledikçe öyle arkadaşlıklar kalmaz ki

Hadi kalk indirim var dışarı çıkalım muhabbeti öğrenciyken olur

Ama evi olan sorumlulukları olan insanlar günümüz şartlarında bir ay önceden randevulaşıp görüşüyor

Dişçi randevusu aldım oğluma üç hafta sonraya verdi

Randevudan bir hafta sonra arkadaşının annesi kızıma doğum günü yapacağım dedi

Beni de bir hafta kaka bir arkadaşım aradı ona kusura bakma dedim

Dişçiye gidip doğumgününe de geç saatte uğradık

bu yastan sonra arkadaslik eskisi gibi kurulamayacagina uzuluyorum gercek ama bu malesef....nolucak peki hep.boyle yalniz mi olucam...

Ben herkesten hayatının en az bir evresinde bu sözleri duyuyorum keza ben de öyleyim umutsuzluğa kapılmayın yaşinız kac olursa olsun karşinıza iyi insanlar çıkabilir size tavsiye edebileceğim bir şey yok malesef ama en yakın zamanda doğru insanlarla karşılaşmanız dileğiyle

Ben yillardir istiyorum bulamadim .Dost diye birsey yok.

Birkaç soruyla yoruma başlayayım: yaşınız nedir, çalışıyor musunuz? Kimseden sizi aramasını beklemeyin. Herkesin çeşitli meşgalesi var. Öncelikleri var.Çevrenizdekiler, evliyse eşi ve çocuğuna anca vakit ayırabilir.Bekarsa sevgilisiyle çıkmak ister ya da seninle takılmak, konuşmak sıkıyordur. Kendimden de bir şeyler söyleyeyim, belki daha iyi yardımcı olurum. Ben, önceki yıllarda ufak tefek organizasyon yapıp arkadaşları toplardım. Mesela bir gün, pikniğe gidelim dedim, günü ayarladım, kahvaltı ve mangal için organizasyon yaptım. Evli bekar, çoluk çocuk toplandık gittik.Hepsi yine yapalım, çok güzeldi dediler, zaten çok da mutluydular vaktimiz güzel geçti gerçekten. Ama kimseden hadi pikniğe gidelim, diye bir fikir çıkmadı daha. Buna benzer çok organizasyon yaptım. Hepsinde de ay ne iyi oldu, çok iyi oldu kelamları söylendi ama kimse şunu yapalım bunu yapalım diye bir adım atmadı bugüne kadar. Ben de emrivaki yaptığımı, insanları rahatsız ettiğimi düşünmeye başladım. Bu yüzden artık kimseye buluşalım mı, şunu yapalım bunu yapalım mı demiyorum. Onlar da demiyor zaten.Siz de yalnız yaşamayı, yalnız başınıza bir şeyler yapmayı öğrenin.Ben her şeyimi yalnız yapıyorum alıştım artık. Mesela çok sevdiğim tostçuya yalnız gidiyorum, spor salonuna birçok kişi arkadaşıyla ya da grup olarak geliyor ben yalnız gidiyorum, alışverişe de yalnız gidiyorum. Yaz tatillerini ailemle geçiriyorum onun dışında evimde de yalnızım zaten.Kısacası yalnızım.

İnsanlarla hemen samimiyet kurup fazlaca içli dışlı olmak yerine bunu zamana yaymanızı öneririm. Böylece belki daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Şartlarınızı bilmiyorum ancak kurslara ya da çeşitli etkinliklere giderseniz illaki kafa dengi birileri vardır. Çok samimi olamasanız da en azından arada bi kahve içip biraz dertleşirsiniz, iyi gelir.

"yalnızım" deyince koca evde yalnızsınız, bekarsınız sandım ama siz evliymişsiniz hem de çocuğunuz varmış. birçok evli çocuklu arkadaş başkalarına kolay kolay vakit ayıramazken (benim arkadaşlarım anca evlerinin işine gücüne kocasına çocuğuna yetişiyor.) siz sıkılacak kadar boşluktan, yalnızlıktan şikayet ediyorsunuz. iş hayatınız da yok sanırım onun da etkisi vardır. ayrıca kendiniz de yazmışsınız daha önceki konunuzda, "huysuz kaprisliyim" diye. belki çevrenizdekiler bu tavrınızdan, memnuniyetsizliğinizden, şımarıklığınızdan dolayı sizden uzaklaşmış olabilir. eşinizle çocuğunuzla beraber bir şeyler yapmayı deneyin başkalarına ihtiyaç duymayın.

İŞ sahibi olmak yalnızlığın nerdeyse tamamını alıyor.eve yorgun argın geliyorsun,biraz yemek yapayım,evi temizleyeyim,sosyal medyaya bakayım,kitap okuyayım derken gecenin sonuna yaklaştığımı fark ediyorum.haftasonu da ikimize de denk düşerse,arkadaşımla buluşurum.yoğunluktan bazı şeylerin eksikliği/azlığı hissedilmiyor.

Size önerim kendinize bir meşgale bulun,onun etrafında da arkadaşlar da edinebilirsiniz.tabii onların aile hayatı ve yoğunlukları olabileceğini de göz önünde bulundurun.bir yaştan sonra biraz zor oluyor arkadaşlık ilişkilerini yürütmek.

canim yasim 27 ama hala yalnizm umarim cikar bir dost bu sehirde bana

dogru diyosun is ariyorum suan ins bencede ozmn kurtulabilirim.bu yslnizliktan..

niye canim.evli cocuklularda hemcinslerinin dostluguna muhabbetine ne muhtac olamazmi? tabiki cocugumla.esimle vakit geciriyorum sadece ama dedigim gibi cocugumu alip yanina gidecegim bir dost yok etrafimda bunun eksiklini hissediyorum.ben ..derdini dinlesem derdimi dinlese birlikte biseler yapsak....bunlar baska...cocukla oyun oynamak egitmek baska...esle yasanilan anlar baska...her duygunun ayri bir yeri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…