cok ama cok yalnizim aci cekiyorum

Sizde kendinizi yalnız sanıyorsanız artık biley diyemiyorum farkında olun bence sahip olduklarınız yeterli gelir benim eşim çocuğum yok Ve ailemde paramparça mesela...yani bi abim bile aramaz sormaz küs gibidir senelerce ..

Yoooo ben asla yarida birakmam buna inanabilirsin kova burcuyum arkadasliga coook onem verirdee kanimca şehirlerimiz
farkli sorun olmucaksa nerdensin bacim?
Takiliyorum canim ben oglak burcuyum bende arkadasliga cok onem veririm... eskisehirde yasiyorm bacim

Eğer annen varsa ondan iyi dost olamaz bundan emin ol:) annenle yapmak istediklerini yap arkadaş edinmek için de kurslara yazılabilirsin

Eğer annen varsa ondan iyi dost olamaz bundan emin ol:) annenle yapmak istediklerini yap arkadaş edinmek için de kurslara yazılabilirsin
cok sukur var tabi annemde canim kanim ama anaya bile anlatilmicak seyler oluyor

Seni aramayanı sen hiç arama.Doatkuk,aşk,sevgi... bunların hiçbiri arayınca gelmez zamana bırak ve başkalarıyla takıl.Mesela evli misin eşin le takıl ya da kardeşlerin varsa onlarla takılabilirsin yoksa da akışına bırak kendi kendine takıl film izle mesela kendine birşeyler katmaya çalış,günlük tutabilirsin vs.

canim neguzel yaznissin ne guçlusun yalnizlimi sevdirdin bana...aslinda ben seviyorum da bazen icim bogiluyor iste...birde etrafa karsi bu yalnizlihimdan utaniyorum..mesela dedigim kuzEnler hep birlikteler ya ben yalniz yalniz resim.paylasiyorum.sosyal medya da ne dusunurler acaba ..onlarda nispet yapar gibi birbirlerine sarilip falan koyuyolar resim.onlari oyle gorunce kalbim aciyor resmen...en cok da bu yuzden takiyorum.ben bu yalnizligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…